Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

T.F.R. 2014.06.16-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 19:15)

A kérdező 60 éves lesz, elromlott házasságban él. A férje alkoholista, korábban bántalmazta a kérdezőt, most már nem, de a kérdező élete így is pokol a férj gorombaságai mellett. A kérdése, hogy jön-e még egy szerető társ az életébe.
Egy másik levélben később leírja, hogy ő tartja el a férjét, mégse kap semmi jót tőle, de reszket attól, hogy meghal a férje.

A kérdés idejére készített kérdőképlet érvényes, értékelhető, de konsziderációs. A konszideráció oka az, hogy az aszcendens a jegy utolsó fokain áll, vagyis a képlet késői. Ilyenkor is mutatja a helyzetet, de arra figyelmeztet, hogy a kérdezőnek túl sok lehetősége nincs, hogy befolyásolja a dolgok alakulását.

A kérdező jelölője az aszcendens alatt, az I. házban elég jó erőben van, de nincs méltósága. Ez azt jelenti, hogy tisztességtelen dolgon töri a fejét: megfordult a fejében, hogy mással kezdene új életet. Sajnos, érdemben ennél több valószínűleg nem is történik. Egyfelől a bolygó retrográd, visszatér saját jegyébe, ahol megnő a méltósága, de ezzel a Nap égető sugarai elérik, később átlépve az aszcendensen szinte minden erejét elveszti. Itt fokozódik a férje iránt érzett ellenszenve, de már nem lesz ereje a cselekvéshez. Elég depresszív időszak ez a kérdés feltevése után, de nem tart sokáig.
A jelölő elég hamar visszatért oda, ahol eredetileg is állt. Itt viszont „egzaltálja” a férjet, vagyis a kérdező szemében a férj fontossá válik. Ilyenkor egészen biztosan nem tesz olyat, ami ártana a férjnek.
Ugyanakkor a férj jelölője ott áll a kérdező 2. házában, vagyis él a kérdező pénzéből, eszi a főztjét. Az is igaz, hogy ez az ő saját 8. háza, vagyis halál háza, de ez nem jelenti azt, hogy meg fog halni, mivel a ház urával semmilyen recepciós vagy fényszögkapcsolatban sincs, és ő maga kozmikusan erős, magas a méltósága. Ez a házhelyzet egy kicsit visszavehet abból a jóleső érzésből, amit amiatt érezhet a férj, hogy a jelölője a saját egzaltációs jegyében van. Lehet, hogy szorong valamiért. De jegyhelyzete miatt önmagához képes jól van, pörög, dolgozik, csinálja mindazt, amit szokott. Sőt, lehet, hogy a maga módján megpróbál kedveskedni a vagy jól bánni a feleségével, amit a kérdező már talán észre sem vesz. Legalábbis a levélben legfeljebb annyi szó esik erről, hogy pár éve nem kap ki a férjtől.
A férj jelölőjének később csökkenni fog a méltósága, de nem szűnik meg. Lehet, hogy egy kicsit lecsillapodik, és már nem jár el nőkhöz, meg kocsmázni, hanem csak otthon iszogat, cigizik a TV előtt. Az életvitele ellenére sokáig eléldegélhet.

A kérdező pedig mintha belenyugodna a szituációba, teszi a dolgát, ahogy eddig is. A kívánsága részben teljesül, mivel eszerint a férje valószínűleg nem okoz balesetet vezetés közben és nem hal meg kint, az utakon.

Elméletileg összejöhet kapcsolat egy másik férfival (fiatalabb férfi a szomszédból) de lehet, hogy ez csak arra lesz jó, hogy végleg kiverje a fejéből a gondolatot, hogy mással újrakezdje az életet. A képlet ugyanis késői, ami jelzi azt is, hogy minderre előbb, akár évtizedekkel korábban kellett volna gondolni. A kérdező épp egy bő éve jutott túl a Szaturnusz második visszatérésén. Lehet, hogy akkor utolsó szalmaszálként, sürgetően felmerült a gondolat, hogy valamit kellene csinálni, mivel ilyenkor az ember, az időskor küszöbén megáll és számot vet az életében elért eredményeivel és felkészül a hátra lévő évekre. Sokan változtatnak is ilyenkor ezt-azt, de ahhoz, hogy valami történjen, tevőlegesen kellett volna meghozni a döntést a tranzit időszakában, ami idővel kiteljesedik. A jelek szerint, ebben a kérdésben nem tett előrelépést, így jó eséllyel együtt fognak megöregedni a kérdező és az ő férje.

szalai.rita68@freemail.hu

(szalai rita, 2014.07.26 09:55)

Öt éve élünk együtt,szeretném tudni van-e közös jövőnk?Párom 1954 09 2 5 -én 16 órakor,én 1968 02 16 12 30-kor születtem. Köszönettel

Budapest

(Anna, 2014.06.07 00:20)

Kedves Mónika,
Szeretném megtudni hogy egy évek óta tartó kapcsolatomnak (az illető Franciaországban él, Szül 1962.09.29. / én születtem Budapesten 1969.06.24-én.) van-e komolyabb jövője vagy szerencsésebb lenne végleg lezárnom. Köszönöm, Anna

Re: Budapest

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.07 09:33)

Kedves Anna!

Kérdésére idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani, ezért a pontatlan születési adataik ellenére is kaphat választ.
Kérem, hogy adja meg az e-mailcímét, ahová a honoráriummal kapcsolatos tudnivalókat, és később az elemzést küldhetem.

Re: Re: Budapest

(Anna, 2014.06.09 19:21)

Kedves Mónika,
Küldtem e-mailt de hibaüzenet jött vissza ezért itt is megadom az e-mail címet: pk.an@freemail.hu
Köszönettel,
Anna

Hormonprobléma

(Ágota, 2014.04.15 14:48)

Kedves Mónika!

Szeretném megtudni, hogy mi állhat lelki/fizikai szinten annak, hogy több éve nincs menstruációs ciklusom. (Május 5-én megyek az endokrinológiára, de érdekelne mit mond a kérdésemre a kérdőasztrológia.)

Köszönöm válaszát!

Re: Hormonprobléma

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.02 23:01)

Kedves Ágota!
Meglátjuk, mit mondanak a csillagok a kérdésével kapcsolatban. Nem biztos, hogy tudok kielégítő választ adni.
Viszont szeretném tudni, hogy mióta nem jelentkezett a menstruációja.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: Re: Hormonprobléma

(Ágota, 2014.05.05 09:47)

Kedves Mónika!

Épp ma megyek az endokrinológiára. 2012. nyár óta nem jelentkezett.

Köszönöm válaszát!

Hormonprobléma

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.01 16:56)

A (szabályos) menstruáció az anyaság alapja. Ha valakinek problémás a havi vérzése, az gyermekáldással kapcsolatos lelki szintű problémát is jelez. Ez még akkor is így van, ha közben úgy érzi, minden vágya az, hogy anya legyen, mert a háttérben kimondatlanul ott rejtőzhet a félelem, bizonytalanság, korábbi életszakaszokból vagy akár előző életből eredő elutasítás.

A gyermekáldás csak akkor igazán áldás, ha sikerül végigmenni a folyamaton, ami megelőzi azt, vagyis van vagy lesz hit és bátorság, a nő megtalálja a társát, megteremtik az alapfeltételeket a családalapításhoz, majd elkezdik közös életüket, ahol hamarosan kopogtat a gólya.

A nők élete sok tekintetben megváltozott, ami alapjában véve nem lenne baj, de valami gond mégis van, mert egyre több meddő, vagy nehezen, csak segítséggel teherbe esni képes nő van, a szülések egyre későbbi időpontban történnek, és egyre kevesebb a gyerek is. A korábbi egyensúly felbomlott, az új pedig még nem alakult ki. Nők és férfiak nem tudják megfelelően kezelni a problémát, a családalapításhoz szükséges önbizalmat és bátorságot eltünteti az egyensúlytalanságból eredő bizonytalanság. Erre a helyzetre a nők egy része úgy reagál, hogy a termékenységet visszafogja. Vagy a hormon-egyensúly bomlik meg, vagy az immunrendszer működik túl jól, vagy a vér maga lesz a gátja a teherbe esésnek, néha pedig az orvosok nem is találnak magyarázatot. És persze a férfimeddőség is egyre komolyabb probléma.

Mivel a kérdező nem adott meg magáról semmilyen adatot, információt, csak sötétben tapogatózok. A testi jelölőjének van méltósága és nem romlik, tehát a baj nem komoly, az életét nem veszélyzeti, viszont a 8. házban áll, ami nem túl szerencsés. Ez az egyik sötét ház, elveszi az ereje egy részét az ide kerülő bolygóknak, de ez inkább csak nehezíti a gyógyulást, betegséget nem okoz.

A betegséget jelző bolygó fix jegyben, hanyatló házban, de nem a betegséget jelző 6. házban áll, méltósága nincs, és nem sújtja a kérdezőt testi szinten, lelki szinten viszont igen. A Skorpióban állva a nemi szervekkel kapcsolatos problémát jelezhet. Talán nem komoly, de mivel a Szaturnuszról van szó, nem is szabad elbagatellziálni. A retrográd Szaturnusz miatt a panaszok kiújulhatnak, és számítani lehet rá, hogy tartósan jelen lesz a kérdező életében.

A kérdés időpontjában a Szatrnusz a 21.°-on állt, és ennyi hónapja áll fenn a probléma. A kérdező észlelte, hogy baj van, de egészen mostanáig nem vette komolyan. Amikor a Hold belépett a Mérlegbe, a betegség kiemelt jelentőséget kapott az életében, ezért fordult végre orvoshoz.

Eközben viszont az látszik, hogy egyrészt a társát és az őt jelző bolygó távolodó kvadrát fényszög-kapcsolatban áll, a társ egzaltációs ura teljesen elutasítja a kérdezőt és szemben áll az aszcendenssel , a tetejébe a Neptun a társkapcsolatokért felelős VII. ház csúcsára került, vagyis bizonytalanság van a párkapcsolatot illetően. Lehet, hogy felmerült a gyermekvállalás kérdése –Plútó az 5. ház csúcsán- de ebben az állapotban a kérdező nem tud szülni. Emiatt pedig otthon lehetnek feszült pillanatok. A gond az, hogy akarják is, meg nem is a gyereket, a gyerek viszont még nem akar megszületni, erős recepciós kapcsolata van a betegséggel. Mindenképpen fontos lenne tiszta vizet önteni a pohárba, és a párkapcsolati bizonytalanságot megszüntetni.

A helyzet 9 hónap alatt fog megváltozni. Ekkor a betegséget jelző bolygó elhagyja a Skorpió jegyet, tehát jó esetben a jelenlegi problémára sikerül valamit kitalálni. Ami rossz, hogy a Nyilasba lépve már testileg sújtja a kérdezőt a betegség, tehát vagy más betegség lesz helyette, rosszabb esetben a mostani probléma produkál más tüneteket. Ha az egész arra megy ki, hogy a kérdezőnek végül legyen gyermeke is, akkor létre jöhet a terhesség, de a kérdezőnek több orvosi figyelemre lesz szüksége a várandóssága alatt, mint egy átlagos kismamának.

Én mindenképpen azt javasolnám, hogy törekedjenek a párkapcsolati problémák tisztázására, lezárására, szeressék kicsit kevésbé saját magukat és egy kicsit jobban egymást.

Re: Hormonprobléma

(Ágota, 2014.06.02 14:27)

Kedves Mónika!

Nagyon szépen köszönöm az elemzését!

Nagyon érdekes volt olvasni, mivel jómagam is tanulok asztrológiát és újabban egyre jobban érdekel a kérdőasztrológia is.

Éppen a héten töltöm be a 27. életévemet és jelenleg nincsen párkapcsolatom. Januárban lett vége egy nagyon komoly majdnem 9 éves párkapcsolatomnak, de még nem engedtem el teljesen a volt páromat. Szerintem ezt jelezhetik, amiről írt párkapcsolati vonatkozásokban. Engem mikor még együtt voltunk foglalkoztatott az anyaság gondolata, de a volt párom teljesen hárítja azt, hogy valaha is apa legyen.

A kérdésem feltétele óta voltam terheléses vércukormérésen és hüvelyi ultrahangon is, e hónap 11-én megyek vissza az orvoshoz a terápiát illetően ill. az eredmények kiértékelése céljából.

Tegnap olvastam a válaszát és ma reggelre megjött a mensim. Január óta sikerült 14 kilót fogynom - gondolom ez is közrejátszhat és hogy február óta napi szinten mozgok.

11-e után még fogok visszajelzést írni. Mit mondott az orvos.

T-né H. 2014.04.26-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.26 23:17)

A kérdező tudtán kívül olyan autót vásárolt, ami lopott volt. Az eredeti tulajdonos bejelentette a lopást, a rendőrség adminisztrációs hibája miatt az autó mégsem szerepelt a lopott autók listáján, ezért egy-másfél év alatt többször is gond nélkül cserélt gazdát az autó. Végül pont akkor bukkantak rá, amikor a kérdező birtokába jutott. Az autót elkobozták, a kérdezőnek mégis fizetnie kell a rá felvett hitelt. A mulasztás miatt perbe fogták a rendőrséget, tőle követelik az anyagi és erkölcsi káruk megtérítését. Négy tárgyalás után a bíróság még nem döntött.
A kérdés, hogy megkapják-e a kártérítést, és ha igen, mikor?

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet érvényes és értékelhető. A kérdező gondolatai az alperes pénze körül forognak, de ugyanakkor fél tőle, hogy nem lesz belőle semmi. Ezen felül az őt magát jelölő bolygó jelenleg nem áll túl jól: nem nagyon tud tenni az ügye érdekében, mert gyenge, és ráadásul valami fontosat nem tud az ügyével kapcsolatban, vagy csak nem akarja tudomásul venni.

A jelek szerint viszont a bíró már most is arra hajlik, hogy a javukra ítéljen, de valamiért nem teheti. Legjobb esetben az alperes jogásza olyan szinten ért a jogi csűrcsavaráshoz, hogy sikeresen tudja elodáztatni az ítélethozatalt, hogy aztán menet közben hátha így számukra kedvezőbb megoldás születik. És ezen felül, ki tudja, még mi van a háttérben. Most az alperes jelölőjének a méltósága magas, ereje teljében van, uralja a bírót, és nem fél sem a kérdezőtől, sem az ügyvédjétől, sem magától a pertől. Valamitől óriási az önbizalma.

A Hold azt mutatja, hogy a kérdező számára szerencsésen végződik majd az ügy. A jelölője a következő jegybe lépve sarokházas uralmi bolygó lesz, és akkor már a bíró is felvállalja, hogy a javukra döntsön. Az alperes jelölője viszont elveszti méltóságát, ami a per/pénze elvesztésében mutatkozik meg. A Hold belép a Bika jegyébe, amire azt mondják, hogy Bika Holddal minden sikerül, jól mennek a dolgok. Emellett az alperes és a saját pénze közötti távolodó fényszögkapcsolat azt mutatja, hogy még nála van az a pénz, amit majd egyszer kártérítésképpen kifizet, de már nem sokáig. Az alperes pénze és a kérdező közötti közeledő fényszög ugyanakkor azt valószínűsíti, hogy kapcsolatba fog kerülni ezzel a pénzzel. Mivel ez a pénz már ott van az ítéletet jelképező házban, remélhető, hogy ezt fogja megkapni kártérítésként.

Ami a pénz nagyságát illeti, mertek nagyot álmodni, viszont lehet, hogy bár nem jelképes összeggel szúrják ki a szemüket, de nem is kapnak annyit, amennyit reméltek. Ez nem Amerika, és egyre kevésbé lesz az. Valami olyasmit vélek, hogy az ügyvéd tárgyal az alperessel a dolog lehetséges peren kívüli megoldása tárgyában, kompromisszumot keres, aminek lehet az a vége, hogy kialkuszik egy kártérítést, hogy legalább valamit kapjon vissza a kérdező a veszteségéből. Ezzel értelemszerűen a pénz nagyságát tekintve rosszabbul jár, de megfontolandó ez a megoldás, mert jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Főleg, hogy a kártérítésre fordítható pénz, vagy a megítélt összeg jelölője idővel peregrin lesz, tehát az összeg csökkenhet.

Ami az időt illeti, sajnos nem lesz egyik napról a másikra kézzel fogható eredmény. Az ítéletet és egyben a felpereseket is jelző bolygó, és az alperes pénzét jelző bolygó közötti fényszög 8°megtétele után lesz pontos. Figyelembe véve a jegy- és házhelyzetet, ez akár 8 hónap is lehet, ami már 2015.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szeretném ismételten felhívni a figyelmet, hogy az ingyenes elemzések várólistájában szereplő dátum az jelenti, hogy előtte semmiképp sem fog választ kapni a kérdező. Ez a lista fölötti kísérőszövegben is olvasható. Utána pedig a többi munkám és egyéb elfoglaltságaim mellett készítem el az elemzést, ahogy hozzájutok. Ezt a kérdés újbóli elküldése sem befolyásolja.

Re: T-né H. 2014.04.26-i levelére

(T-né H., 2014.05.27 19:18)

Kedves Mónika! először is hálásan köszönöm válaszát és e-mail-mel nem siettetni akartam, csak nem voltam elég figyelmes a leírást illetőleg. nagyon jól látja a helyzetünket. Mind a félelem, mind az ügyvédek hozzáállását pontosan látja. A bíró tényleg döntésképtelen, vagy korlátai vannak, amikről ugye én nem tudok. Az viszont pozitív, hogy valamikor is le fog zárulni a per és kapunk is kártérítést. Álmodni valóban mertünk nagyot, de a beadott kereset összege tényleg csak a legalapabb követelést tartalmazza ügyvédünk javaslatára. Bízom azért a legjobbakban. és még egyszer nagyon köszönöm. Amúgy lenne valami amivel én pozitív irányba fordíthatnám az ügyet vajon? További szép napot és jó munkát kívánok. Heni

Re: T-né H. 2014.04.26-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.01 21:49)

Szerintem jobb ha nem. De amúgy, ha mégis lehetne, erre van az embernek az ügyvédje, nehogy visszafelé süljön el a nagy igyekezet.

Költözés

(Heny, 2014.05.19 15:27)

Üdvözlöm!
Azt szeretném kérdezni, el költözöm-e otthonról a közeljövőben (1 hónapban)?
Köszönöm a válaszát!
Üdv
Heny

Re: Költözés

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.19 22:10)

Jól látom, hogy dúl a szerelem? Cuccoljatok csak össze egy kicsit, de a szobádat még ne add oda az öcsédnek, mert szerintem nem.

Re: Re: Költözés

(Heny, 2014.05.21 09:19)

Köszönöm a választ :)
Nem jól látod, sehol egy pasi még plátói sincs...
Akkor nem lesz költözés? Ez el szomorít, mert akkor munkám sem lesz :(

Re: Költözés

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.21 21:28)

Nulla információm van rólad. Miért gondoltad, hogy annyiból, amit leírtál, kitalálom az életed?

Végleg lezártuk?

(Krisztina, 2014.03.17 15:50)

Kedves Mónika! Szeretném megkérdezni,hogy valóban vége 13 èv kálváriájànak? Zsoltival (1974.11.26. 14.00 Kuskunhalas) házasok voltunk,gyermekünk is született,de elváltunk.Utána sokszor próbálkoztunk,de felőrőltük egymàs idegeit,janzárban vége lett.Egy hónapja neki barátnője van,kivel összeköltözést terveznek...Én úgy érzem csak belemenekült ebbe a kapcsolatba.Fáj a szakítás,de tudom ez nem mehetett volna már tovább.Igaz ezt sokszor gondoltuk így,mègis visszataláltunk egymáshoz.Az érdekelne engem,hogy végérvényes ez az állapot? Volt már nem egyszer,hogy egy idő után megkeresett,bár most nem is beszélünk egymással.Valahol nem bánnám már,ha ez így maradna.
Köszönöm: Krisztina 1976.07.24 18.30 Budapest

Re: Végleg lezártuk?

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.07 23:32)

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet érvényes és értékelhető. Ez azt mutatja, hogy a kérdező magában még nem zárta le a férjével való kapcsolatát, de le fogja. Testi-lelki vonzalma még fennáll, még része az életének. Érthető, hogy nem érzi jól magát a többedik elhagyás után, látva, hogy a férje más oldalán talált boldogságot, és készül új életet kezdeni, de lehet, hogy a még meglevő szeretetnek része az is, hogy ha a szeretett társ ki akar lépni a kapcsolatból, aki őszintén szeret, az képes elengedni is a másikat.

Most úgy néz ki, hogy a férj és a barátnője nagyon szerelmesek egymásba, de a képlet alapján nem mondanám, hogy később nem fordul-e a kocka, és jelentkezik a férj az újrakezdés reményében. Ugyanakkor lehet, hogy addigra a kérdező körülményei fognak úgy változni, hogy a férj végül belátja, hogy ez a kapu végleg bezárult.

Ami biztató lehet a kérdezőnek, hogy a mostani szomorú állapotából ki fog tudni lépni. Egy új kapcsolat látszik kibontakozni. Lényegében, ha jogilag még nem is, de gyakorlatilag újra független, társkereső állapotba került, tehát nem kell lelkiismeret furdalást éreznie, ha ezt ki próbálja használni. Sőt a csillagok még kedveznek is, hogy a közeljövőben találjon magának egy új társat. Lehet, hogy ez már meg is történt, vagy legalábbis talált valakit, akivel később el tudja képzelni a jövőjét, és idővel majd alakulnak a dolgok. Ha még ez nem történt volna meg, akkor a jelzés szerint a baráti körben érdemes szétnézni, vagy azokra az emberekre figyelni, akik valamilyen úton-módon a segítségére vannak, támogatják, protezsálják.

Ami viszont nem jó jel, hogy ezzel egyidőben a kérdezőt jelképező bolygó erősen romlik, és egy darabig még a házhelyzete is aggasztó. A betegségeket mutató 6. házban állva komoly esélye van rá, hogy megbetegedjen. Az is lehet, hogy az elmúlt évek feszültsége tör utat magának ilyen formában. Mindenképpen figyeljen oda a jelekre, és ne hagyja, hogy a betegség, kimerültség, depresszió súlyossá váljon. A bolygó csak rövid ideig lesz már a 6. házban, utána sarokházba lépve az ereje visszatér, de a jegyhelyzete miatt romlása megmarad. Valószínű, hogy eljövendő boldogságáért elég „nagy árat” kell fizetnie. Talán meg akar felelni az új partnerének, önmagát nem kímélve mindent megtesz, hogy jól nézzen ki, tip-top legyen a lakás és finom ételek legyenek a hűtőben, hogy ha mér sikerült megfognia, meg is tudja tartani új párját. Emellett még a ott vannak a gyerekek, akiknek az ellátása mellet még az új apukával való jó kapcsolat kialakítása is az ő feladata lesz. Mindez eléggé stresszelheti. Lesz majd egy olyan időszak, amikor lelkileg sem érzi olyan jól magát, de később javulni fog a helyzet.

Re: Re: Végleg lezártuk?

(Krisztina, 2014.05.09 08:15)

Kedves Mónika!
Köszönöm a fáradozását és,hogy időt szakított rám!
Jól látja a dolgokat.Még nem sikerült lezárnom magamban ezt a kapcsolatot,nincs nap,hogy ne gondolnék rá,de tudom az idő nekem dolgozik és majd mindent megold.Előbb-utóbb képes leszek lezárni,elfelejteni. Azt is jól látja,hogy volt párom és a barátnője nagyon szerelmesek.Azóta már összeköltöztek.... Meglepő számomra,hogy azt írja,talán fordul a kocka,és szeretné majd újrakezdeni.Volt idő mikor erre vágytam és csak remélni tudom,hogy ha ez eljön,elég erős leszek és nemet tudok mondani!Elég volt a fájdalomból,eleget szenvedtünk már a gyerekekkel.Nekik is biztonságra van szükségük.
Szeretnék boldog lenni,bár nem tudom ez mikor jön el.Nagyon szerencsétlennek érzem magam,anyagilag is nehéz és ez szinte őrli az idegeimet.Szeretnék a gyerekeimnek megadni mindent,de van hogy az alapvető dolgokat sem tudom biztosítani nekik.Ezért vérzik a szívem,bár optimista vagyok,egyszer lesz jobb :-)
Van az életemben egy férfi,de vele ennél több,ami van,nem lehet.Nős ember,és a korkülönbség sem kevés.Nem szeretném,ha a családja tönkre menne miattam,de jól érezzük magunkat együtt,megkapjuk egymástól azt,ami jelenleg hiányzik mindkettőnknek.A kommunikációt,az odafigyelést, a törődést,a szeretetet,a szexet... Néha vágyom többre,de konkrétan nem tudom szeretnék-e magamnak most egy társat.Most úgy érzem nem tudnék együtt élni senkivel.Persze ezt az idő hozza,bárhogy alakulhat. Remélem én is megtalálom a boldogságot,és azt még jobban remélem,hogy nem úgy,ahogyan Ön leírta.
Mit jelent az,hogy " a házhelyzete is aggasztó" és " a jegyhelyzete miatt romlása megmarad" ?A kérdőasztrológia mennyi időre válaszol?
Köszönöm még egyszer a fáradozását. Jelezni fogom Önnek akár a pozitív,akár a negatív változásokat az életembe.
További szép napot kívánok!
Krisztina


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő »