Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Adatok R.I. 9.13-i kérésére interaktív horoszkópelemzéshez

(Az asztrológus válaszol, 2012.09.24 20:55)

Napjegy Vízöntő
Aszcendens Nyilas (3°-on belül a Bak közelében, ezért már Bak hatások is érvényesülnek)
A képlet ura a Jupiter.

Ház és jegyhelyzet

Nap Vízöntő 2. ház
Hold Halak 2. ház
Merkúr Vízöntő 2. ház
Vénusz Halak 2. ház
Mars Bika 5. ház
Jupiter Skorpió 11. ház
Szaturnusz Bak I. ház
Uránusz Oroszlán 8. ház
Neptun Skorpió X. ház
Plútó Szűz 8. ház

Fényszögek – a zárójelben szereplő fényszögek szerepelnek a számítógép által kiszámolt táblázatban, de hatásuk véleményem szerint elhanyagolható, mert a távolság túl nagy köztük, és/vagy jegyhelyzetük szerint nem teljesül a fényszög.

Közeledő főfényszögek (ezek hatása erősödik az élet folyamán)
Nap együttállás Merkúr
(Nap kvadrát Mars)
Hold együttállás Vénusz
Hold trigon Neptun
Mars szembenállás Jupiter
Mars kvadrát Plútó
(Jupiter kvadrát Plútó)
Szaturnusz szextil Neptun
(Szaturnusz együttállás Aszcendens)
(Uránusz kvadrát Neptun)
(Plútó trigon Aszcendens)

Távolodó főfényszögek (ezek hatása gyengül az élet folyamán)
Nap szembenállás Uránusz
Nap trigon MC tengely
(Hold kvadrát Mars)
(Hold kvadrát Jupiter)
Hold szextil Szaturnusz
Hold szembenállás Plútó
Merkúr szembenállás Uránusz
(Merkúr kvadrát Neptun)
(Merkúr trigon MC tengely)
Vénusz trigon Neptun
Vénusz szembenállás Plútó
Szaturnusz trigon Plútó
Neptun szextil Plútó

Kisebb fényszögek (ezeket a klasszikus asztrológia nem veszi figyelembe, hatásuk egyébként is csekély)
Nap félkvadrát Szaturnusz
Vénusz kvintil Aszcendens
Vénusz másfél kvadrát MC tengely
Mars bikvintil Szaturnusz
Uránusz másfélkvadrát Aszcendens
Uránusz kvintil MC tengely

Re: Adatok R.I. 9.13-i kérésére interaktív horoszkópelemzéshez

(remete ibolya, 2012.09.25 00:25)

kedves monika.köszönöm az ellemzest a rajzot .de sajnos ez nekem igy nem sokat mond.kerdesem az lenne lessz e meg jo az eletembem ugyanis most totalis csöd es kaosz van a hazunkban körülöttem.aszüleim meghaltak van egy egyedul elö öcsem sok gond van vele.a ferjemmel rossz a viszony szinte semmiben nem ertünk egyet.a gyerekek eltavolodtak tölem nem tudom miert?az ö eletükben sem sikerül semmi mostanaban.nincs kivel beszelgetnem senki nem törödik velem.rauntam elni.nem ertem mi törtent a csaladommal.belefaradtam beteg vagyok.elöre is köszönöm valaszat. tisztelettel:remete ibolya

Re: Re: Adatok R.I. 9.13-i kérésére interaktív horoszkópelemzéshez

(Az asztrológus válaszol, 2012.09.25 00:33)

Kedves Ibolya!
Ezt elsőre is megfogalmazhatta volna, akkor nem töltök el egy csomó időt feleslegesen azzal, hogy kijegyzetelem, amit az első üzenetében kért.
A mostani kérdésére idővel válaszolok, addig a türelmét kérem.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: Re: Adatok R.I. 9.13-i kérésére interaktív horoszkópelemzéshez

(remete ibolya, 2012.11.02 21:24)

kedves monika.2012 9 25-en tettem fel kerdeseket Önnek amire meg mindig varok tü relmesen .vagy nem is fog erkezni? Tisztelettel r.i.

R.I. 9.25-i kérdésével kapcsolatban

(Az asztrológus válaszol, 2012.11.02 21:36)

Kedves Ibolya!

Természetesen nem felejtettem el a kérdését, de ahogy írtam is a honlapomon, akik fizetnek ezért a szolgáltatásért, prioritást élveznek. Mivel szinte jelképes összeget kérek, folyamatosan kapok újabb kérdéseket és hozzá fizetséget is.
A saját hitelességem miatt muszáj tartanom a nekik ígért határidőt, emiatt aztán azok, akik szívességként kérik tőlem a horoszkópelemzést, sajnos hátrébb csúsznak.
Én megértem, ha valaki nem tud vagy nem szeretne fizetni, de cserébe én is megértést kérek, mert muszáj valahogy rangsorolnom, ha már nem tudok többfelé szakadni. Ma délután egy szeptember elején feltett problémát válaszoltam meg ingyenesen, tehát a saját dolgával kapcsolatban valami hasonlóra számíthat, ezért a további türelmét kérem. Ha esetleg időközben tárgytalanná válna a kérdése, akkor kérem, hogy erről tájékoztasson!

Üdvözlettel
Montero Mónika

D.E. 2012.09.03-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2012.11.02 18:48)

Nehéz anyagi helyzetben lévő felvidéki özvegyasszony kérdése, hogy talál-e munkát és társat.

A kérdés feltevésére készített kérdőképlet érvényes és leírja a helyzetet. A kérdező érzelmi oldalát mutató Hold a párkapcsolatokért felelős VII. házban állt, de a Kos jegyében. A vágy erős, de a megvalósulás eredményessége már kérdéses. Pontosabban, férfi esetleg lenne, csak boldogság nem. A Hold elvágólag szemben áll az aszcendenssel, vagyis magával a kérdezővel. Eszerint a kapcsolatért akár saját magával is szembe kell szállnia. Talán azt hiszi, hogy ha az elején nem is működik, majd összecsiszolódnak. A VII. ház ura viszont a kérdező 2. házában áll, ami jelentheti azt, hogy dacára a kérdező anyagi gondjainak, a végén abban a megtiszteltetésben lehet része, hogy a partnerét is eltarthatja. Túl ezen, a partnere nem fog vele kesztyűs kézzel bánni. A VII. ház ura ugyanis a Skorpió jegyében álló, uralmi helyzete miatt igen erős Mars, akitől túl sok jó nem várható. Önmagát szereti, a kérdezővel egy kezdeti fellobbanás után igen csúnyán fog bánni, testileg és lelkileg is elutasítja. Ha az eltelt időben kialakult partnerkapcsolata, vizsgálja felül, mert nem biztos, hogy jót tesz neki.

Korábbi levelezésünk szerint nem csak a (leendő) partner lenne eltartott, hanem a saját felnőtt gyermeke is, aki akkor lábadozott egy balesetből, és ugyancsak munkanélküli volt. Most erről nem esett szó, de a képlet szerint elképzelhető, hogy a kérdező fia még mindig együtt él vele, és a viszonyuk nem is felhőtlen. Az anyának terhére van a gyerek, az viszont levakarhatatlanul kitart az anyja mellett. Ha ő sem dolgozik, jól jön neki a szülői gondoskodás, még ha az a körülmények miatt nem is valami fényes. Úgy gondolom, hogy minden nehézség ellenére a kérdező a lehető legtöbb támogatást, gondoskodást megad a gyerekének, akiről már írtam, hogy felnőtt ember, tehát hosszú távon a saját lábára kellene állnia. Neki, ha esetleg még mindig állás nélküli lenne, most remek lehetősége lenne a munkára.

Ami a kérdező munkáját illeti, a képlet szerint olyan lehetősége lesz, ami többször ismétlődő, alkalmi munka vagy határozott idejű szerződés, amit időről időre megújítanak. Magától nem hullik viszont az ölébe, neki magának kell keresnie, tehát például álláshirdetésekre kell jelentkeznie, vagy saját magának feladni. Sok jót a munkáról sajnos nem tudok elmondani. Lehet, hogy kevesebb lesz a fizetése, mint amennyit remélt, vagy más probléma lesz vele. Van amikor nem lehet mérlegelni, és el kell fogadni minden lehetőséget. Szerintem ez ilyen lesz. A kérdező megpróbálja majd a legjobb oldaláról nézni a dolgokat, hogy ezzel elfogadhatóbbá tegye azt, ami esetleg nem tetszik.

Ami még lehetőségként jelentkezik ebben a helyzetben, ha munka helyett az egészségi állapotára való hivatkozással kéri a leszázalékolást. Nem tudom, hogy van-e erre lehetősége a saját hazájában, vagy egyáltalán egészségileg van-e olyan állapotban, de a képlet szerint ezt az utat érdemes lenne megfontolni.
A születési képlete szerint idén november végén, jövő év május közepén, a nyár végén és a születésnapja utáni időszakban munkát (esetleg az előbb is említett leszázalékolást) illetően valamilyen történés várható. Járjon nyitott szemmel, hogy ne szalassza el a kínálkozó lehetőséget! Sok sikert kívánok hozzá!

Re: D.E. 2012.09.03-i levelére

(D.E., 2012.11.02 20:39)

Kedves Mónika! Hálásan köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel és válaszoltál. Párkapcsolat még nem alakult ki, mivel nem találtam megfelelőnek a jelentkező férfit. Igyekszem ezután is alaposan odafigyelni. Munkahelyet találtam közben, sajnos csak ideigleneset, úgyhogy tovább keresek. Egészségügyi problémám akad, de szerencsére nem olyan komoly, ami végett ne tudnék munkát végezni. Azért köszönöm a figyelmeztetést és jótanácsot, ajánlatos odafigyelnem. A fiammal kapcsolatban viszont nagy örömömre másképp van, nagyon jó a kapcsolat köztünk, nagyon jó gyerek, ő az egyetlen igazi támaszom az életben. Dolgos gyerek, tavaly érettségizett, azóta igaz volt munkanélküli, de dolgozott is sokat, még mellékállásban is. Jószívű, anyagilag is támogat mindenáron. Nagyon nem szeretném ha elmenne, a szívem belehasadna, imádom őt. Most sajnos úgy néz ki messzebb talál munkát, így tervezi az elköltözést. Majd meg hasad a szívem, de el kell engednem a boldogulása végett. Én meg továbbra is próbálok küzdeni, munkát, társat találni, figyelve arra amit írtál drága Mónika! Nagyon jókor jöttek a tanácsaid, társsal, munkával kapcsolatban is! Úgy érzem segített és hasznát fogom venni! Mégegyszer köszönöm a fáradozásod és sok sikert kívánok az életben és további munkádhoz!

kzsu0104@freemail.hu

(Zsuzsa, 2012.10.29 14:17)

Kedves Mónika!
Arra lennék kíváncsi, hogy a horoszkópom szerint benne van-e a sorsomban a férj, család, gyerekek? Mikor fogok férjhez menni, mikor születik a gyermekem? Boldog lesz-e a házasságom és a további életem?
Köszönöm szépen, Zsuzsa
1984. január 4-én születtem Mezőkövesden, du. fél 5 körül

N.Sz. 9.2-i levelére

(Az asztrológus válaszol, 2012.10.27 00:29)

A kérdező nő korábban már kapott általános elemzést a párkapcsolatokra vonatkozóan. Mostani kérdése, hogy lesz-e komoly kapcsolata a következő két évben.
A születési horoszkóp jelzéseivel összhangban történhet bármi is, tehát a szülött kapcsolatai sokkal inkább a racionalitást tükrözik szemben az érzelmi döntéssel. Egy kicsit elkapkodja a dolgokat, ami miatt előfordulhat, hogy visszájára sül el a szándék, és a kiszemelt férfi a rámenősség láttán megfutamodik, mielőtt komolyra fordulna a dolog. Talán a sikertelenség miatt nagyobb áldozatot hoz a kapcsolat megtartása miatt. Az ilyen kapcsolatból lehet hagyományos családmodell, aminek elfogadása tekintettel a szülött hajlandóságára nem okoz neki problémát, amennyiben van lehetősége hosszabb-.rövidebb kikapcsolódni, a maga útját járni (saját hobbi, barátnőkkel találkozni).

Azt, hogy lesz-e komoly kapcsolatra lehetősége, mutatják a hosszú keringési idejű külső bolygók tranzitjai elérik a horoszkóp kiemelkedő pontjait, primer direkcióban a kapcsolatokért felelős VII. ház csúcsa eléri az érzelmekért felelős Holdat, ami egyébként a születési képlete uralkodó bolygója is.

A mostani életévre készített szolár segédképlet mutatja, hogy ezt az évet nem a legkedvezőbbek közt tartja majd számon. A segédképleten átfutó keresztkvadrát elég komoly problémákat, feszültségeket jelez. Több szembenállás is van benne, ami kifejezetten az emberi kapcsolatok nehézségeit mutatja. Ez nem csak párkapcsolatokat jelent, hanem általában a bárkivel kialakuló bármilyen kapcsolatát. Ilyen állapotban nem könnyű ismerkedni, a lehető legjobb formát hozni, megalapozni egy hosszabb távú kapcsolatot. Persze elképzelhető, hogy egy eleinte viharosan induló viszonyban később helyükre kerülnek a dolgok, de ehhez fokozottan szükség van arra a hozzáállásra, amit a párkapcsolatokra vonatkozóan feljebb leírtam. A Plútó tranzitja a VII. ház csúcsa felett gyökeres átalakulásokat sejtet, ami az idei év végén várható. Régi kapcsolat megszűnése, új kapcsolat létrejötte, a régi kapcsolat teljes átalakítása, vagy a szingli életből bátor fejes ugrás egy kapcsolat kellős közepébe. A téli szünet, egy szilveszteri buli remek alkalom az ismerkedésre és valami új elkezdésére is.
Folyt.köv.

Re: N.Sz. 9.2-i levelére

(Folyt.köv., 2012.10.27 00:30)

A következő életév sokkal kellemesebbnek ígérkezik, bár a párkapcsolat témaköre mintha kicsit visszaszorulna az önmegvalósításhoz képest (a képlet 10 bolygójából 5 az I. házban van). Nem vészes, de az látszik, hogy az otthoni dolgok alakulása és a karrierépítés egymás ellen dolgoznak. Otthon nem örülnek, ha sokat kell túlórázni, az emiatti feszültség viszont nem hat jól a munkahelyi teljesítményre. Jövő nyáron a Jupiter áthalad a Rák jegyében álló aszcendens felett. Itt a Jupiter különösen hatékony, hiszen a Rák jegyében kozmikusan erős. Mivel az alapképletben a X. ház ura, ezzel a tranzittal számíthat munkahelyi előmenetelre, és előrelépésre a párkapcsolatában, ha külön éltek, akkor összeköltözést, ha korábban összeköltöztek, akkor akár leánykérést / eljegyzést / házasságot is. Ilyen izgalmas dolgok mellett persze ki tudna a karrierjére koncentrálni.

A 2014. évi születésnapja utáni év megint nem lesz könnyű. Hasonló keresztkvadrát alakul ki, mint a mostani évben is. Csekély vigasz, hogy az adott évre készített segédképletben a VII. ház ura fényszögei alapján jól áll, ami valószínűsíti, hogy fennálló párkapcsolat esetén a partnerére számíthat a problémák megoldásában. Az év jelentőségét mutatja, hogy a képlet tengelyei jegy szerint ugyanott állnak, mint a születési képletben, és ebben az életévben, decemberben következik be a Szaturnusz első visszatérése is.

Egy Szaturnusz-év csaknem 30 földi évnek felel meg. Ennyi idő telik el, amíg visszajut arra a pontra, ahol a születéskor állt. Ezzel lezárul az élet első fele, az ifjúkor, és kezdődik a felnőttkor. Ebben az időszakban a szülött visszatekint, hogy mit ért már el, és előrenéz, hogy mi vár rá. Kicsit ijesztő lehet a feladat, a felelősség, sokan ilyenkor depressziósnak, gyengének érzik magukat, van hogy fizikai tüneteik is lesznek, például gyakrabban náthásak, fáradékonyak. A Szaturnusz visszatérés ad egy komoly feladatot, döntéshelyzetet, de általában segít is a ennek teljesítésében. Mivel a Szaturnusz a szülött VII., 8. és 9. házának ura, a feladat lehet valamilyen párkapcsolatot érintő dolog, esetleg a partner anyagi helyzetével kapcsolatos probléma, jogi jellegű feladat. Utóbbi akár hivatalos házasságkötés, vagy válás is lehet, hiszen mindkettő jogi lépés. A 8. ház a halál háza. Nem jelent okvetlenül halálesetet, de valaminek az elengedését, valamely dolog végét jelentheti.
Hogy ez pontosan mi lehet, nehéz megítélni, de akármit is hoz a Szaturnusz, a megoldásában, a továbblépésben mindenképpen segíteni fog.

Én úgy gondolom, hogy jó esélye van rá, hogy ebben a két évben legyen párkapcsolata. Más kérdés, hogy ez mennyi boldogságot fog hozni, de tekintettel a születési képletére, sajnos együtt kell élnie azzal a tudattal, hogy a harmónia megteremtésért sokkal több áldozatot kell hoznia, mint esetleg másoknak. Néha pedig elveszti a kontrollt a dolgok felett, és olyankor lesz egy kis haragszomrád.

Gy.Sz. 9.4-10.05-i leveleire

(Az asztrológus válaszol, 2012.10.09 23:13)

A kérdés: miután a szülött másfél éve egy nős férfival összeköltözött, de négy hónap múlva szétmentek és a férfi visszament a családjához, lesz-e még ennek a kapcsolatnak folytatása?

A kérdőasztrológiai képlet szerint sajnos az eset reménytelen. Az érzelmek még nem teljesen hűltek ki, de ahogy a dolgok állnak, ez be fog következni. Nagyon úgy fest, hogy ez a ragaszkodás egy ilyen rövid viszony után szinte beteges, önveszélyes. Legkésőbb fél évvel a szakítás után tovább kellett volna lépni, de legalábbis önmagában lezárni a múltat. Volt partnere kötődik a feleségéhez, és még ha nem is valami rózsás a viszonyuk, a feleséget szimbolizáló bolygó meglehetősen erős, megvannak az eszközei a férj visszacsalogatásához. A szülöttet szimbolizáló bolygó bivalyerős, látszik is, hogy megpróbál befurakodni ebbe a házasságba, csakhogy neki a volt partnerrel már nincs fényszöge, míg a feleségnek van. Ez az asztrológia nyelvén azt jelenti, hogy a férj-feleség kapcsolat a nyertes.

A születési képleteket vizsgálva a szülött párkapcsolatai érzelmileg magas hőfokon égnek, de meglehetősen viharosak. A párkapcsolatokért felelős VII. ház a Kos jegyébe esik, aminek ura, a Mars a nem túl kellemes természetű Skorpió jegyben járt a születésekor, ahol uralomban van. Meglehetősen erős birtoklási vágy jellemezheti, ezért végül is érthető, hogy nem tud, nem is akar megszabadulni egykönnyen egy volt élettárstól. A VII. ház csúcsán álló Merkúr több diszharmonikus fényszögkapcsolata jelzi, hogy rengeteg próbálkozás és erőfeszítés történik párkapcsolati téren, és semmi sem szegi kedvét, mert van energiautánpótlás a harchoz. A Merkúrnak egyetlen harmonikus fényszöge van, ami az Uránuszhoz köti, és ami miatt elérhet gyors sikert a tervei megvalósításában, de ugyanakkor ezek a sikerek elég rövidtávúak, utána -sőt még közben is- a küzdelem folyton folyvást tart tovább. Ilyen képlettel nem szoktak holtomiglan-holtodiglan tartó kapcsolatban élni. Ami az egész élét tompíthatja, hogy a szülött aszcendense Mérleg, és a képlet ura, a Vénusz a Halakban állt a születésekor, ahol emeltsége miatt kozmikusan igen erős. Ezek miatt a szülött természete kedves, talán olyannak tűnik, mint aki gyámolításra szorul, amivel elég jó lehet hatni a férfiakra, akik egy gyámolításra szoruló nő mellett akár Grál lovagnak is érezhetik magukat. A Mérlegekről úgy tartják, hogy kapcsolatfüggők, vagyis mindennél fontosabb számukra, hogy ne legyenek egyedül. Ez érvényes a Mérleg aszcendensű emberekre is, mint például a szülött. Emiatt akár még olyan kapcsolatot is bevállalnak, ami mások számára vállalhatatlan lenne, csak azért, hogy ne legyenek partner nélkül. Ez véleményem szerint nem feltétlenül van így, de nyilván korfüggő is a dolog: egy fiatal, felnőtt nőnek elsősorban férfira van szüksége.

Kivételesen írok pár szót a partner képletéről is, mert elég tanulságos. A férfinak Vízöntő aszcendense van, ami egyfelől szabadságszeretővé teszi, másfelől öntörvényűvé, harmadrészről segítőkésszé (ez jó alap a Grál-lovagsághoz). Nem feltétlenül szakít a társával, de nehezen tűri, ha korlátozzák a szabadságában, még kevésbé, ha uralkodni akarnak rajta. Meglépte ugyan, hogy otthagyta a feleségét, akivel a jelek szerint voltak problémái, de utóbb rá kellett jönnie, hogy ugyanaz történik egy másik kapcsolatban is: a barátnője gúzsba akarta kötni, amit egyszerűen nem tudott elfogadni. Ugyanakkor a házastárs jelölője -a kapcsolatért felelős VII. ház csúcsán, saját jegyében kozmikusan csúcsformában álló Nap- gondoskodik róla, hogy akármilyen is az a házasság, csak az ásó-kapa-nagyharang vet majd neki véget. A férfi tudatosan is akarja ezt a házasságot, még ha valójában nem is érzi jól magát benne. Lehet, hogy ennek anyagi okai vannak és/vagy a kötelességérzet, amit a hivatalos családja iránt érez.

Mindent egybevetve, azt tanácsolom, hogy lépjen tovább és hagyja békén a volt partnerét, mert nagyon úgy fest, hogy már nem szeretné felmelegíteni a korábbi kapcsolatot.

Re: Gy.Sz. 9.4-10.05-i leveleire

(Gy.Sz., 2012.10.11 14:22)

Köszönöm válaszát,bár sokban nem értek egyet,a férj ismét elhagyta a feleséget egy 22 éves nő miatt és bár szerintem nem lesz tartós ez a kapcsolat sem a feleség nem fogadja már ezek után vissza! Az lehet,jhogy nálam is jelentkezik,mert kaptam erre utaló jelet de ezzel a lépésével nálam is elvágta magát! Amit a gyámoltalanságról írt,nem érzem magaménak két gyermekes anya lévén én már nem eljátszani,de még megengedni se tudnám! Mégegyszer köszönöm és minden jót!!!!

alchemaya@citromail.hu

(Bea, 2012.10.06 17:42)

Kedves Mónika!

Párkapcsolati témában szeretném kérni a segitségét.
A férjemmel élek 16 éve, akivel próbáltuk a házasságot és a gyermeknevelést is szeretetben és békében megélni. Ez sokszor nem ment gördülékenyen, hiszen teljesen más mentalitású emberek vagyunk és más az érdeklődési körünk is. Három éve azonban megismertem az ikerlelkem, akivel lelki kapcsolatban vagyok, segitjük egymást ha szükségünk van rá.Egy ideje úgy érzem, mintha a sors a lelkitársam felé terelne, hogy vele megéljem azt a szeretetet, amire mindig is vágytam.Szeretném ha megnézné, hogy ez a sorsváltás a horoszkópomban, ill. a horoszkópunkban látható-e. Válaszát előre is köszönöm.
Én 1970.03.13. 23.00 Ajka
Férj 1967.09.20. 16.00 Tapolca
Lelkitárs 1972.10.08. 12.00 Devecser

Üdvözlettel
Bea

Szigetszentmiklós

(György Szilvia, 2012.09.24 16:09)

Kedves Mónika! Nagyon szégyellem magam a barátnőmet kértem meg,hogy utaljon helyettem,de ő sajnos rossz számlára küldte! Sajnos nem áll módomban újra elküldeni és vissza sem küldték. Ha szépen megkérlek akkor válaszolnál arra az egy kérdésre? György Szilvia: Budapest,1984.03.18. 18:30 és Tóth Ferenc:Budapest,1980.08.08. Van közös jövőnk?

Re: Szigetszentmiklós

(Az asztrológus válasza, 2012.09.24 17:31)

Kedves Szilvia!
Természetesen elkészítem az elemzést. Amint kész leszek, ide fel fogom tenni.Akkor kapsz róla egy értesítést is.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: Re: Szigetszentmiklós

(György Szilvia, 2012.10.05 06:07)

Kedves Mónika! Időközben sikerült kiderítenem a Feri születési óráját is!1980.08.08.20:00. Csupa nyolcas! Köszönöm és nagyon várom. Szép napot!

F.V. 2012.08.19-i levele

(Az asztrológus válaszolt, 2012.09.24 23:29)

A kérdező külföldön élő külföldi férfival való kapcsolatának alakulására kíváncsi.

A születési horoszkóp napjegye és aszcendense is Bak, a születési képlet ura a Szaturnusz.

Kérdőasztrológiai módszerrel vizsgálva a kérdést elég biztatónak látszik biztató a helyzet. Úgy tűnik, hogy kettejük közül Önnek fontosabb ez a kapcsolat, mint a kiszemelt partnernek. Elég sokat hajlandó áldozni azért, hogy valami legyen belőle. Jól érzi magát vele, de az érzelmek tekintetében némi zavart mutat a képlet. Lehet, hogy maga sem tudja, hogy az Ön részéről ez szerelem-e, illetve az, hogy az események alakulása Ön ellenében történik, némi problémát, bizonytalanságot okozhat. Ezzel a kellemetlenséggel együtt, az Ön részéről el tudja képzelni, hogy később lehet a kapcsolatból például egy jó házasság.

Önhöz képest a partnere ugyan nem akarja ennyire ezt a kapcsolatot, de azt sem lehet mondani, hogy közömbös lenne. Úgy fest, mintha saját maga lenne a probléma. Lehet, hogy van valami titka, vagy túl nagy feladatnak találná, hogy megnősüljön, főleg, hogy egy külföldi nővel kösse össze az életét. Valamiért szorong és bizonytalan.

A jelek szerint, ha most még mind a ketten gyengék is a továbblépéshez - legalábbis egy hónapja ez volt a helyzet - de később a jelölőik ház- és jegyhelyzetük szerint erősödni fognak, a köztük fennálló erősödő szextil fényszög pedig jelzi, hogy a kapcsolat végül is létrejön.

Ugyanakkor viszont, ami a kapcsolat stabilitását illeti, van némi kétségem, mégpedig éppen az Ön részéről. Az Ön jelölői ugyanis változó jegyekben vannak, ami alkalmazkodó készséget, a változásokra való nyitottságot mutat, ugyanakkor viszont jelenthet instabilitást is. Az ő jelölője viszont szilárd jegyben van, ami őt sokkal kitartóbbnak mutatja.

Gondolja végig, hogy a rugalmasság vagy inkább a kiugrásra való hajlamot jelentik-e a változó jegyek az Ön esetében. Egy külföldivel való kapcsolathoz, külföldre településhez rugalmasnak kell lennie, és akkor még jól is jöhet, ha tud alkalmazkodni. Ugyanakkor viszont ha most túlértékeli magát, belevág olyasmibe, ami meghaladja a képességeit, akkor menet közben ki fog szállni, és végül mind a ketten csalódhatnak. Bár talán ez a kétség, a vívódás a legrosszabb és a legjobb is egyben, amikor alakul egy románc.

Én azt javaslom, hogy legyen türelmes, és hagyja, hogy a dolgok fejlődjenek. Asztrológiában ez úgy látszik, hogy a jelölőik talán egy pár hónap, esetleg egy év múlva, elérik a kedvezőbb kozmikus helyzetüket, és akkor döntésképesebbek lesznek, mint most.

F.V. 2012.08.19-i levele alapján készült elemzés értékelése

(F.V., 2012.09.26 22:04)

Kedves Mónika!Köszönöm válaszát érdekes volt olvasni,van benne igazság én is igy érzem a leirtak csak megerősitették megérzéseimet...és az idő eldönti lesz -e valami ebből a kapcsolatból .Nagyon köszönöm foglalkozott vele.

M.B. 2012.08.11-i levele

(Az asztrológus válaszol, 2012.09.18 01:05)

A kérdező nem érzi jól magát a családja körében. A kérdés, hogy ez fog-e változni.
A képletben a Szaturnusz nem áll olyan rosszul,hogy ráfogjam a családdal kapcsolatos problémákat.De mit szólsz ahhoz,hogy a Plútóval együtt áll a Napod,ami a képlet ura is egyben,és ez a kombó szemben áll a X.ház csúcsával? Az MC ura pedig szemben áll a Holddal.Nem fest túl jól,ha az életcélok megvalósulásának esélyeit latolgatom.Egyáltalán tényleg van ilyen? Mert ha nincs,akkor hova is mennél? Marad a megoldás: rákenni másokra,hogy te miért vagy szerencsétlen.Meglehet,hogy a leveledben leírt nehéz családi körülmények a saját kellemetlen természeted kivetítése másokra.Az Oroszlán egocentrikussá tesz,a Skorpió jegy viszont nem ad könnyű sorsot.

Az aszcendens-Merkúr kvadrát kommunikációs problémákat mutat,még szerencse,hogy a Mars,akitől kap némi támogatást,elég gyengécske már,ahol áll,pár másodpercre a száműzetéstől.Ha nem így lenne,akkor elég zajos veszekedések,ne adj isten verekedések is lennének odahaza.Mások miatt persze lehetnek,de ha így van,nem tudod felvenni velük a versenyt,egyszer robbansz a Plútó miatt,de a bennszoruló agressziót könnyen magad ellen is fordíthatod.

A IV.ház sajnos nemcsak a mostani családod,hanem az a család is,amit te alapítasz majd,vagy legalábbis ilyen lenne.Nem törvényszerű,hogy minden nőnek férjhez kell mennie,és gyermeket kell szülnie.Az is lehet,hogy ennek később eljön az ideje.A Szaturnusz,mint a VII.ház hagyomány szerinti ura,és az Uránusz,ami a modern értelmezés szerinti ura,jól áll,fényszögkapcsolataik vannak,tehát képesek hatni az életedre,de olyan különleges embert kell találnod,aki a természetedet,a benned feszülő ellentmondásokat megérti és tudja kezelni.Arra sajnos nincs garancia,hogy a sorsod alakulása egy jótanács hatására megváltozik.A feladat inkább az lenne,hogy a jelenlegi helyzetet elfogadod,hogy ne ölj felesleges energiákat az ellene való küzdésbe.Még azt is el tudom képzelni,hogy megpróbálsz kibékülni legalább azokkal,akikkel együtt élsz.A többiekre most talán nem kell akkora figyelmet szentelned,főleg mert minden problémát nem lehet egyszerre megoldani,és van olyan is,amit egyáltalán nem.És közben végiggondolhatod,hogy hogyan tovább.Célokat ugyanis muszáj kitűzni,hogy legyen mi felé tartani.Erre építheted fel a saját önálló életedet,amiben ugyanúgy meg kell vívni a harcaidat,mint a mostani életedben,csak talán egy kicsit felelősségteljesebb leszel,mert jobban érzed majd,hogy ami nem esik jól,az nem feltétlenül a környezeted szervezett összeesküvése ellened,hanem egy csapatmunka eredménye,amibe te is/ők is beleteszik a magukét.
Az nem baj,hogy idáig nem volt hosszú kapcsolatod.Igazság szerint talán soha nem is lesz olyan klasszikus kapcsolatod,amilyenről a lányok álmodnak.Ha ezt elfogadod,akkor talán nem éled meg kudarcként,ha a tiéd az átlagosnál lazább lesz.Még így is lehet,hogy intenzívebben éled meg,mint azok a szerencsések,akik egy életre tervezik az együttélést,bár 5-10 év múlva nem tudják,hogy takargassák,mennyire unják az egészet.

A jó hír,hogy a Szaturnusz elég mozgalmas időszakot él meg mostanában a te esetedben.A Mérleg jegyben kipihente magát.Hamarosan belép a Skorpióba,és tranzitjával végigvonul a IV.ház csúcsa előtt álló Nap/Plútó páros,a IV.ház csúcsa és a Merkúr mellett.Végül bekövetkezik az első visszatérése,ami kozmikus értelemben a gyermekkor vége és a felnőttkor kezdete az emberi életben.A visszatérés döntéshelyzetet teremt majd,de segít az ebből fakadó cselekvés kivitelezésében.Fokszáma alapján a 28.életévedben aktiválódik is,vagyis a mostani születésnapod utáni egy évben az átlagosnál nagyobb szerepet kap.A VII.(külvilág,nemcsak a partner) ház uraként a IV.ház felett tranzitálva most novembertől bő két évig mindezek neked behozhatnak (pár)kapcsolati és otthonra vonatkozó eseményeket.Persze,talán mondanom sem kell,hogy a csodára nem úgy kell várni,mint a sült galambra,hanem meg kell dolgozni érte.Gondold végig még egyszer,hogy mit kell tenned,és aztán lassan fogj is hozzá és valósítsd meg!

erika6@citromail.hu

(Erika, 2012.09.15 12:40)

Kedves Mónika!
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. A kérdő asztrológiában is megnézted, de azt nem moshatnám, hogy nincs térdelődő, mert érdeklődő van, nagyon sok, de az életkoruk miatt nem fogadom el. A Férfijelentkezők 43 45 évesek én pedig 64 leszek október 3 án. Én azt hiszem, hogy Te sem fogadnál el 19,20 korkülönbséggel egy Férfit sem. Természetesen vannak 55 éves jelentkező is, de 160 cm és 95 kg vagy ne agy isten 100 és ápolatlan sajnos nagyon sok Férfi. Tehát ezzel nincs gondom, hogy nincs jelentkező, mert van, csak nem szeretnék a Fiam életkorú Férfivak kapcsolatot létesíteni, de olyannal, sem aki ápolatlan, kövér.

Te írtad ezt! A társ hiánya már nem a társkapcsolat fontossága, hanem a magánytól való félelem miatt kerül előtérbe.

Én nem félek a magánytól erre szükségem is van! A szex engem nem érdekel és az sem, hogy mindig együtt legyünk az asztalnál sem fontos, hogy én nap, mint nap együtt ebédeljek. Gondolom, látod a horoszkópomból, hogy nem tudnám elviselni, hogy valakivel együtt éljek. Én 77 óta özvegy vagyok, és nem szeretnék és nem is akarok, senkivel együtt élni csak barátot tudok elfogadni. Nagyon régen időnként a férjemet is elküldtem egy párnapra, mert egyedül akartam lenni.

A születési órám 01:47 az biztos, hogy nem jó, mert az IC a Mérleg jegyében van nem a Skorpióban, mert a láb méretem 36,37 es és, ha Skorpióban lenne, akkor 40,41 es lenne a lábam. Te azt írtad, hogy a VII-es ház ura az I-es házban van. Nem az a 11 es házban van és októberben nem 65 éves leszek, hanem 64 éves.

Az MC az 100%, hogy a Bikában van és a X ura az I es házban.
Én lassan, de biztosan haladok a célom felé és mindig elértem a célom! 2008 ban is egy kereskedelmi tv-nél és rádióban dolgoztam, de ők könyörögtek, hogy mennyek nem én tettem érte lépéseket. Az V házas Jupiteremmel pedig 22 évig voltam sikeres vállalkozó. Az V ős ház nem csak a gyerekek háza, hanem a hobby is ide tartozik és 2007 ben diplomáztam és 2010 óta azzal foglalkozom, ami hobbym otthonomban IV házas Merkúr! 2012 ben a Jupiter valóban az Ikrek jegyében van és még ráadásul október 7-én a Szaturnusz is belép a Skorpió jegyében. Ez a két sorsbolygó valóban nem támogatja a párkapcsolatot. De mint írtad, hogy jöhet egy barát. A párkapcsolatom kérdezted, hogy miért lett vége. Ha gondolod, elküldöm e-maiban, mert elég érdekes életesemények vannak a párkapcsolat során, de ha gondolod ide is felteszem, mert nem szégyellem inkább szomorú, mert sajnos egy idő után eltávoztak az élők sorából, és ezért lett vége. Kérdő asztrológiával kapcsolatos anyagot szívesen küldök neked, mert nekem programom is van.
Elnézést egy kicsit hosszúra sikerült a válaszom, de még egyszer köszönöm, hogy foglalkoztál velem.
További sok sikert kívánok a munkádhoz.
Üdvözlettel
Erika


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő »