Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Visszajelzés, értékelés

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bp 1148 Fogarasi u 80/c

(Gyurkóné Mátyási Erzsébet, 2020.12.17 23:40)

Kedves Mónika

Köszönöm szépen az elemzést. Ratapintott a lényegre, valóban mentálisan beteg.
Ugye ezért is kiszámíthatatlan.
Mégegyszer hálásan köszönöm szépen.
❤️ Üdv Erzsébet

Régi szerelem

(T. N. , 2020.02.11 14:13)

Kedves Mónika! Neki futok még egyszer. Először is szeretném meg köszönni az elemzést. Igen, voltunk együtt kis ideig, csakhogy akkor én nem vettem komolyan, ő ekkor annál inkább és mikor észre ezt észre vette, se szó, se beszéd, kilépett az életemből.. Én ezt miután hátra hagyott, nagyon rosszul éltem meg.. Mint mondtam, mai napig.. :) ezek után kereken 5 évig nem beszéltünk, eközben nekem gyerekeim születtek, és az 5 évnél felkerestuk egymást. Ekkor ő nagyon akarta a találkozást, amit én vissza utasítottam, ugyanis a jelenlegi páromat választottam. Nap nem telik el, hogy ne gondoljak rá, de pár hónapja megint megőrjít gondolatban.. Igazából a változást sztem nálam a maga útmutatása indítja be, én eddig szentül hittem, hogy nem véletlenül érzek ilyesmit vele kapcsolatban.. De hát, ő kb. tudja hogy létezem és ennyi, és igen azt is tudja nagyon jól, h nekem ő több mint egy régi ismerős :) Viszont a régebbi kérdésem nem értem, hogyan kapcsolódik ide. Ha valami csoda folytán mi találkoznánk, amit el sem tudok képzelni, mert konkrétan köszönni is csak néha köszönünk egymásnak.. H lehetne ebből több? Akár mit tenne és mondana, nekem annál jóval több kellene, mert hiába ő csalódott bennem, én nem bízom benne.. Tehát vele ezt elképzelhetetlennek tartom. Az még reális lehetne, hogy ha teherbe esnék, akkor a párom elsokorben lehet hogy nem hinné el h az övé, ugyanis ő külföldön dolgozik, és abban az 1 hétben kB. Amíg itthon van nagy szerencse kellene hozzá. Ez nem lehetséges? Mert az lehetetlen, hogy mástól essek teherbe. Köszönöm szépen a választ előre is! :)

Munkahely

(M, 2019.09.29 17:26)

Kedves Mónika, köszönöm válaszát a munkahellyel kapcsolatban kért elemzésre. Teljesen igaza lett, valóban nyáron adódott munkahelyváltás lehetősége, és feszültség is keletkezett augusztusban a munkahelyemen. Ennek az lett a következménye, hogy fel kellett mondanom ezen a "nemszeretem", "feketefizetéses" helyen, ami érdekes, hogy konfliktust generálva kényszerítették ki, hogy én mondjak fel ill. jöjjek el onnan. Hihetetlen, hogy emberek mennyire gerinctelenek tudnak lenni. Itt jött be, amire figyelmeztetett, hogy csalás lehetséges...minden úgy lett. Azokból a lehetőségekből pedig sajnos nem lett semmi...és ahogy írta is, szeptemberre elfogytak a lehetőségek is karrier, sőt inkább munka terén. Jelenleg itthon vagyok munka nélkül, elkezdtem egy ingyenes angol nyelvtanfolyamot, és persze vadászok a lehetőségekre. Azonban mélyen legbelül csak egy utat tudok elképzelni, az pedig a külföldi munka...Nem tudom, hogyan alakulnak a jövőben a dolgaim, ha független lennék, már külföldön élnék, de az érzelmek: kamasz gyerek, aki most kezdte a gimit, kollégista, édesanyám, aki tőlem 30 km-re lakik egyedül, és csak én látogatom, pedig rajtam kívül még van 2 testvérem is...ők azok, akik miatt nem "merek", "tudok" elindulni.. Nagyon köszönöm a munkáját, döbbenetes mennyire pontosan beigazolódtak az előrejelzései. További sok sikert kívánok! Bízom benne, hogy a külföldi munkalehetőség valahogy mégis összejön - mert itthon már el sem tudnám képzelni, hogy összejöjjön egy számomra "normális" állás.... Üdv. Margaréta

Re: Érvényesülés

(Toplak Zoltán, 2019.07.21 22:06)

Köszönöm szépen az értékelést és elemzést. Arra világított rá, hogy kezeljem lazán azt a vágyam, hogy VALAKI legyek. Azt hiszem, édesapám hatása ez, aki elvárta volna, hogy bizonyítsak az életben.
Harmonikus kapcsolatok kialakítása az életben, mint életcél - ezt ajánlja nekem, kedves Mónika, és ez nekem meg is felel. Köszönöm.
Most úgy érzem, hogy reálisabban láthatom magam, és ez békét ad.
Találónak érzem, hogy elindulok egy irányba, majd elbizonytalanodom, vagy új vízióm támad, és már váltok is. Akár képes vagyok az utolsó pillanatban is mindent feladni. Tipikus Plutó hatás, úgy vélem.
Nagyon szépen köszönöm a munkáját és azt külön, hogy ingyen volt lehetőségem igénybevenni. Őszig nem lett volna lehetőségem különben kérdezni.

Re: Re: 1148 Bp. Fogarasi u. 80 /c

(Gyurkóné Mátyási Erzsébet , 2019.07.11 10:31)

Mónika
Még tennéd hogy a horary képlet felallításának óra, percét megírnád?
Köszönöm szépen

Re: Re: Re: 1148 Bp. Fogarasi u. 80 /c

(Az asztrológus válaszolt, 2019.07.11 21:12)

Budapest, 2019.06.11. 04:06 CEDT

1148 Bp. Fogarasi u. 80 /c

(Gyurkóné Mátyási Erzsébet , 2019.07.10 22:52)

Kedves Mónika

Nagyon szépen köszönöm a munkáját.
Teljesen megerősített abban amit gondolok erről a helyzetről.
Igen a férjem mentálisan beteg. NARCISZTIKUS PSZICHOPATA. 1000 %. Leesett végre a tantusz, összeallt a kép, itt jött a forduló pont. Nem érzem magam megtörve, kérdéses hogyan tudnám véglegesen lezarni. Bár most csend van, kizart hogy kimenjek, vagy vele éljek. Nagyon okosnak, óvatosnak kell lennem kell lennem, mert egy agresszív, erőszakos, bosszúálló skorpió. Lesz egy huvelyplasztikara műtétem Szept ér elejen
Esetleg ez lehet az egészségi probléma, vagy az inkább mentális?
Lenne egy kérdésem, nem igazán tudom melyik lehetőséget válasszam, hogy (miután többet szeretnék tudni e kapcsolat kimenetelerol) horary, szinasztria, éves? Légy szíves írd meg, mert szeretném igénybe venni.
Nagy szeretettel, meghajolva a tudásod előtt.
UI. Kicsit értem az asztrológia nyelvezetet

válasz

(M, 2019.06.24 13:56)

Kedves Mónika!
Tavaly decemberben kaptam választ a kérdésemre. A kérdezett időszak lezárult, köszönöm a lehetőséget, sokat segített a válaszával.

gulyasgabi80@gmail.com

(B. G. , 2019.06.24 13:11)

Kedves Mónika!
Köszönöm szépen az elemzést!
Egy kissé elszomorodtam, mert ha még nem is lenne közös gyermekünk, az életem akkor is vele szeretném leélni. És félek, hogy egyszer elhagy engem. Jelenleg fel sem tudom fogni, hogy valamikor talán nem leszünk együtt.

penteklilla21@gmail.com

(Lilla, 2019.02.24 18:30)

Kedves Mónika!

Nagyon szépen köszönöm a választ, sokat segített. Jelenleg a pedagógiai asszisztens tanfolyamot végzem felnőttképzés keretén belül, de ha lesz lehetőség az idegenvezető tanfolyam is érdekelne. Én is úgy érzem hogy a masszőr szakma hosszú távon számomra nem a legmegfelelőbb választás volt. Még egyszer köszönöm a segítséget és minden jót kívánok

Kerdes

(B. Andrea, 2018.12.19 05:28)

Kedves Monika!
A varolistarol jo ideje lekerult a nevem, de a valaszt nem tudom hogy hol keressem. Tisztelettel Andrea

Re: Kerdes

(Az asztrológus válaszolt, 2018.12.19 05:52)

Az elemzés elkészült, de valamiért elfelejtettem publikálni. Most utólag feltettem, jelenleg ez a legelső elemzés. A késedelemért elnézését kérem.

Köszönettel

(M.M. 2018.07.06-i levelére(Az asztrológus válaszolt, 2018.09.02 21:41), 2018.09.05 21:13)

M.M. 2018.07.06-i levelére(Az asztrológus válaszolt, 2018.09.02 21:41)
Kedves Monika! Nagyon nagyon szepen koszonom valaszat! Hihetetlen, hogy mennyire pontosan terkepezte fel helyzetünket, érzéseinket. Koszonom a szakertelmevel alatamasztott velemenyet es segitseget! Minden jot kivanok! M.M.

Kérdés

(Cyklamen, 2018.05.24 11:46)

Kedves Mónika!

Én már kérdeztem és kaptam is választ amit ezuton is köszönök.
Az kérdésemre adott elemzéséről szeretnék egy kérdést feltenni ha szabad. "de a Holddal való fényszögkapcsolata erősödő, ami jelzi a lehetőséget, hogy valami történjen kettejük között." Azt szeretném kérdezni hogy ez esetben az számitott hogy a kérdés idején volt erősödő, vagy pedig a Hold ciklusokhoz igazodva gyengülni is fog? És hogy általában véve egy elemzés mennyi időre szól? (Úgy értem ha sokáig bátortalankodnék én is meg a férfi is mennyi ideig áll fent a lehetőség körülbelül, vagy mennyi az az időszak amit magába foglal az elemzés kb fél év egy év?) Elnézést kérek az értetlenségemért, és köszönöm a türelmét. Ezt a kérdést véletlenül a Bejelentkezésnél is feltettem de sajnos onnan törölni nem tudom.

Re: Kérdés

(Az asztrológus válaszolt, 2018.06.08 21:01)

Nem a Holdciklushoz van köze, hanem a jelölők jegy és házhelyzetéhez. Ha a fényszög közeledő, akkor várható, hogy az esemény valamikor a jövőben bekövetkezik. Ha a jelölők ún. szabadakaratos jegyben állnak a kérdés idején, akkor befolyásolhatják a történéseket. Ha a lehetőség tálcán kínálkozik, de valaki nem él vele, akkor sajnos nem lesz belőle semmi. A jelen esetben a kérdés idejéhez képest legkésőbb kb. két hét múlva pontosodott ki a fényszög, tehát ha addig, vagy akkor nem történt semmi, pedig akár történhetett volna, akkor legalábbis ennek a képletnek az alapján mostanában nem is fog.

Az élethez bátorság kell. Ha nem mer lépni, soha semmit sem ér el.

Re: Re: Kérdés

(Cyklame, 2018.06.12 21:30)

Köszönöm szépen a válaszát.
Hát sajnos ez akkor eluszott mert azóta sem történt semmi. Volt egy időszak mikor nagyon járt felém nézegetett mosolygott de minden nemü beszélgetést meghiusitott azzal h elrohant ha elindultam felé, vagy állandoan telefonált.

Kérdés

(Bélteky Viktória, 2018.06.04 21:37)

Tisztelt Mónika!
Írtam Önnek a problémámról, amire Ön azt írta ki, hogy 2018.05.19.-én kapok választ. Ezt a választ/elemzést sehol nem látom, e-mail sem jött.
Szeretnék érdeklődni, hogy hol találhatom meg a választ.
Kérésem köszönöm!

Re: Kérdés

(Az asztrológus válaszolt, 2018.06.04 21:46)

A megadott időpont indikatív, ez a legkorábbi időpont, amikor a választ megkaphatja. Ha a tervezettnél több elfoglaltság, munka jön össze, akkor sajnos csúsznak az ingyenes elemzések, amiket egyébként kivétel nélkül a "Csak válaszok..." menüpontba szoktam felrakni. Az Öné remélhetőleg még a héten elkészül.

Új kezdet

(Cyklamen, 2018.05.12 09:28)

Kedves Mónika!
Nagyon szépen köszönöm a segitségét :)
Azt mondja hogy ha nem a férfit jellemezném igy azt irta volna, hogy bennem is megvan a bizalmatlanság és a félénkség. Teljes mértékben igaza van sajnos tele vagyok önszabotáló negativ érzésekkel a multban megélt csalodások miatt. És betegesen félek a visszautasitástól. Ezért hogy én megbeszéljem a férfivel a dolgokat (hacsak ő nem kezdeményezné) sajnos számomra lehetetlen. Igen valoban van gond nő rokonával ezt is jol látta. Meg még hogy van valami a háttérben ami nem tul jo ezt pletyka szinten tudom mi lehet. Egyenlőre annyi marad hogy mosolygok rá sokat feltünök előtte kicsinositva és ha alkalmunk lesz csevegek vele. A többi meg majd alakul remélem ha tetszek neki eljön az a pillanat hogy megprobál közeledni hozzám. Ha történik valami megirom. :)

Köszönet

(Mónika, 2018.02.01 19:45)

Kedves Mónika,
Utólag is köszönöm faradozasat és válaszát. Lelkileg kezdek rendbe jönni, remelem, most már ez a tendencia marad. Sajnos akkoriban tényleg nem akartam élni, nem volt jó a párkapcsolatom, a betegség miatt új munkahelyem lett. Előtte 2 év alatt, meghalt, nagyim, kereszt anyám, nagynéném férje, anyum szívrohamot kapott, apu agyi katasztrófát, szerencsére felépültek mindketten. Akkoriban azt mondtam a fentieknek, hogy odaadom az én életem, ha a szüleim életben maradnak. Plusz nem tarthattam meg a babám, akkor adtam el a fejem felül a lakást és nem találtam másikat, meghalt a főnököm és majdnem munka nélkül maradtam, az akkori párom is aljas volt, így már nekem kicsit sok volt kettő év leforgása alatt. Mostanában kezdem összeszedni magam, remelem, minden rendben lesz. Remelem, Ön jól van. A legjobbakat kívánom Önnek. Monika


1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő »