Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

nardai.krisztina@gmail.com

(Kriszta, 2014.11.30 13:20)

Szép napot. Érdeklődnék, lesz e lehetőségem egészséges gyermek születésére, az első gyermekemnél léptek fel komplikációk, amiből sajnos van visszamaradás..azóta új kapcsolat és hiába próbálkoztunk nem sikerült. Lehet a tudatalattim dolgozik, nagyon vágyok egy gyerkőcre így lenne teljes az életem. Imádom a gyermekem, de nagyon szeretném a másik oldalát is megtapasztalni. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Üdvözlettel: Kriszta (adatok:Szombathely, 1986.03.12. 21:20

Cs.E. 2014.11.06-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.11.29 23:05)

A kérdező asszony február óta tervezi a gyermekáldást, ami egyelőre nem jött össze, ezért a Jónás napokat szerette volna megtudni. Az alábbiakban egy évre előre megtalálja a Jónás doktor módszere szerint számított legtermékenyebb napokat. A megadott időpontok azt a pillanatot mutatják, amikor a Nap és a Hold távolsága és felkelésük sorrendje ugyanolyan, mint amilyen a kérdező születési képletében volt. Az együttléteket ehhez képest 3-1 napon belülre kell tervezni. Az időpont melletti L ill. F betú jelzi, hogy az adott dátum alatt megfogant gyermek várhatóan milyen nemű, vagy milyen természetű lesz. Ahol nincs jelzés, ott a Hold helyzete már közel volt a jegyhatárhoz, ezért nem egyértelmű, hogy fiú vagy lány lesz az akkor fogant gyermek.

Az ingyenes elemzés során egy kérdésre kaphat választ.

2014.12.04. 04:28 L
2015.01.02. 17:36 F
2015.02.01. 09:02 L
2015.03.03. 02:21 F
2015.04.01. 19:52 L
2015.05.01. 14:22 F
2015.05.31. 06:20 L
2015.06.29. 19:33 F
2015.07.29. 06:53 L
2015.08.27. 17:02 F
2015.09.26. 02:11
2015.10.25. 09:48
2015.11.23 20:35

hajnalkawegner@gmail.com

(Hajnalka, 2014.05.15 18:41)

Kedves Mónika!

Kérdeztem már öntől és válaszát még egyszer köszönöm.(ha aktuális lesz ahogy ígértem visszajelzek)
Van még egy számomra fontos kérdés ami nagyon foglalkoztat ,ez pedig a hivatás kérdése.
Szeretném megkérdezni hogy munka,hivatás anyagiak terén mi várható az elkövetkezendő 1-1,5 évben ?
Bárhogyan is van munkám, ritka az hogy a "léc felett" van az anyagi helyzetem,alapvetően nagyon ingadozó és ami van az is sok küzdelem árán.
Reménykedem benne hogy lesz majd esélyem kibontakozni a hivatás területén,olyan munkát végezni amiben kiteljesedem,nem vágyom én nagy vagyonokra csak amolyan "van ami kell" állapot,és egy kis plusz erre arra...
Mindig is érdekeltek és van is jártasságom ezoterikus elvontabb dolgokban,reménykedem benne hogy talán egyszer ez hivatásom is lehet.(igyekszem mindig tanulni hozzá s fejlődni folyamatosan)
Tudom hogy kevés embernek adatik meg hogy azt csinálhassa amit szeret amiben kiteljesedhet,és még megélhet is belőle.
Én mégis reménykedem ebben,noha tisztában vagyok a racionalitással,de látni néha csodát...
Amit most végzek (kétfajta munka változó időbeosztás)az amolyan ha nincs más akkor ez is jó,ellenben néha a túléléshez is alig elég,most érzem igazán hogy lépni kéne más irányba,de bizonytalan vagyok nagyon tudok ragaszkodni a biztosnak tűnőhöz holott tudom hogy ez nem vezet mindig jóra..és aztán hová lépnék ha bármit választok sosem jobb és nem is szeretem igazán ?
Úgy érzem többre lennék képes mint amit az élet eddig "dobott".
Ismételten szeretném kérni ingyenes elemzését,és szeretném a jövőben ha módom lesz rá meghálálni munkáját tudom hogy sok munka egy ilyen elemzés.
Szül: Bp,1982.01.25 hajnali 4.16
Köszönöm előre is nagyon válaszát.
Hajnalka

Re: hajnalkawegner@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.27 07:53)

A kérdés idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett készíteni. Sajnos nem túl kedvezőek a jelek. Az I. házban álló Szaturnusz azt mutatja, hogy a dolgok nem mennek jól. A kérdezőt elsősorban az érdekli, hogy meg tudja-e teremteni a fedezetét a jelenlegi helyzetből való kitörésének. A Hold a 2. ház csúcsán áll, a pénz körül forognak a gondolatai. A fizetése nem tűnik rossznak, a baj az, hogy odahaza le kell adnia, a Merkúr a 8. házban, vagyis a másik pénzének házában áll, erősödő szemben állásban a Holddal, valamennyi zsebpénzt visszakap, el is költ valamilyen tanfolyamra. Ez a tanfolyam jó, de többet vár tőle, mint amennyi hozadéka lesz neki. Tanulni mindig hasznos, a maga épülése is jó szolgálatot tesz, de azért a cél nyilván az, hogy a belefektetett anyagiak idő múltán megtérüljenek. Az ezoterikus irány azoknak jó, akik több lábon állnak, mert ebből csak nagyon keveseknek sikerül megélni belőle. Mivel a kérdezőnek nincs tartaléka, erősen kockázatos belevágni, és persze –ne szépítsünk- ehhez is kell a tőke.
Ami a munkát illeti, nézhetjük a képletet úgy is, hogy a jelenlegi munka folytatódik, ígér-e valami jót, meg úgy is, hogy van-e lehetőség váltani.
A jelenlegi munka folytatása esetén egyedül a X. házat kell vizsgálni. Ennek ura, a Nap se recepciós, se fényszögkapcsolatban nincs az aszcendens urával. Kölcsönösen hiányzik az érdeklődés, a szimpátia egymás iránt. Ráadásul a Nap sarokházas peregrin bolygó, ami egzaltálja a Holdat, vagyis valamilyen módon kárt okoz a kérdezőnek. Most érzelmileg próbál hatni a rá, több munkát próbál kisajtolni belőle előléptetés igéretével, de ilyen jelzés mellett erősen kétséges, hogy ebből lesz-e valami, vagy csak papíron történik valami kinevezésféle, de a lényeget tekintve semmi sem változik. Bár a fizetés nem tűnik rossznak, de a kérdező nem elégedett vele, a jobb fizetést és a megbecsülést a kollégái kapják.
Ha a cél egy másik munkahelyre való átigazolást jelenti, akkor a mostani munkák lesznek a 6. ház. Ezt akár a ház ura, a Mars vagy a ház csúcsán álló Vénusz jelezheti. Mindkettőnek van még valamennyi méltósága, és ráadásul közeledő fényszögben áll a Holddal. Ez leginkább azt jelzi, hogy a helyzet egyelőre nem fog változni a munkahelyekkel kapcsolatban. Az esetleges új munkahelyet viszont a Nap jelezné, amivel a korábban leírt recepciós kapcsolat van, de fényszög nincs. Eszerint tehát, ha a kérdező állást keres, akkor találna olyat, ami lenyűgözné, de a több pályázó közül végül nem ő lenne a befutó. A következő esetleges állás önmagában sokkal jobbnak tűnik, csak épp a kérdezőnek nem tetszene. Viszont ez már a határa a lehetőségeknek, mivel szóba jöhető munkahelyeket akkor érdemes tesztelni, amikor a kérdező igazi hangsúlyt fektet a kérdésre és végre elkezd olyan állásokra pályázni, ahol a mostaninál nagyobb fizetést és megbecsülést kap. Ezenkívül az anyuka kezéből ki lehetne venni a közös pénz kezelésének nehéz munkáját, mivel a kérdező panaszkodott rá, hogy az anyja szórja a pénzt.

Re: Re: hajnalkawegner@gmail.com

(Hajnalka, 2014.06.27 21:39)

Kedves Mónika !

Köszönöm szépen válaszát,többször is elolvastam a leírtakat.
A tanfolyamféleség az kb még 1 év amíg befejeződik,addig kicsi az esély rá hogy bármit is visszanyernék belőle anyagilag,jótékony hatásán túl.
Az ezoterikus vonalon maximálisan egyetértve önnel,csak úgy tudom elképzelni,ha több lábon állok,már csak a biztonságérzetem miatt is,másrészt azt is tudom hogy nagyon nagyon sok év mire eljut odáig az ember,ha eljut,hogy ilyen jellegű legyen a hivatása s megélhetési forrása egyben,számomra az is megnyugtató lehet,ha tudom hogy lesz esélyem az életben ezt valamilyen formában ,akár részben ,hivatásommá tenni.
Azt szoktam mondani hogy Isten a "főnök",ha ő úgy véli van dolgom e téren,akkor lesz rá esély,nehezen tudnám elképzelni hogy ne legyen.(csak valahogy mindig kell nekem egy kis megerősítés,egyszerűen így működöm)
A jelenlegi munkahely időközben egyre nehezítettebb helyzetbe hoz,egyre több a korlátozás,nehézség(eddig sem volt könnyű) ,és közben olyan információkat tudtam meg az előremenetel lehetőségével kapcsolatban,ami kétségessé teszi számomra,hogy egyáltalán érdemes e megugorni...sőt egyre inkább úgy gondolom hogy nem :(
Ahogy szokták mondani,több a leves mint a hús..vagy talán már hús sincs benne...
Jól értelmezem e,hogy ebben a 1-1,5 évben igazából nem tudok találni számomra megfelelő lehetőséget,amiben anyagilag és emberileg is megbecsülést kapok?Vagy valamennyire ki tudok benne teljesedni...
Vagy inkább azon múlik mennyire keresek aktívan.
A leírtakból inkább az elöbbit gondolnám..
Folyamatosan gondolkodom rajta hogy s merre haladjak,hogy lenne a legjobb,s próbálok haladni,az idén különösen nagy erőfeszítés árán.
Előbb utóbb biztos meg lesz a megoldás,legalábbis nagyon remélem..

Re: Re: Re: hajnalkawegner@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.27 22:20)

A képlet szerint valahogy így. Viszont a jelölői "szabad akaratos" jegyben vannak, ami lehetővé teszi, hogy ha már megunta a gondolkodást, akkor tettlegesen is keressen másik munkát. Mire letelik a kérdéses idő, lehet, hogy fog is olyat találni, ami megfelel. Közben inkább csak olyat, ami a jelek szerint nem okoz örömet.

Re: Re: Re: Re: hajnalkawegner@gmail.com

(Hajnalka, 2014.06.28 19:44)

Kedves Mónika !

Így már értem,számomra ez összefoglalva azt mondja hogy a kérdéses időszak ,inkább építésre fejlődésre jó, nem a váltáshoz.
Azt hiszem ez a kulcsmondat,hogy talán a legjobban zavaró tényező az az örömmel végzett munka hiánya.
Elvégzem én,lelkiismeretesen,csak nincs benne igazán örömöm.(illetve nagyon örülök amikor vége a munkaidőnek :) )
És igen a fizetés,az éhenhalni sok,jutni belőle valamire kevés,de gondolom meg van az oka annak hogy most ez van,reménykedem hogy a 1,5 év letelte után jobb lehetőségek tudnak majd adódni...
Amúgy ha jobban végig gondolom,valami ilyesmi jelzés volt a másik elemzés szerint,hogy komolyabb pár is ezen időszak letelte után várható,sokszor volt már az életemben hogy egyszerre jött új pár és munka,és ha tartós volt a munka ,akkor a párkapcsolat is az volt,fura összefüggés de az élet eddig ezt bizonyította.
Egyébként a mostani munkahelynél a képletben amit mondott hogy hiányzik a kölcsönös érdeklődés,talán azt mutatja hogy igazából mint dolgozók megbízási szerződéssel dolgozunk,mindenki önállóan végzi munkáját,nem vagyunk közvetlen figyelemmel kísérve.
Remélek még a munka kapcsán a közeljövőben egy nagyobb összeget,aminek elérése,sokban rajtam múlik,meglátjuk.
A kinevezésféle meg ha létre is jön,valóban nem jár automatikus előnyökkel,ahogy a képlet is mutatta önmagában nem ad semmit esetleg minimális anyagi többletet,de még ez is kérdéses,lehet van néhány dolog amiről még nem tudok.
Ez kiderül Augusztus végéig,feltétlen vissza fogok jelezni hogy mi történt ezen téren.
Összességében véve,nagyon szépen mutatja a dolgokat a képlet.

Nagyon nagyon köszönöm mégegyszer munkáját.

Kívánok sok örömöt és szeretet a hétköznapokra :)

Hajnalka

Re: Re: hajnalkawegner@gmail.com

(Hajnalka, 2014.11.20 23:43)

Kedves Mónika !

Szerettem volna visszajelezni a történésekkel kapcsolatban.
Tehát tényleg nem lett kinevezés még papíron sem ,tényleg próbáltak érzelmileg hatni rám, de már csak a közöny működött oda-vissza.
Amit találtam az elviselhető, anyagilag talán egy hajszállal jobb, de ahogy mondják "ez nem az az ágytál amire vágytál".
Egyenlőre keresgélés van és várakozás, és belefogtam mégegy tanulmányba, pedagógiai és csalàdsegítő képzésbe, mert kiderűlt hogy állami finanszírozásra még jogosult vagyok (okj).
Tehát sajnos ténylegesen úgy alakúltak a dolgok ahogy leírta, bízom benne lesz majd jobb is.

Köszönöm mégegyszer ; Hajnalka

D.G.L.2014.09.19-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.11.16 19:17)

A kérdező fiatal lány, a felnőttkor küszöbén. Azt szeretné tudni, hogy művészetek terén van-e lehetősége nagy hírnévre szert tenni?

A levelében leírt magáról egy-két adatot, de egyszer sem említette, hogy a művészetekkel valamilyen kapcsolatban állna. Nem derült ki, hogy pontosan mit szeretne csinálni, ha majd egyszer nagy lesz. Emiatt csak egyre tudok gondolni, éspedig a mostanában divatos tehetségkutató versenyekre, ahol a színpadra lépőkről sajnos nem az jut eszembe, hogy ők művészek nagy hírnévvel.

A kérdező aszcendense Oroszlán, emiatt vonzódhat a fényekhez, csillogáshoz, hírnévhez, elismeréshez. Napjegye viszont Rák, és a Nap a 12. ház csúcsán áll, ami viszont kétségessé teszi, hogy akar-e valójában a rivaldafényben állni.

Az 5-11. háztengely dugig van bolygókkal, ami az egész élet folyamán segíteni fogja.
A Hold a Nyilas jegyben, az 5. ház csúcsán áll, ami arra utal, hogy vannak jó ötletei, kreatív, ami egy művésznek mindenképpen jól jön.

A 11. házban áll a Mars, ami a karrierért felelős X. ház ura és vele együtt a ház társura a Vénusz az Ikrekben, ami támogatja a terveiben. Sokan ismerhetik és a munkát inkább szórakozásnak tartja, nem magányos farkasként, hanem csapatban tevékenykedik. Ugyanitt áll a 2. ház ura, a Merkúr, ráadásul uralomban a saját jegyében, ami azt jelzi, hogy anyagi gondjai nem lesznek.

Ami viszont problémát okozhat, hogy a Nap, és a Hold, a két fővilágosító közeledő szembenállásban van más bolygókkal. Ez a fényszögkapcsolat olyan beteljesülést ígér, amiben azért lesz keserűség is, mivel a szembenálló bolygók mást és mást akarnak.

Ha művészként fog élni, az érzékeny, visszahúzódásra hajlamos, erősen hangulatfüggő Nap akkor mutatkozna meg, amikor erre felkészült, és nem annyiszor, mint amennyire az elvárnák tőle. Vele szemben a Bakban álló Jupiter viszont egyfajta kulimunkára kényszerítené, beosztott időrendben akárhány haknira kell elmenni, mindegy, hogy bírja-e vagy sem, vagy időre kell elkészülni írással, képzőművészeti alkotással, vagy amilyen művészeti ágban kíván tevékenykedni.

A kreatív Hold pedig önmagát akarja kifejezni, ehelyett olyan kommersz dolgokat kell produkálni, amire a tömeg vevő.

Ezek az ellenmondások ott szunnyadnak majd, és időnként felszínre is törnek. Fiatalon persze még az ember hagyja magát irányítani, és a csillogás, a pénz az mondatja vele, hogy „Igen, megéri még úgy is, ha nem igazán önmagamat adom.” Ugyanakkor a hanyatló házban, Kos jegyben álló Szaturnusz néha bekeményít, elkezd akadékoskodni, miatta kiszámíthatatlan időpontokban törhet ki belőle a feszültség, nem tudja magát fegyelmezni, és az ideje beosztása is problémát okozhat, ez pedig a csapatmunkához nem túl előnyös.

Később már egyre keservesebb lesz megfelelni mások igényeinek. Addigra kell kitalálni, hogy hogyan tovább. Kevés olyan művész van, aki a saját egyéni képességeivel komoly hírnévre tesz szert, és szerintem a kérdező számára sem lesz fontos az élete későbbi éveiben, hogy hírneve legyen, tehát mindenképpen kell majd egy B terv is, hogy ha megvolt a 30 alatti sikeresebb időszak, akkor később is legyen mivel megkeresni a kenyerét.

Arra tehát elméletben van lehetősége, hogy hírneves művész legyen, csak sokat kell érte dolgoznia és megbarátkozni azokkal a jelzésekkel, amik megnehezítik az oda vezető utat, mint ahogy más hírneves művészeknek is.

Sz.M.Zs. 2014.09.19-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.10.25 23:53)

A kérdező olyan munkát végez alacsony fizetésért, amit szellemileg túlságosan leterhelőnek tart. Azt szeretné tudni, hogy lesz-e lehetősége olyan helyen dolgozni a jövőben, ahol kisebb lesz a szellemi terhelésí?

A kérdés idejére érvényes kérdőképletet lehetett felállítani. Eszerint bár új munka szóba kerülhetne, de a helyzet attól nem lenne jobb. Nyilvánvalóan keres állást, vagy legalábbis kész rá, hogy ha valakitől hall valamit, akkor azt megpróbálja, bead önéletrajzot, stb. Csakhogy fennáll a veszélye, hogy az, amire ő gondol a meglevő információi alapján, és amire valójában embert keresnek, nem egészen fedi egymást, vagy valamilyen nem egészen legális dolog van az állással kapcsolatban, ami később problémát okozhat. Illetve a munkakörnyezet (a munkavégzés helye, a munkatársak, az otthonától való távolság, az egész munka aurája, ami nehezen megfogalmazható, csak valahol belül érzi az ember) olyan szinten taszító, hogy kérdéses, megéri-e váltani miatta. Az is lehet, hogy a szellemi terhelés csökken, csakhogy lehet, hogy most pont az lenne a baj, hogy nincs meg a korábbi kihívás, a munka unalmas, és értéktelennek tűnik. Valószínűleg nem kapná meg azt a megbecsülést sem, amire számítana.

A jelenlegi munka és a kérdező kapcsolata viszont valójában nem tűnik rossznak. Kettejük jelölője egymással uralmi recepcióban áll, ami ha nem is szeretetet, de az egymás iránti kölcsönös elköteleződést jelenti, és mintha inkább az lenne a kérdés, hogy itt lesz-e jobb? Ez pedig felveti azt a lehetőséget, hogy talán nem ezt az állást kellene feladni, hanem elgondolkodni azon, hogy a kérdező a szellemi terhelést miért nem bírja elviselni, mit lehet tenni, hogy a mostani munkáját ne tekintse túlzottan megterhelőnek?

Ennek lehetnek egészségi okai. A kérdező jelzője nemrég hagyta el a betegségért felelős 6. ház csúcsát, és saját romlásában van, a Szaturnusz sújtja, ami erejét csökkenti, és ez így együtt figyelmeztet az esetleges rossz testi állapotra. Nem kell persze végzetes dolgokra gondolni. Lehet, hogy már a változókor kavar be. Az is lehet, hogy csak egyszerűen fáradt, kiégett, relaxálnia, pihennie kellene.

Mindenképpen érdemes lenne ezen elgondolkodni, és segítséget kérni. Ezalatt azt értem, hogy a munkahelyi vezetővel meg kellene beszélni, van-e lehetőség arra, hogy átmenetileg csökkentsék a terhelést és/vagy külső segítséget kérni, értve ezalatt orvosi, pszichológusi, vagy valamilyen alternatív módszert, mint például a kineziológia, ami a továbblépéshez jól jöhet.

bp 1072 akácfa utca 13

(czéh krisztina, 2014.10.17 14:40)

házasságot kötöttem valakivel akinek 3 éve van barátnője külfőldön. havonta 2 napot találkoznak. de januárban vissza akar menni a férjem bécsbe dolgozni ahol a nő lakik. a férjem arab. nem voltak papirjai. segitettem neki de kialakult egy normális kapcsolat köztünk szereti mind kettönket. de azt mondta a másik lánnyal se fog szakitani. 4 évvel ezelött egy asztrologus mondta férjhez fogok menni. akkor azt mondtam biztos nem, mégis meg tőrtént. azt mondta lát egy hosszu külföldi utat és csak utána leszek boldog. de kivel?, szeretem a férjem. várjak rá vagy engedjem el. mert neki ez nem komoly csak papir?

Re: bp 1072 akácfa utca 13

(Az asztrológus válaszolt, 2014.10.17 21:58)

Kedves Krisztina!
Kérem, hogy adja meg az e-mail címét, ahova a honoráriumfizetéssel és a válaszadással kapcsolatos tudnivalókat, ill. később az elemzést küldhetem.

B.K. 2014.09.13-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.09.29 22:24)

A kérdező a körülmények részletezése nélkül a következőképpen tette fel a kérdését:
"Volt egy párkapcsolatom de már megszakadt. Szeretném megtudni, hogy összejövünk-e még, leszünk-e egypár még?
Én úgy érzem, hogy még nem zárult le köztünk a kapcsolat."

A kérdés idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani. A kérdezőt egyértelműen a Jupiter jelzi. A barátjánál kétféle jelölő is szóba jöhet, attól függően, hogy megtörtént a szakítás, vagy csak távol kerültek egymástól de még nincs kimondva, hogy vége.

Utóbbi esetben a Merkúr a barát jelölője, aki valamilyen szinten ugyanúgy van ezzel, mint a kérdező, emiatt ösztönösen is érezheti, hogy még nincs lezárva minden, de a jelek szerint a barátja már messze jár. Uralmi recepciója a Vénusszal azt sejteti, hogy van valaki, akivel kölcsönösen bejönnek egymásnak, tehát már kifelé kacsintgat. Ha ennek a kacsintgatásnak nem is lesz folyatása, majd jön más, akivel több is lehet. Ami a kérdezőt illeti, az őt és a barátját jelölő két bolygó távolodó fényszögkapcsolata azt mondja, hogy amit a saját kapcsolatuktól eddig várhatott, az már megtörtént, vagyis nem lesz újrakezdés.

Ha viszont már ténylegesen szakítottak, akkor nem tudom, hogy a kérdező miért firtatja az újrakezdés kérdését, mivel a képlet azt sejteti, hogy a szakítást ő maga kezdeményezte, és valójában nem akarja visszakapni a volt barátját. A Szaturnusz és a Jupiter között viszont erősödő fényszögkapcsolat van, ami az jelzi, hogy találkoznak, de valószínűleg csak azért, hogy ha maradt még valami megbeszélnivaló, azt tisztázzák. Például a kérdező a volt barát értésére adja, hogy mit szeretne, az pedig kosarat ad neki. A kapcsolat újrakezdését ugyanis a fényszögek mellet megfelelő recepcióknak is támogatnia kell, jó, ha valamelyik bolygó retrográd, azaz hátráló mozgású, ami jelképezi a visszatérést. Ezen kívül jó, ha nem utasítják el egymást a jelölők. Itt viszont csak elutasítás van, támogató recepció sajnos nincs.

A válasz tehát az, hogy bármilyen kellemetlen is lesz, a kérdező keresse meg a (volt) barátját és próbálja meg a kapcsolatukat lezárni, aztán keressen egy másik partnert.

I.B. 2014.08.05-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.09.26 20:44)

Szia! 20 év után a férjem kisemmizett mindenemből. Jelenleg se munkám, se pénzem, 1 jóbarátom fogadott be. 3 gyerekem van, nagykorúak, idősbeteg gondozóként dolgozom, ha vam munkám. A kérdésem: anyagilag mi vár rám, mert most katasztrófális a helyzet.
Születtem 1966 06 05. 23óra 20p. vagy 40. a vizöntő 17. fokán van az asc. Budapest. Köszönöm a válaszod, ha lesz pénzem személyesen fizető vendégként is meg kereslek!
--------------------------------------------------------------------
(i.... b.., 2014.09.18 12:24)
Miért tologatják az időpontomat? Nagyon várom már az értékelést.
Bajban vagyok többszörösen. KÉREM! SEGÍGTSENEK RAJTAM!
Üdvözlet: I.... B..
-----------------------------------------------------------
A kérdés időpontjára készített kérdőképlet érvényes, de konszideráció miatt nem értékelhető. Ez azt jelenti, hogy az égiek nem kívánnak válaszolni a kérdésre. A születési képlet hasonlóan semmitmondó a feltett kérdéssel kapcsolatban. Többféle előrejelzési módszerrel vizsgálódva sem találtam utalást arra, hogy a közeli jövőben a kérdező anyagi helyzetében kedvező változás állna be.

Az anyagiakért felelős 2. ház csúcsán tranzitáló Uránusz a képlet ura, ami magát a kérdezőt jelezheti , és ebben az esetben azt mutatja, hogy ebben az időszakban a pénzkérdés égetően fontos a kérdezőnek. Másrészt az Uránusz hirtelen, robbanásszerűen bekövetkező dolgokat jelez, ami általában nem szokott jót jelenteni. Lehet, hogy a férj derült égből a villámcsapás módjára, igen gyorsan elintézte őt a közelmúltban. Ha így történt, a tranzit jelezheti ezt is. A pénzügyi helyzet kedvező változását viszont nem valószínű, hogy mutatná ez a tranzit, mivel más jelzés nincs rá, és a bolygó alaptermészete sem olyan, hogy erre lehetne számítani. Legjobb esetben olyan pénzt mutathat, ami jön és megy, tehát amint megkapta, el is költi, az anyagi helyzete meg marad olyan, amilyen most.

Ami elodázhatja a kérdést, hogy a társkapcsolatokért felelős VII. ház csúcsán tranzitál a Jupiter, ami esélyt teremt arra, hogy például ez az önzetlen jóbarát, aki befogadta szorult helyzetében a kérdezőt, partnerré avanzsál, és az együttélés apropóján eltartja a kérdezőt. Valamit valamiért, kérdés, hogy ez mennyire lenne a kérdező ínyére.

Az egészségi állapotának alakulására mindenképpen javaslom, hogy figyeljen oda a következő időszakban, mert 2016-ban a betegségekért felelős 6. ház ura fölött fog áthaladni a Plútó, ami ugyancsak nem szokott kellemes lenni. Ennek az áthaladásnak, illetve az általa okozott egészségi panaszoknak lehet az előzménye a mostani élethelyzete. Láthatóan komoly stressznek van kitéve, nehezen éli meg a problémákat, és ez később testi tüneteket produkálhat. Betegen pedig még nehezebb munkát szerezni, pénzt keresni.
---------------------------------------------------------
A második levélre is szeretnék reagálni:
A táblázatban az látható, hogy a kérdés megválaszolásának mi a leghamarabbi időpontja. Előtte semmiképp sem kaphat választ. Ez az időpont nem szokott változni, a kérdések feltétele sorrendjében történik a feldolgozás. Itt pedig kezdettől fogva szeptember 21. állt.

Ezen kívül, ahogy a fenti elemzésből is látszik, akármilyen szorult helyzetben van a kérdező, nem minden esetben tud olyan választ adni az asztrológus, ami kézzelfogható segítség lesz. Amikor valaki kérdést tesz fel, sajnos arra is fel kell készülnie, hogy nem kap olyan választ, amilyet szíve szerint remélt volna.

K-K. Gy.J. 2014.07.26-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.09.21 22:57)

A kérdező nagyon nehéz helyzetben van. Korábban elvesztett a munkáját, nemrég pedig a férjét is, a lánya súlyos beteg lett. A kérdező anyagilag padlón van, társ nélkül, a beteg lányáért aggódva pedig lelkileg is. Egy alapítványt vezet, amit a nehézségek ellenére is szeret csinálni.
A kérdése az, hogy milyen változások várhatók az életében az elkövetkező pár hónapban.

Sajnos attól tartok, hogy ez a nehéz élethelyzet nem pár hónapos kifutású lesz. A lassú mozgású külső bolygók természetes égi útjuk során olyan helyeken járnak, amik jelzik a problémás élethelyzeteket, de mivel ezek tranzitjai évekig is tartanak, változó intenzitással, de nehezíteni fogják a kérdező életét. Amikor ezek a bolygók továbbhaladnak, a nehézségek így, vagy úgy meg fognak oldódni. Az anyagi helyzet a születési horoszkóp szerint jónak tűnik, tehát lehet abban reménykedni, hogy később ez a kérdés rendeződik, talán legelsőnek a többihez képest.

A férj halálakor és utána ez a bolygó a 8. házban járt. Lehet, hogy a férj betegsége sokba került, vagy a halálával kapcsolatos kiadások terhelték meg. A 8. ház sötét ház, az itt járó bolygók nem érzik jól magukat. A pénzügyi dolgok jelölője jelzi a szorongást a pénzügyekkel kapcsolatban. Ez érthető is, hiszen a férj jövedelme jelenthette a közös bevételük jó részét, és a halálával ez megszűnt. A Jupiter a 9. házba lépve erejét elvesztette, talán a tartalékok csökkentek le vészesen, a kérdező lánya beteg lett, az ő jövedelme is lecsökkent, stb… Az anyagiak frontján jövő nyár végén várható nagyobb javulás. A Jupiter akkor sarokházba lép, ereje megnő, de ott saját romlásában áll majd, ami jelezhet olyan jövedelmet, amihez nem egészen tisztességes úton jut a kérdező, pl. feketemunka.

Sajnos a dolgok irányítása nem az ő kezében van. A Szaturnusz az Aszcendensen való áthaladással elkezdte kb. másfél éves útját az I. házban, ami magát a szülöttet jelenti. Amíg itt van, egyáltalán nem fogja jól érezni magát. Növekszik a betegségekre és a depresszióra való hajlama, és általában korlátozott lesz a cselekvésben, tehát nem a saját sorsát irányítja, hanem sodródik az árral. Azt mondják, hogy ilyenkor kell anyagi tartalékot felhalmozni, mert amikor kb. másfél év múlva a Szaturnusz továbblép a 2. házba, ott a korlátozások a pénzügyeit fogják érinteni. Ezt lehet a jövedelem csökkenése vagy egy nagyobb kiadás miatt. Bár az előzményeket tekintve nyilván illozórikus azt tanácsolni, hogy takarékoskodjon a kérdező, hiszen így sincs pénze, de a Jupiter tranzitja nyártól bevételt ígér. Ha ez megvan, akkor kell félretenni, amit csak lehet.

Ami a legfelkavaróbb tranzit a képletben, a Plútó elhaladása a Vénusz-Szaturnusz-Mars stellium felett, ami tavaly kezdődött. Az az év a Plútó aktiválódásának éve is volt, ami a Plútó erejét tovább növelte.
A Plútó a leglassabb planéta, ami 2017 nyaráig köröz az előbbi három bolygó felett, és közben megérkezik a Szaturnusz is, ami nem fogja megkönnyíteni a dolgok kedvező alakulását. A Plútóról azt mondják, hogy rombol és a romokból újat épít. A romboló hatást már láttuk. A képletben a férj a Vénusz, a Mars a kérdező lánya. A Szaturnusz pedig pénz, szerződések, kisebb utazások és a kérdező otthona. (A Szaturnusz esszenciálisan is épületeket jelöl. ) Tehát veszélyben a kérdező pénze, és akár az otthona is, amit például pénzszerzés reményében el kell adnia. Az újraépítés jelentkezhet új kapcsolatban, a beteg lány felépülésében, új, kisebb lakás vásárlásában, de ezek csak tippek, mert lehet, hogy ugyanazzal az energiával valami teljesen mást kap a kérdező.

gyorgyi.balaicz73@freemail.hu

(Györgyi, 2014.08.29 21:49)

1973. április 30.-án születtem Zalaegerszegen 05 óra 7 perckor. Egy kapcsolat jövőjére lennék kíváncsi. Az Úr 1968. március 22.-én született 23 órakor Nagykanizsán.
Válaszát előre is köszönöm.

celvira.12@gmail.com 2014.08.20-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.23 07:54)

Kedves Mónika
Szeretnem tudni lessz e munka helyem meg az iden ? Latas serult vagyok 1969.dec.4 delelott 11.20 p szabadkan/Szerbia-ban szuletten tudom egy kerdest tehetek fel nagyon jol jonne ha megmondana mikor varhato barmijen javulas anyagi hejzetemben.
nagyon szepen koszonom valaszat
----------------------------------------------------------------------------------------
Soron kívül válaszolok erre a levélkére, mivel a többiek okulására is szeretném minél előbb, de most utoljára felhívni a figyelmet egy dologra, amit a honlapon több helyen is megírtam:

Aki ingyenes elemzést szeretne, ezt írja meg, különben kérni fogom a honoráriumot! A levél tartalma ebből a szempontból lényegtelen, nem én fogom kitalálni, hogy a kérdező mit szeretne, és nem szeretnék utólag magyarázkodni a méltatlankodó levelekre.
.
A kérdés idejére radikálisa érvényes kérdőképletet lehetett készíteni, de az elemzést egy konszideráció nehezíti. A képlet aszcendense a jegy első fokain áll, ami szerint a képlet korai. Ilyenkor az történhet, hogy túl korán tették fel a kérdést vagy vannak olyan körülmények, amelyekről nincs tudomása a kérdezőnek, de ha tudná, akkor egész másképp látná a helyzetet, talán más kérdést is tenne fel.

Ha ezt a konsziderációt figyelmen kívül hagyjuk, úgy látom, hogy munka sajnos nem várható, de az anyagi helyzet valamennyire mégis javulni fog. Az I. házban álló Szaturnusz ugyan azt sejteti, hogy a dolgok nem mennek valami jól, de fizetésszerű jövedelemre lehet számítani. Ha folyamatban van valamilyen ügy, aminek eredményeképp (munkanélküli) segély, rokkantnyugdíj folyósítása, esetleges külföldről járó jogosultság, valamilyen kártérítés vagy biztosítás miatti kifizetés várható, akkor ezt mutathatja a horoszkóp.

A koraiság jelölheti, hogy a kérdezőnek jelen helyzetében érdemes lenne jobban utánanéznie, hogy miből lehetne pénzt csinálni, és kijárni, hogy ezt meg is kapja. A képlet jelzi is, hogy ezt megteszi.

Viszont ebből a kérdező nem gazdagszik meg. Pedig a pénz, amit sikerül kihajtani magának, nem tűnik rossznak, de valami lecsökkenti. Körülményektől függően ez lehet például adó, kórházi kezelés, vagy a kérdező eltartottja, aki segít elkölteni a frissen szerzett jövedelmet.

Sz.-né P.M. 2014.07.16 i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.14 01:08)

A kérdező nagycsaládos anyuka, aki anyagi okokból szeretne visszamenni dolgozni, amikor a legkisebb gyermeke 1 éves lesz. A régi munkahelye bizonytalan, nem tudja, visszamehet-e, de jobban örülne valami újnak. A kérdés, hogy lesz-e lehetősége a régi helyre visszamenni vagy még inkább egy új helyre elmenni dolgozni?


A kérdés idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett készíteni.

Eszerint a régi munkahelyre vissza tud majd menni. Úgy tűnik, mire erre sor kerülne lenne helye is, és talán a munkahely jelenlegi bizonytalansága (veszteséges, a tulajdonos el akarja adni, korábban már voltak leépítések) csökkenhet. A munkahelyet jelző bolygó jegyváltás előtt áll, a mostani peregrin állapota helyett az új jegyben már lesz méltósága, ami a munkahely javulását jelenti: ami jelenthet tulajdonosváltást, átszervezést, a veszteségesség megszűnését, vagy legalábbis a folyamat elkezdődik.

Ennek fényében a kérdező kicsit jobban motivált lesz a visszatérésre, de mivel a munkája ettől nem lesz érdekesebb, nem veszi le a napirendről a munkahelyváltás kérdését. A dolgok mostani állása szerint viszont nem is nagyon lesz módja rá, de nem is csinálna jó vásárt vele.

Az új munkahelyet a 12. ház csúcsán álló retrográd, peregrin Szaturnusz jelzi, ami a lehető legkedvezőtlenebb jelzés. Ez persze nem azt jelenti, hogy a mostani régi/új munkahelyről kell nyugdíjba mennie, hiszen a kérdőképlet kb. egyéves időtartamra szól a kérdező szándéka szerint, tehát, miután letelt az egy év, ő visszament, akkor elkezdhet új állás után nézni, mert előfordulhat, hogy szerencsés lesz, és végül talál olyat, ami érdekesebb munkával, magasabb fizetéssel kecsegteti.

Re: Sz.-né P.M. 2014.07.16 i levelére

(Sz- né P.M., 2014.08.17 22:43)

Kedves Mónika! Nagyon köszönöm a válaszát!Nagyon sokat segített. Én is úgy éreztem, hogy jobb lesz még visszamenni a régi munkahelyemre, de túl sok volt a bizonytalanság. Így mostmár ez nem kérdés. Nagyon hálás vagyok a válaszáért! Rendet tett a fejemben. Majd ha aktuális lesz, akkor vissza fogok jelezni. Nagyon köszönöm!

Csillaglány76, 2014.07.04-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.08 09:36)

A lottózásról nehéz lenne lebeszélni, mert a remény hal meg utoljára, de nem valószínű, hogy ezáltal komolyabb bevételre tenne szert mostanában.

A pénzes pasik megtalálása nyilván nem lenne probléma, de itt két dolgot kellene megoldani, hogy ebből a megélhetése biztosított legyen: a saját viszolygásán kellene túllépni vagy olyan pénzes pasit keresni, akit képes lenne elfogadni, és ami legalább ilyen fontos, hogy a pénzes pasinak kell-e a kérdező? Már korábban írtam a kérdezőnek, hogy először saját magában kell rendet tennie, mert addig egy új kapcsolat működése kétséges lesz. Talán még cipeli a felbomlott házassága terheit, de mindenképpen tele van keserűséggel, amik megakadályozzák a cselekvésben, és ez nem vezet megoldáshoz. Ilyenkor ő sem képes új kapcsolatra, de jó eséllyel elkerülik a pénzes pasik is, akik a pénzükért kaphatnak egy kiegyensúlyozott nőt is, aki mellett akár még boldogok is lehetnek. A kérdés idejére készített képlet szerint a pénzes pasik most nem mutatnak érdeklődést a kérdező iránt.

Az anyagi helyzet javulására sem számíthat a meg nem határozott tartamú közeli jövőben. A lehető legrosszabb, hogy a kérdező pénzét a 12. ház csúcsán álló peregrin, retrográd Szaturnusz jelzi.

Nehéz ilyen esetben okosat mondani, hogy mit lehetne tenni. A legutóbbi kérdőképlet szerint meg kellene fontolni, hogy mint oly sokan, külföldre menjen szerencsét próbálni. Csakhogy az már most látszik a képletből, hogy ez is egy nemszeretem dolog lenne nála, és jönnének a kifogások, hogy miért nem jöhet szóba ez a megoldás. Pedig az auraleszívás időnként mindenkinek kijut, ha kell a pénz, csak tudni kell feltöltődni utána, hogy ne legyen még rosszabb.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő »