Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ingyenes asztrológiai tanácsadás

Elsősorban azokra gondoltam, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy asztrológusra költsenek. Esküm szerint, ha tudok, minden hozzám fordulónak segítek és legjobb tudásom szerint végzem el az elemzést.

Nem kérdezem, hogy miért nem szeretnél / nem tudsz fizetni, de a bejelentkezéskor jelezd, hogy ingyenesen kéred az elemzést. Ellenkező esetben árajánlatot adok, és ha nem érkezik meg a pénz, akkor tárgytalannak tekintem a kérést.

ÚJ

Az ingyenesség feltétele a továbbiakban, hogy a kezdőoldal linkjét a Facebookon legalább a válasz megjelenéséig nyilvánosan megosztod, és erről e-mailben linket küldesz.

Kéthetente egy ingyenes elemzés elkészítését vállalom az általam helyesnek ítélt sorrendben és ugyanaz a kérdező évente egyszer kérdezhet ingyenesen! 

A baloldali, folyamatosan frissített „Várólista” menüpontból tájékozódhatsz, hogy a te kérdésed kb. mikor kerül sorra.

Mivel hosszú a várakozási idő, előfordulhat, hogy a probléma megoldódik, mielőtt válaszolnék rá. Két kérésem van, amit kötelezően elvárok az ingyenességért cserébe:

  • ha már nem kérdés a kérdés, kérem hogy értesíts, ne dolgozzak hiába, mert ezzel több órát vesztegetek el feleslegesen.
  • ha megkaptad a választ, e-mailben vagy a bejegyzéshez kapcsolódó válaszban kérek visszajelzést, értékelést róla. Tudnom kell, hogy egyáltalán elolvastad-e az elemzést, és hogy jól dolgoztam-e.

Évente egy darab kérdést tehetsz fel! Jól gondold meg, hogy mit szeretnél tudni! Amikor kész vagyok vele,

  • az elemzést a monogramod és az általad írt levél dátumának megadásával baloldalon található „Csak válaszok” menüpontba fogom feltenni,
  • a horoszkópodat pedig a születési időpontod szerint kikeresheted a galériában.

Az adataidat természetesen elérhetetlenné teszem más olvasók számára, így illetéktelenek nem tudnak beazonosítani a leveled alapján

 

Éves előrejelzés készítését, születési idő pontosítást és személyes konzultációt
ebben a formában nem vállalok!

 <= Vissza a "Honorárium" menüpontba 

<= Vissza a VÁLASZTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOKhoz