Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Sz. I. 2015.02.16-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.03.28 15:26)

A kérdező külföldre vágyik. Korábban –bő két és fél éve- megismerkedett egy férfival, akivel teljesen egy hullámhosszon voltak, mellette még most is el tudná képzelni a jövőjét, de a találkozások és a levélváltások ritkultak. A kérdező szerint ez azért van, mert a férfi nagyon elfoglalt, a munkája miatt sokat kell ide-oda utazgatnia. A kérdés feltevésekor mintha fordulat állt volna be, épp találkozni készültek. A kérdés, hogy lesz-e ennek a kapcsolatnak jövője? A kérdező ezért áldozatokra is hajlandó.

A kérdező adatai pontatlanok, ezért azt nem lehetett felhasználni, de szerencsére a kérdés idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett készíteni. Ez mutatja, hogy a kérdező (itt a Vénusz) tényleg nagyon szeretné, ha ennek a férfinak (itt a Mars) komolyak lennének a szándékai. A férfi részéről is mutatkozik a hajlandóság, sőt komoly esély van arra is, hogy találkozzanak. Ez az eltelt bő egy hónap során bekövetkezhetett már, vagy a közeli jövőben megtörténhet. Mindezt az mutatja, hogy az őket elsődlegesen jelölő bolygók egymás méltóságaiban és közeledő együttállásban állnak.

Itt viszont el is kellene dönteni, hogy lesz-e ebből együttélés vagy sem. Ennek oka az, hogy az aszcendens egy jegy végén járva már szinte lezárja a cselekvés lehetőségét, tehát tovább nem mehet ez a „talán még összejön” állapot. Másrészt a két jelölő jegyváltás előtt áll, és ha ez megtörtént, akkor fordulni fog a kocka, a két jelölő mostani kedvező méltósága úgy változik meg, hogy az egyik magas méltósága elnyomja a másikat, aki romlásba kerül. Ha most nem határozzák el magukat, akkor ez a hajó elmegy.

Ha viszont megpróbálják az együttélést, a következő történhet:
jobb esetben a kérdezőnek lesz alkalma az áldozatvállallás gyakorlására, és rendületlenül várja haza a hol itt, hol ott dolgozó szerelmét. Rosszabb esetben, ha haza is jön, akkor sem fogja a tenyerén hordozni a kérdezőt. A Mars nem egy kellemes természetű bolygó, és bár a Kos jegyébe lépve bátor és férfias lesz, ami önmagában jó, de ez a Vénusz száműzetésének a helye, ahol a Vénusz eleve nem érzi jól magát, de az itt álló Mars sem fogja szeretni, ettől aztán még rosszabb a helyzet. A Mars viszonya egyfajta érdektelenséget mutat elsősorban, ami ha nem is azonnal derül ki, de utólag visszagondolva azért lehet majd látni.

Ami érdekes, hogy a partnert jelző VII. ház egzaltációs ura, a Nap is jegyet vált, ami magával hozza a partner rajongását a kérdező felé. Nem mellesleg a Kos jegyébe lépő Vénusz pedig a Napért kezd el rajongani. Ez a szerelem fellángolásának időszaka, ami sajnos nem tart sokáig, és bár a fentiek miatt nem is lesz felhőtlen a boldogság, viszont könnyebb elviselni a Mars viselkedését, vagyis hogy nem mutatja ki annyira vagy úgy a szeretetét, mint azt a Vénusz esetleg elvárná.

A Kos kardinális jegy, a benne zajló dolgok viszonylag gyorsan megtörténnek. A kérdező megszokja új helyét, aztán elmúlik a szerelem, és onnantól fogva élvezi a jólétet, ami a partnere biztosít számára. De hogy ide eljussanak, először is lépni kellene. Dacára annak, hogy ez a kérdezőnek némi áldozat árán, hosszútávon elég jó perspektívát mutat, mégis mintha viaskodna magával. Akarja is meg nem is. Először tehát ezt kellene eldönteni, és utána a partnerével komolyan elbeszélgetni arról, hogy legyen tovább.

T.L. 2015.01.18-1 levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.14 22:50)

A kérdező régi kapcsolatot melegített fel, de bizonytalannak érzi a jövőt ezzel a férfival. A kérdés az, hogy mire számíthatnak, két éven belül átalakul-e a jelenlegi barátságuk szerelemmé?

Amikor először alkottak egy párt, a kérdező még elég fiatal volt. Ilyenkor is fájdalmas a szakítás, de jöhet egy új szerelem, és megint minden szép lesz. Közben eltelt hat év, a kérdező érett asszony lett, és közeledik a Szaturnusz-visszatérés ideje, amikor nagy változások szoktak történni. Aki még egyedülálló, gyermektelen, ilyenkor erős késztetést érezhet a megállapodásra és családalapításra. Sajnos ehhez kellene egy megbízható partner is és / vagy jó adag bátorság.
A horoszkópból úgy tűnik, hogy a kérdező is ezt szeretné, és valójában a döntést is meghozta már, tehát megerősítést vár, hogy jó úton halad-e, ha ezzel a férfival marad?

Mindkettejük részéről komolyak az érzelmek. A férfi határozatlanságát a jelölőjével, a Marssal együtt álló Neptun okozza. Ez a bolygó ködösít, bizonytalanságot okoz, tehát lebegteti a kérdést, nem hagyja elégedetten hátradőlni sem a kérdezőt, sem a barátját.

A férfi másik, ún. egzaltációs jelölője, a jegyváltás előtt álló Nap, a Vízöntőbe lépve már nemcsak uralma alatt lesz a kérdező jelölőjének, hanem kialakul a fényszögkapcsolat is, ami magával hozhatja a szerelmet. Ugyanakkor ez nem lesz egy felhőtlen, boldog kapcsolat. Abban a jegyben, ahol a Nap áll majd, nem tud teljes fényében pompázni, hiszen rangvesztetté válik. Úgy tűnik, hogy a férfinak sok mindent fel kell áldozni ezért az asszonyért.

Az asszonyt egzaltációs szinten pedig a Szaturnusz jelenti ebben az esetben, aki elég nehézkes, szigorú és korlátozó, amit az amúgy is rangvesztett Nap nehezen fog elviselni, bár annyiban szerencsés a Szaturnusz helyzete is, hogy a jóindulatú Nyilas jegyben a természete nem lesz annyira rideg. Ők ketten tehát szeretik egymást, de a kapcsolatuk mégis olyan se veled, se nélküled jellegű lesz, amíg tart az a szakasz, amit elsősorban a kémia és a hormonok uralnak.

A hosszútávúságot mutató bolygók –az előbb említett Mars és a Vénusz- most még nincsenek fényszögkapcsolatban, de törekednek az együttállásra. A Vénusz kétszer gyorsabb mozgású bolygó, mint a Mars, nagyon siet és utol is éri azt, de már csak akkor, amikor éppen mindketten a Kos jegyébe lépnek, ezért a recepciók megváltoznak: a Vénusz elveszíti méltóságait, a Mars uralmi méltóságba kerül és a tetejébe romlásba teszi a Vénuszt. Ez jelentheti azt, hogy miközben úgy tűnik, egyre jobban alakulnak a dolgok, akár házasságra is lépnek, a kapcsolat váratlanul megváltozik. A Mars nem egy kellemes természetű bolygó, rendesen megsanyargathatja az egyébként is gyenge Vénuszt, de ezzel párhuzamosan az előbb említett egzaltációs urak helyzete is változik: a kérdezőt jelző Szaturnusz saját jegyébe lépve magas méltóságra tesz szert, és ott fogadja a Marsot is, míg a Nap a Halak jegyébe lép, ahol a Vénusz fogadja őt. Ez megint csak azt mutatja, hogy a kapcsolat igen érdekesen alakul: nem lesz fájdalom mentes, de el tudom képzelni, hogy egymásnak adnak annyit, és kapnak is annyit a másiktól, hogy érdemes legyen belevágni a közös jövő építésébe.

Re: T.L. 2015.01.18-1 levelére

(T.L., 2015.02.23 17:38)

Nagyon köszönöm a vàlaszàt! Sajnos úgy tűnik ebből a kapcsolatból nem lesz màr pàrkapcsolat és a baràtsàg is megszűnt. Őt nem érdeklem nőként. Úgy làtszik nem is szeretett és nem is fog.

nyelvvizsga

(Nana, 2015.02.20 09:26)

Szia Mónika,

Ha megengeded, szerettem volna egy ingyenes elemzést kérni, első alkalommal. A Nyelvvizsga már megvolt. 02. 14-én.

Köszönöm,
Anna

Re: nyelvvizsga

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.20 20:50)

Kedves Anna! Kérhetted volna, de így csak március végén kaptál volna választ. Addigra pedig már megjön a levél az eredményről is. Remélem sikerült a vizsgád.
Üdvözlettel
Montero Mónika

nyelvvizsga

(Nana, 2015.02.19 16:08)

Kedves Mónika,

Szeretném megkérdezni, hogy sikerül e a nyelvvizsgám?
A kérdésemet február 19-én, 2015-ben 15:59-kor tettem fel.
Köszönöm!

Re: nyelvvizsga

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.19 21:09)

Kedves Nana!

Köszönöm, hogy megtisztelt a bizalmával. A kérdését 16:10-kor olvastam.
Kérem, hogy adja meg az e-mail címét, ahova majd a választ, illetve a honoráriummal kapcsolatos információkat küldhetem. Továbbá szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz a vizsga?

Üdvözlettel
Montero Mónika

F.R. 2015.02.06-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.17 22:26)

Az eredeti levél:
„Szia :) Szeretnék egy ingyenes elemzést kérni. Illetve én cigány kártyából jósolok ha érdekel :)

Szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy jelenlegi páromtól lesz e gyermekünk/gyermekeink? Illetve, hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz e? (tervezzük a házasságot) Szívből köszönöm és további szép napot :)”
-------------------------------------------------------------------------------------------
A párkapcsolat kérdésében kedvezőek a jelek. Egymás méltóságában állnak, és bár fényszög nincs a jelölőik között, tekintettel arra, hogy már nem az a kérdés, hogy összejönnek-e, szerintem elegendő ez a meglevő, megfelelő recepció. A kérdező jelölője a társat jelző VII. házban áll, szilárd jegyben áll, ahol ereje van, de rangvesztett. A kérdező többet tesz ezért a kapcsolatért, mint a társa, de ez az ő döntése. Még ha áldozatot is hoz a jövendőbelijéért, ezt nem éli meg rosszul. Tehát mondjuk, hogy életre szóló a kapcsolat.

Ami a gyereket illeti, normális esetben egy fiatal nőnek fel sem kellene tennie ezt a kérdést, hogy lesznek-e gyermekei. Csak hát olyan világban élünk, ahol már egy szem gyerek világra hozatala is csoda (a gyermeket nemzeni és szülni képes korosztály hajlandóságára és egészségi állapotára gondolok).

A gyermek kérdését kétfelé bonthatjuk, ahogy két jelölő is mutathatja a gyermeket a képletben. Az egyik az 5. ház ura, jelen esetben a Mars, ami a saját gyermek. A másik pedig a gyermekek általános szignifikátora, a Jupiter. Abban reménykedek, hogy a képlet még nem mutatja a saját gyermeket, mert a Mars köszönőviszonyban sincs a szülőkkel, leszámítva egy Holddal –ami a kérdező egyik jelölője- való szembenállást, ami semmi jóval nem kecsegtet. Ez ugyanis azt jelenti, hogy valami lesz gyerekfronton, megfogan és aztán mégsem tud megszületni. Ezt a jelzést erősíti az is, hogy a gyermekeket mutató 5. ház csúcsán van a Szaturnusz, ami az ottani dolgokat nehezíti, akadályozza, tehát nem számíthatnak sok gyerekre, és akik lesznek, azok is csak nehezen jönnek össze. Ez a konstelláció egyébként mutatja azt is, hogy a leendő férjnek fontos a gyermek, az viszont probléma, hogy mivel a képlet érvényességét éppen a Szaturnusz – a férj jelölője- adja, elképzelhető, hogy a gyermekkel kapcsolatos esetleges kudarc oka őbenne van. Ezt támasztja alá az is, hogy a Hold egyben a férj betegségeiért felelős 12. ház ura is, szemben áll gyermeket jelző Marssal.

A Jupiter oldaláról egy kicsit jobb a kép, sajnos nem tökéletes. Itt az látszik, hogy "apa" akarja a gyereket, "anya" apát akarja, a gyerek meg anyát, de apát nem, és ezért anya morcos is. Hogy ez mit jelenthet? Akár örökbefogadást vagy lombikbébit. Sajnos még itt is fennáll annak a lehetősége, hogy sikertelen kísérletek miatt többször próbálkoznak, mert a Jupiter erős és vagy méltósága is, de retrográd, ami ismétléseket jelent. És itt még egyszer előjön a Hold-Mars szembenállás, ami jelenthet titkok miatti feszültséget családon belül, ahogy az ilyenkor néha lenni szokott.

Mivel ez akár egy 10-15 éves projekt is lehet, sokat kell várni a visszajelzésre, de nem bánnám, ha egyszer majd kapnék ilyesmit. Még akkor is, ha végül nem így történik, ahogy a horoszkóp mutatta.

Még egy dolog: én úgy tudom, hogy egy kérdést csak egyszer lehet feltenni az égieknek. Nem tudom, hányszor tették fel nekik ugyanezt a kérdést a cigánykártyán keresztül, de a sokadik eset után megunják, hiszen már válaszoltak, és úgy viccelik meg az embert, hogy fals válaszokat kezdenek el adni. Ha tehát a sokadik vagyok a sorban, és emiatt fals a válasz, mosom kezeimet!

F.Gy.J. 2015.01.23-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.14 21:45)

A kérdező asszony barátja egy másik városban élő idősebb férfi. Kb. egy éve kevesebbet találkoznak, beszélnek egymással. A férfi arra hivatkozik, hogy ügyes-bajos dolgait intézi, ebben kimerül, és ezért nem keresi a barátnőjét. A kérdés, hogy lesz-e még ebből a kapcsolatból valami, és ha igen, mikor?

A horoszkóp szerint a kérdező nem tud mit tenni, a dolgok alakulására nincs hatással. Az látszik, hogy jó kis páros lenne belőlük, az őket jelző bolygók szeretik egymást, amit megfelelő recepciók mutatnak. A gond az, hogy az egyes jelölők közti fényszögkapcsolatok felbomlóban vannak, ami azt jelenti, hogy ez a kapcsolat sajnos már túljutott a csúcspontján. Valószínűleg a partner igazat mond, vagyis tényleg fáradt. Nem szabad elfelejteni, hogy most érkezett a szaturnuszi kor küszöbére, ami egyfajta minőségi változást hoz az emberek életébe. A Szaturnusz természeténél fogva lassít és akadályoz, de ugyanakkor bölcs megfontolásra is késztet. A pörgősebb élet lelassul, kevesebb munka is elég, és azt is csak lassan, módjával végzi el az ember.

Ha a kérdezőnek ez nem felel meg, akkor célszerű lenne megbeszélni a dolgaikat, van-e értelme a folytatásnak, vagy inkább szépen, békével elválnak egymástól és ki-ki meg tovább a maga útján.
-----------------------------------------------------------------------------------------
A kérdezőtől menet közben kaptam egy elég kellemetlen hangvételű levelet, amelyben február 9-én számon kérte a február 8-i válaszadási határidőt. Itt szeretném felhívni a figyelmet arra, ahogy a honlapon is megírtam, a kiírt dátum azt jelzi, kb. mikortól lehet számítani a válaszra, nem pedig a tényleges válaszadás dátumát.
Ezeket az elemzéseket szívességből készítem el, ezért alacsonyabb a prioritásuk, mint más munkáimnak, emiatt kisebb-nagyobb csúszások előfordulhatnak. Ezt értelemszerűen el kell fogadnia annak, aki ingyenes elemzést kér, mint ahogy azt is, hogy az elkészült elemzés nyilvános lesz.

Re: F.Gy.J. 2015.01.23-i levelére

(Fné Gy Judit, 2015.02.15 13:08)

Köszönöm a választ, elnézést a" kellemetlenkedésért". Én szeretném ha ez a kapcsolat folytatódna. Akkor mit tegyek? Várjak? Nekem úgy is jó, ha van értelme...
Köszönettel: fgyj

Re: Re: F.Gy.J. 2015.01.23-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.15 14:31)

Ahogy írtam, nem nagyon tud mit tenni, a dolgok alakulása nem az Ön kezében van. Azt kettejüknek kell tisztázni, hogy mi az a cél, amit ennek a kapcsolatnak az értelmének tartanak, amiért érdemes fenntartani magát a kapcsolatot. Nyilván azért kérdezett, mert többet szeretne, de úgy fest, hogy annál, ami most van inkább csak egyre kevesebbet várhat. A távolodó fényszögek a lassú eltávolodást, és végül a szakítást mutatják, függetlenül attól, hogy mit tesz.

Re: Re: Re: F.Gy.J. 2015.01.23-i levelére

(fgyj, 2015.02.15 15:36)

Köszönöm, Kedves Asztrológus még egy utolsó kérdés, hogy a pénzemből amit erre a kapcsolatra "áldoztam" visszakapok-e valamennyit.
Köszönettel: fgyj

Re: Re: Re: Re: F.Gy.J. 2015.01.23-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.15 15:45)

Úgy tűnik, hogy nem.

P.Gy.E. 2015.01.15-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.04 22:28)

Kedves Montero Mónika! Szeretnék élni az egyszeri ingyenes elemzéssel, anyagi helyzetem miatt, kisgyermekes anyaként sajnos nem engedhetem meg jelenleg magamnak a fizetést, de szívesen tenném, ha lenne rá lehetőségem! A kérdésem az lenne, hogy a férjem és én is nagyon szeretnénk egy kistestvért, egy kisfiút és arra lennék kíváncsi, hogy még idén sikerül-e egy kisfiúnak megfogannia, illetve megszületni-e?
-------------------------------------------------------------------------------------------
A kérdés idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani. Eszerint a kérdező teherbe eshet, és mivel elsődleges jelzője „szabadakaratos” jegyben van, így ő döntheti el, hogy teherbe esik-e, vagy inkább mégsem. Ez azért fontos, mert a horoszkóp előrevetíti, hogy a terhessége sajnos nem lesz zökkenőmentes. Nem szeretnék ördögöt a falra festeni, de a képlet szerint elég komoly komplikációkra lehet számítani, ami elsősorban a kérdezőt sújtja, nem a születendő gyermeket, de a kismamák egészségi problémái így vagy úgy, de a babára is hatni szoktak, erősen gyengíthetik, sőt akár meg is betegíthetik.

Én azt tanácsolnám, hogy inkább várjanak egy kicsit a családbővítéssel. Ha valamilyen oknál fogva mégis kitartanak az eredeti szándék mellett, ha tehetik, akkor szűkös anyagi lehetőségeik mellett próbáljanak összeszedni pénzt olyan komplex szűrésekre, amelyeket nem támogat ugyan a társadalombiztosítás, de most már elérhetők. Ezen kívül vegyenek igénybe minden lehetséges és javasolt orvosi segítséget és tartsanak be minden utasítást, hogy csökkentsék a kockázatot. Az anyukára és a gyermekre leselkedő veszélyt ugyanis javuló jótevő -vagyis számára kedvező jegyhelyzetű jóakaratú bolygó- jelenti, amiről azt mondják, hogy nem szokott súlyos problémákat okozni, de azért nem árt komolyan venni a jelzést.

Ráadásul a képlet olyasmire is utal, hogy a hatás nem is feltétlenül azonnal jelentkezik, hanem esetleg csak a gyermek megszületése után. Tehát nem árt, ha egy jól felkészült gyermekorvost választanak a későbbiekre.

B.N. 2014.12.30-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.01.27 00:25)

A kérdező korábbi külföldi munkahelyén megismerkedett valakivel. Utána az illető visszatért a saját hazájába és dolgozik; a kérdező pedig egy másik külföldi országba ment dolgozni. Azt szeretné tudni, hogy fog-e olyan állást találni, hogy elkezdhessék a közös életüket.

A kérdés idejére érvényes és értékelhető,de konsziderációs kérdőképletet lehetett készíteni. A konszideráció oka a koraiság. Ez általában akkor szokott jelentkezni, ha a kérdésnek még nincs itt az ideje, vagy van valami, amiről még nem tud a kérdező, de fontos a kérdés elbírálása szempontjából.
A kérdező külföldön akar maradni, feltehetőleg a barátja országába menne. Úgy tűnik, hogy családot szeretne, eljött az ideje a gyermekszülésnek. Jogos is ez az igény, hiszen épp most esett túl a Szaturnusz első visszatérésén, vagyis kozmikus értelemben is felnőtté vált, és ez egy fordulópont az ember életében.

A kérdéssel kapcsolatban azt a kérdést kell saját maguknak és persze egymásnak is feltenni, hogy még mindig úgy érzik-e, hogy közös jövőt akarnak építeni. A távolság nem tesz jót két fiatal szerelmének még akkor sem, ha manapság sokkal jobb a helyzet, mint akár a saját szüleik idejében lett volna, hiszen naponta láthatják egymást, beszélgethetnek a világhálón keresztül. De telik az idő, az érzések változhatnak…

Az látszik a képletből, hogy egy korábbi időszakban, vagyis amikor még együtt voltak, az őket jelölő bolygók egymás különböző méltóságaiban voltak, ami mutatja a felek egymás iránt való hajlandóságát, két fiatal esetében ez sokszor szerelmi kapcsolathoz vezet. Mostanra viszont már javarészt kiléptek egymás méltóságaiból, vagyis már nincs meg az a vágy, összetartó erő, amire tartós kapcsolatot, közös jövőt lehetne alapozni. Ez a kétség különösen a kérdező barátjára lehet jellemző, hiszen az őt jelző VII. ház csúcsán ott a bizonytalanságot jelző Neptun, és az őt jelképező Jupiter a 12. házban retrográd mozgásával távolodik a kérdező házát jelző aszcendenstől.

A kérdező keresi a szerelmét, az őt jelképező Merkúr követi a Vénuszt, aki a barátjának a szerelmes férfi oldalát mutatja. Elég sokáig lohol a nyomában, de sose éri utol. Az utolsó pillanatban a Vénusz felgyorsul és lehagyja a Merkúrt, aki közben ugyancsak retrográd mozgású lesz, vagyis felhagy a férfiért való küzdelemmel. Ugyanez a Vénusz jelzi a vágyott munkát is, amiért a férfihoz hasonlóan minden követ megmozgat majd, de ha az egyik nem jön össze, akkor minek kellene a másik?

Tehát a válasz a horoszkóp szerint az, hogy nem lesz olyan állása, amilyenre a kérdés feltételekor gondolt.

Ami érdekes lehet, bár nem biztos, hogy később bármit is számít, de a szituációt magyarázhatja, ha a horoszkóp érvényességét az óra ura adja meg, mint ahogy ebben az esetben is. A horoszkóp azt mutatja, hogy mintha a kérdező barátjának lenne valamilyen titka. Elképzelhető, hogy van valamilyen betegsége, amiről nem kívánt beszélni. Ez idővel ki fog derülni, és talán nem is érinti jól a kérdezőt, mikor kitudódik. Lehet egy kis gond a barát munkájával is, amit megkapott, hiszen dolgozik, de ő mégis úgy érzi, hogy számára nincs benne köszönet. Talán nem így képzelte, testi vagy lelki ereje kevés hozzá, vagy amennyiben beteg, akkor az egészségi állapota is nehezítheti a helyzetét. A konstelláció jelezhet valamilyen konfliktust a barát és az édesanyja között is. Idővel jó eséllyel minden kiderül, talán számít, talán nem.

B.N. 2015.02.02-i Visszajelzésére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.02 22:12)

"Koszonom szepen a valaszat. Tobbszor is atolvastam a leirtakat, es volt egy-ket pont amin nagyon meglepodtem. En ugy ezrem, hogy a parommal egyre inkabb erosodik a kapcsolatom, szerintem a bizonytalansagot az okozhatja hogy O nem a sajat orszagaban szeretne letelepedni, hanem Franciaorszagban ahol en elek jelenleg. Mindig azt mondja hogy nem boldog a sajat hazajaban, de viszont van munkaja, amit eddig ugy vettem eszre hogy szeret csinalni. Szerintem lassan elfogadja a dolgokat ahogy tortennek. Betegsegre viszont nem tudok gondolni, viszont a parom szulei, akik nagyon rendesek, de eleg szogoruak es komoly elvarasaik vannak a parommal szemben.
Viszont az 5. paragrafusban leirtakat "A kérdező keresi a szerelmét..", nem tudom hogy jol ertelmeztem-e. Tehat a horoszkop szerint munkam egyenlore nem lesz Olaszorszagban, illetve a kapcsolatunk sem fog tovabb mukodni?"
......................................................
Igen, a képlet ezt mutatja. Utolsó szalmaszál a képlet koraisága, tehát hogy valami még történik menet közben, és kedvezően változik a helyzet.

Ami most látszik, hogy itt a kérdezőt viszi a sorsa és még benne van ebben a kapcsolatban, míg a barátja hozhat önálló döntést, lévén az ő jelölője ún. szabad akaratos jegyben áll. Jelölőinek távolodása a kérdező jelölőitől viszont a szakítási szándékot vetíti előre.

A kérdező jelölője még a Nap sugaraiban áll, de távolodik onnan, tehát a tisztánlátása, amit idáig elvakított a Nap, visszatér, és egyre reálisabban látja a dolgokat. Esetleg el is beszélgethetnének, hogy mégis hogyan tovább, mert a leírásból, már elnézést a kifejezésért, de én csak teszetoszaságot látok, nem pedig azt, hogy két ember minden követ megmozgat azért, hogy összekösse az életét, és a horoszkóp is ezt mutatja.

B.N. 2015.02.03-i visszajelzése

(., 2015.02.03 23:41)

Koszonom szepen a valaszat! Igen, ezt az idohuzast en is erzekelem, sajnos ugy vettem eszre hogy a parom eleg kenyelmes minden szempontbol, en pedig az ellentetje vagyok. Sajnos noszogatni kell, es ebbol mar volt eleg sok kellemetlensege. En mindent megteszek hogy vegre elkezdjuk kozos eletunket, es szerintem tudja hogy nem fogok orokke varni amig o is lep.

B.K. 2014.12.28- levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.01.15 22:51)

A kérdezőnek most nincs állása, ezért Ausztriában keresne munkát. Párkapcsolatban él. Járt jósnőnél, aki szerint nemcsak talál munkát Ausztriában, hanem osztrák lesz a férje is. A kérdés, hogy így lesz-e, és ez a kérdezőnek jó lesz-e?

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet érvényes, de konsziderációs, mivel korai. Ezzel azt jelzik az égiek, hogy még nem adott minden feltétel a kérdés megválaszolásához, valaminek még történnie kell, hogy pontosan tudjuk mi fog történni.

A mostani képletből az látszik, hogy a kérdező mennyire rá van hangolódva a külföldre, bár nagyon valószínű, hogy ha egyszer majd sikerül kijutnia, nem pont úgy lesznek a dolgok, ahogy azt most képzeli. A munka kérdése meg fog oldódni, bár a fizetéssel lesz valamilyen gond. Lehet, hogy a bér egy részét visszatartják, például szállásköltség fejében.

Az osztrák férj kérdésére érdemes lenne visszatérni később, ha már úgy alakultak a dolgok, hogy valaki lesz a láthatáron. Most ugyanis úgy fest, hogy a párkapcsolat házának a csúcsán ott a bizonytalanság. Ő most még jól érzi magát a párkapcsolatban, de a külföldi tartózkodás nem fog használni kettejüknek. Így harcolni kényszerülnek a távolsággal, a két külön világban éléssel, az eltérő problémákkal, aminek a vége valószínűleg elhidegülés és szakítás lesz, és akkor jöhet az osztrák férjjelölt.

F.Zs. 2014.01.02-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2015.01.06 23:38)

Kérdőhoroszkópként szeretném megkérdezni, hogy az ingatlanomat számomra megfelelő áron eltudom-e adni, az elkövetkező 2 hónapban, lesz-e rá vevő, aki korrekt árat ad ért.
---------------------------------------------------------------------------------------
A rövid időintervallumra való tekintettel soron kívül válaszolok. A kérdés idejére érvényes és értékelhető képletet lehetett készíteni. Eszerint a megjelölt időszakban nem sikerül eladni az ingatlant.
A képlet azt mutatja, hogy a kérdezőnek kellene a pénz. Talán a cél az lenne, hogy itt mindent felszámolni és külföldön szerencsét próbálni, amihez jól jönne némi tőke.
Vevő lenne az ingatlanra és egy darabig jól alakulnak a dolgok, aztán valami történik, és mégsem jön össze az adásvétel. A vevő szaturnikus természete biztosan nem jó: az ingatlan nagyon is kellene neki, lehet, hogy idős, aki nem elég rugalmas, vagy mégsem meri kiadni a sok pénzt, vagy fél attól, előre látja, hogy az esetleges felújítás meghaladja az erejét. Ami tovább nehezítheti az eladást, hogy mintha nem lenne konszenzus az eladó és a családja közt, és végül ezért, vagy mert meggondolja magát (talán még ő maga sem döntötte el, hogy egyáltalán el akarja-e adni), az eladó visszalép a szándékától.

Sz.T.B.2014.12.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.12.25 20:00)

A kérdező asszony augusztus óta szeretne kisbabát. Ennek egészségi akadálya nincs. A kérdése, hogy mikor van esélye teherbe esni?

A ciklus közepén van néhány termékeny nap, amit érdemes kihasználni, emellett a Jónás napok előtti 1-3 napos időszakra is tervezzenek együttlétet. Ez független a női ciklustól, tehát olyankor is létrejöhet fogamzás, amikor orvosi szempontból steril időszak van. Az alábbi listában egy évre előre szerepelnek a kérdező születési idejére számolt Jónás napok,illetve hogy az egyes időpontokban történő teherbe eséssel milyen nemű gyermekre számíthatnak.

2015.01.05. 18:26 L
2015.02.04. 13:13 F
2015.03.06. 11:57 L
2015.04.05. 02:01 F
2015.05.04. 17:01 L
2015.06.03. 04:53 F
2015.07.02. 14:13 L
2015.07.31. 22:07 F
2015.08.30. 05:41 L
2015.09.28. 13:52 F
2015.10.27. 23:15 L
2015.11.26. 10:18 F
2015.12.25 23:22 L


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő »