Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mariann

A kérdés:
Mi a karmafeladatom avagy mi a karmám? 

 

Cikkek

Az asztrológus válasza

2011.04.25

Kedves Mariann!
 

A napjegyed Vízöntő, az aszcendensed a megadott adatok szerint Nyilas, a képlet ura a Jupiter

A karma kérdésében a Plútó bolygó házhely szerinti elhelyezkedése az iránymutató.
 
A te esetedben a Plútó a karriert, társadalmi helyzetet jelentő X. ház csúcsán áll, a házcsúccsal egzakt együttállásban, ami a helyzetét kiemeli. Fényszögei segítő jellegűek, trigonban áll a tudatot, és egyben a téged is jelölő Nappal, a Neptunnal együttálló aszcendenssel. ez utóbbi ugyancsak téged magadat jelent a képletben, de elsősorban fizikai szinten. A Plútó a születésedkor a Mérleg jegyben állt. A jegy ura, a Vénusz az I. házadban volt, ami szintén fontossá teszi a karma kérdését, annak megvalósítását az életedben. 
 
Az előbbiek alapján a karmád megvalósításához megkaptad a kozmikus segítséget, most már csak az a kérdés, hogy mi a feladat.
 
A Plútó helyzetéből adódóan lényeges, hogy a környezetből valamilyen formában kiemelkedj. Lehet ez vezető szerep is, de nem feltétlenül kell arra gondolni, hogy papíron deklarált, kinevezett főnöknek kellene lenned. Bőven elég az is, ha egy embercsoport, pl. baráti társaság vagy akár a saját családod központja, szíve és motorja vagy.
 
Valószínűleg sokan ismernek, másrészt azok sem felejtenek el egykönnyen, akikkel kevésbé szoros a kapcsolat. A Plútó erősödő trigonja a Nap-Merkúr-Mars stelliumhoz igen jó lehetőséget ad ahhoz, hogy ez így legyen, és ez az életed során így is marad. A Nap az erre vonatkozó szándékot, a Merkúr a jó kommunikációs készséget, a Mars pedig a hihetlen vitalitást, energiát adja ebbe a kedvező fényszögkapcsolatba. Külön érdekes, hogy mindez a Vízöntő jegyből érkezik a Plútóhoz. A Vízöntő jegy a "legemberbarátabb" jegy, de emellett az a jegy is, ami a legelképesztőbb, legfurább, legeredetibb, lellegebb dolgokat képes kitalálni és megcsinálni. Ezzel bevonzod és vonzás alatt is tartod a környezetedben felbukkanó embereket.  
 
A feladat, a karma tehát az, hogy ahol éppen vagy, te legyél a vezéregyéniség. A környezet az élet előrehaladtával változni fog, de a hozzáállás nem. Te voltál/vagy/leszel a lány a suliban, akivel mindenki barátkozni akar; a munkahelyen a vezető, aki úgy teszi a dolgát, hogy a beosztottak ezért szeretik és felnéznek rá; a saját gyerekeid sulijában a szülői munkaközösség prominens tagja; vagy a nyugdíjjasklubban az az néni, aki életet visz a nyuggerek közé; stb...
 
A karma kérdése sokszor túl van bonyolítva és amióta csak kitudódott, hogy egyáltalán létezik, az emberek agyában masszív tévképzetek élnek valamiféle büntetésről, sorscsapásról, meg ilyenek. A karmánkat simán meg tudjuk élni úgy is, ha lazán éljük az életünket, és nem keressük nagyítóval, hogy tulajdonképpen mit is kellene csinálnunk. Sokan azt hiszik, hogy a karma megélése sziszifuszi munkát, sok lemondást vagy testi/lelki szenvedést jelent, pedig néha a legegyszerűbb dolog az, amit anélkül is csinálunk, hogy ennek tudatában lennénk. Néha tényleg nehéz helyzeteket hoz a sorsfeladat végrehajtása, de a te esetedben szerintem a karma megvalósítása inkább élvezet, mint kínlódás. Az fordulhat elő esetleg, hogy néha már úgy érzed, hogy túlvállaltad magad. Olyasmire gondolok, hogy például olyankor is helyt kell állnod ebben a szerepben, amikor szíved szerint egy kicsit visszavonulnál, a családoddal lennél vagy inkább csak magadban, és pihennél.
 
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mariann

Mariann válasza

2011.04.25

Nagyon köszönöm Neked, talán nem is tudom elégszer meghálálni!!!!
Nagyon-nagy örömmel tölt el, hogy jó úton vagyok!
Annyira szép a karmafeladatom, olyan csodálatos.

A munkahelyemen vezető beosztásban voltam, jelenleg gyesen vagyok 15 hónapos kisfiammal. Itthon én vagyok a mozgatórugó, a szüleim mozgássérültek Nekik is én segitek, illetve a férjem családja nagyon nehéz és bonyolúlt család az alkoholizmus és a nyomor jellemzi Őket. Oda is én segitek amit tudok.

Szoktam ajándékgyűjtést, játékgyűjtést és ruhagyűjtést szervezni hogy segitsek a nálunk nehezebb sorban élőkön.
Nagyon szeretem a szervezéssel és az irányitással kapcsolatos dolgokat, egyszerűen úgy érzem, hogy otthon vagyok benne. A munkahelyemen a kollegáimmal fantasztikus és baráti kapcsolatom volt, szinte családtagok voltunk egymásnak. Sajnos mielőtt kismama lettem elveszitettem a munkahelyem, mert megszünt az ügyfélszolgálati iroda. A vezérigazgató Úr felajánlott nekem egy állást, melyet nem fogadtam el, persze ha ma belegondolok lehet, hogy kellett volna, de a mai napig jóban vagyunk és rengeteget email-ezünk, telefonálunk. Ha letelik a gyesem mindenképp szeretnék visszamenni ehhez a nagy állami céghez dolgozni ahol többekközött a Vezérigazgató Úr leveleit is irtam, mely nagyon nagy kihivás és megtisztelő feladat volt számomra.
Nagyon hálás vagyok és köszönöm a kedvességed illetve a megtisztelő munkádat: Mariann

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mariann