Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Honorárium

 

honorarium.jpg

Tudnotok kell, hogy egy-egy képlettel több órát is foglalkozok és aki fizet érte, általában jobban meg is becsüli a választ, ezért a munkámért  honoráriumot kérek.

A fizetésre vonatkozó instrukciókat levélben küldöm el. A pénzt bankszámlára vagy PayPal accountra várom. (Egyéb esetben -postai utalás, Western Union,  MoneyGram- a táblázatban megjelölt felárat kérek.)

A pénz megérkeztét követően e-mailben kapod meg a befizetésről szóló beszkennelt nyugtát vagy számlát -te választhatod ki, hogy mit szeretnél kapni- és kb. egy hét múlva ugyancsak az e-mailcímedre küldöm az elemzést. (Ha bármi közbejön, értesítést küldök.)

Ha ingyenes elemzést kérsz, a bejelentkezéskor jelezned kell. (További részletek az ingyenes elemzés feltételeiről a kiemelt linkre kattintva.)

Mindenki egyedi választ kap, számítógépet csak a képlet kiszámításához használok, az elemzéshez pedig a fejemben levő tudást.   

Fontos, hogy gondolkodj rajta és fogalmazd meg jól a kérésed / kérdésed! Ne én találjam ki, hogy te mit szeretnél tudni, mert akkor lehet, hogy hiába dolgozok, másra válaszolok és ezzel csalódást okozok neked.

 

További részleteket az alábbi árlista egyes soraira kattintva tudhatsz meg, melyek banki/PayPal utalásra vonatkoznak. (Egyéb esetben +1200 Ft / 5 EUR)

Ingyenes tanácsadás
A születési horoszkópábra elkészítése 3.000 Ft / 10 EUR 
Születési idő kipontosítása 6.000 Ft  / 20 EUR
Válasz egy kérdésre 5.000 Ft  / 15 EUR
Termékeny napok kiszámítása 3.000 Ft  / 10 EUR
Kérdőasztrológia - horary  5.000 Ft  / 15 EUR
Éves előrejelzés 10.000 Ft  / 30 EUR
Személyes konzultáció 15.000 Ft  / 45 EUR