Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

terezijafekec@yahoo.com

(F.T., 2013.09.09 22:55)

Kb. másfél éve költöztem ki a páromhoz Izraelbe. Sajnos letelepedési engedélyt ill.munkaengedélyt még mindig nem kaptam, mivel a párom papiron még nem vált el, mivel az ex felesége nem hajlandó aláirni a papirokat. Azt szeretném tudni, hogy végül megoldódnak-e ezek a problémák, és végre lesz-e munkám és boldog leszek-e vele? Adataim: 1969.04.23. 13,00 Subotica, Serbia. Párom adatai: 1955.09.01. 16,00 Rehovot , Izrael. Jelenlegi lakhelyünk: Bat Yam - Tel Aviv. Köszönöm a választ!

K.I. 2013.06.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.07.20 08:12)

A kérdezőnek anyagi problémái vannak. Egy barátja megígérte, hogy segíteni fog. A kérdés, hogy ez a segítség megérkezik-e és lehet-e köztük komoly kapcsolat.

A kérdés feltevésének időpontjára készített kérdőképlet jelzi, hogy maga a kérdés kései. Ez leginkább azt jelenti, hogy a kérdező már nem sokat tud tenni az ügy érdekében. A horoszkóp többi eleme pedig azt sugallja, hogy az eddig elért eredményeknél sokkal többet már nemigen lehet várni.

A reményt az táplálja, hogy a férfi vonzónak találja a kérdezőt, és a barát egzaltációs urának együttállása a kérdezőt jelző bolygóval jelzi, hogy nagyon közel kerültek egymáshoz, amibe belefér, hogy legalább egyszer ágyba is bújtak. Sajnos az őket jelölő bolygók közt nincs olyan viszony, ami a tartós kapcsolathoz viszont feltétlenül szükséges lenne. Egy ilyen kapcsolat talán segítené a kérdező anyagi problémájának végleges rendezését, illetve azt, hogy a kapott segítséget ne kelljen visszaadnia.

Ami az anyagi segítséget illeti, valamit biztosan kapott már, de kérdés az, hogy az ígéret pontosan miről szólt. A képlet alapján a napi pénzproblémák és a nagyobb tartozások menedzselése is szükséges. Az előbbiben még elfogadható a baráti segítség, az utóbbi esetében nyilván több kell annál, hogy az adakozó fél jószívű, és majd ő rendezi a tartozásokat. A kérdező valóban szorult anyagi helyzetben van, rövid- és hosszútávú gondjai is vannak. Ebben az állapotban akár félre is érthette az ígéretet.
Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy az ígéret valóban az volt ami, de a barátot az motiválta, hogy a tetszik neki az asszony, és meg akarta őt kapni. A képlet legalábbis ezt mutatja. Ilyenkor elképzelhető, hogy a férfi túlzó ígéret tesz, amit akkor még komolyan is gondol, mert az sokat segíthet a cél elérésében. A szó pedig elszáll, de ha a vágy csitul és képes tisztán látni a dolgokat, már nem biztos, hogy úgy teljesíti az ígéretét, ahogy az eredetileg elhangzott.

Tehát ha a kérdező asszony már kapott valamennyi támogatást, még esetleg jöhet némi pénz, ami származhat a férfi olyan jövedelméből, ami nem közvetlenül elérhető, és ezért nem tudta eddig odaadni (lekötött betét, ahol meg kell várni az időszak lejártát, üzleti tevékenységből később befolyó bevétel, vagy elad valamit, pl. ingatlant, amire várja a vevőt). Az viszont szinte biztos, hogy ez a pénz nem lesz annyi; amennyit a kérdező remél. Mivel a komoly kapcsolat sem fog összejönni, ez talán érthető is.

Ami ezután következhet, hogy a kérdező és a segítőkész barát között megromlik a viszony. Hogy ez abból következik-e, hogy a kérdező próbálja behajtani az ígéretet a baráton, és ezzel kiváltja annak rosszallását, vagy a barát felhatalmazva érzi magát a csúnya viselkedésre (számon kéri a pénz elköltésének módját, folyton folyvást a kérdező orra alá dörgöli, hogy pénzt adott neki, esetleg olyan dolgokba kényszeríti bele, amit a kérdező magától nem tenne meg), ezt nem lehet tudni, de hosszú távon mind a ketten rosszul jönnek ki ebből a felállásból.

Azon, hogy a viszonyuk megromlik, sajnos nem lehet változtatni, de ennek a tudásnak a birtokában még lehet gondolkodni azon, hogy a helyzet elmérgesedését hogyan lehetne elkerülni. Az egymással szembeni hűvös viselkedés talán jobb, mint a harag és a másik életének megkeserítése.

A jó hír az, hogy várható a kérdező anyagi helyzetének, és ezzel párhuzamosan a közérzetének javulása. Ez nem egyik napról a másikra következik be, de nagyon meg fogja érezni. Hogy ez minek köszönhető (örökség, vagy kedvezőbb feltételű hitel, jobb jövedelem), az majd idővel kiderül, de a mostani kérdőképlet szerint nem a barát adománya fordít majd a szekér rúdján.

Re: K.I. 2013.06.07-i levelére

(ancs, 2013.08.19 00:44)

Elnézést ezt nem tudom nekem jött-e válaszként. Lehet tudni valamit a kérdésről, nem találtam meg, köszönöm

Re: Re: K.I. 2013.06.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.08.19 07:06)

Tisztelt Kérdező!

Ez a válasz, ahogy a monogramból, a dátumból és a tartalomból is kitűnik, nem Önnek érkezett.

Az Ön május 25-i, "budapest" címmel feltett hozzászólására július 7-én készült el az elemzés, amire Ön július 8-án a bejegyzés alá írt válaszban reagált is. Ugyanebben a menüpontban, kicsit lejjebb, összekapcsolva megtalálja az összes idetartozó bejegyzést.

Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: K.I. 2013.06.07-i levelére

(KI, 2013.08.22 20:36)

Nem kaptam meg a pénzt, a férfi valóban eltávolodott, viszont kaptam új munkát jó fizuval.

Kérdésem lehetne, hogy anyagilag így helyrejövök vagy elveszítem ezt a jó lehetőséget. Olyan sokáig voltam vacak körülmények között, hogy aggódom mi lesz. Másik kérdésem a férfival a kapcsolat megromlása végleges-e? Köszönettel: K.I.

Re: Re: K.I. 2013.06.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.08.23 06:24)

Azt javaslom, hogy ne szórja a pénzét. Lesz egy olyan időszak, amikor anyagilag jobban megy, de utána, másfél-két év múlva megint nehezebb idők jönnek. Ez nem feltétlenül nyomort jelent. A munkája megmarad, de a kezdeti lelkesedés után már nem fog annyira tetszeni. A legfrissebb kérdésére felállított érvényes és értékelhető kérdőképlet szerint maga a munka megmarad. Így jövedelme lesz, legfeljebb kevesli. Lehet, hogy nem emelik a fizetését, vagy úgy megnőnek a kiadásai, hogy már nem elég, amit kap.
A kérdéses férfihoz való kötődése jó darabig meglesz még, de ő tovább fog lépni. Hogy a megromlott viszony így marad örökre, azt nem tudom, de szerintem okosabb lenne más partner után nézni. Erre már utaltam a korábbi válaszomban is.

Maya K. 2013.07.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.08.17 21:35)

A kérdező harmincas évei elején járó fiatal nő, akinek fél éve futó kalandja volt valakivel, de beleszerelmesedett, és nem tud elszakadni tőle. Ez a férfi viszont a jelek szerint csak egy kis kikapcsolódásra vágyott, mert jelezte, hogy nem szeretne változtatni az életén. Van barátnője is, akit nem akar otthagyni. Mindezek miatt kerüli a kérdezőt.

Több kérdést is jött, pl. hogy mit lehet tenni, hogy lehetne őt elfelejteni, lehet-e a háttérben az, hogy valójában egy igazi társra vágyik?

A kérdés időpontjára érvényes és értékelhető kérdőképlet állítható fel. Ez azt mutatja, hogy a kérdezőt jelképező Szaturnusz a Skorpió 5. fokán áll. Ebben a helyzetében négyszeresen a Mars méltóságában van. Ennek alapján a csábítót nem a VII. ház ura, hanem a Mars jelöli, és a négyszeres méltóság azt jelenti, hogy a kérdezőt minden szempontból uralja a kérdéses férfi. Az 5 fok = 5 hónap az időkulcs, hiszen a kérdést 5 hónappal a kaland és a szerelem kezdete után tette fel.

A probléma az, hogy a Szaturnusz előtt még 25 foknyi út áll, ami eszerint akár két évet is jelenthet, és az egészet változó intenzitással, de erősen a Mars uralma alatt fogja tölteni. Emiatt esik a kérdezőnek nehezére az elszakadás, bár nehezen tudom elképzelni, hogy egy futó kaland után egy érett nő két évig ragaszkodjon egy olyan férfihoz, aki még csak nem is viselkedik vele úgy, hogy reményt keltsen benne.

A Mars -vagyis Don Juan- ugyanis a Szaturnusznak egyetlen méltóságában sem áll, ami azt jelenti, hogy számára a kérdező teljesen közömbös, nem akar tőle semmit, szeretné, ha békén hagyná.

Kettejük között most nincs fényszögkapcsolat, ami lehetővé tenné, hogy fizikailag is kapcsolatba kerüljenek, a férfi kerüli is a nőt. Az Ikrek 26.fokán álló Mars viszont jegyváltásra készül, az időkulcs alapján 4 hónap múlva átlép a Rák jegybe, és ott erősödő fényszögkapcsolatba kerül a Szaturnusszal, de a Rák jegy egyúttal a Szaturnusz romlását is hozza. Ez azt jelenti, hogy a Férfi nem tudja elegánsan kikerülni a kérdezőt, mondjuk ugyanoda, esetleg ugyanazzal a társasággal mennek először Hallowen partyra, utána szilveszterezni, majd tovább is együtt járnak bulizni, és ebben a helyzetben a kérdező reményei könnyen újjáéledhetnek, de a férfi egyszerűen keresztül néz rajta, vagy elutasítóan viselkedik vele, ami nyilván rosszul fog majd neki esni.

A kérdező hölgy rákérdezett, hogy igazi társra vágyik-e, de a horoszkóp szerint, amit nagyon szeretne már, az egy kisbaba. Természetes, hogy ehhez megfelelő, stabil társat keres. Ez a képlet szerint a Nap lenne. Kb. egy év múlva kerülne képbe, és a jövő év végén jönne össze vele, bár azt hozzátenném, hogy a jelek szerint a kérdező részéről ez nem érzelmi alapú kapcsolat lesz, hanem olyan, amit a józan ész diktál. A partner megfelelő anyagi háttérrel, munkával, sőt pozícióval rendelkező ember lesz, aki mellett vállalható a családalapítás. Ez a férfi kedvelni fogja a kérdezőt, de ez sajnos nem lesz kölcsönös. Egy darabig még a Marsra gondol, aztán már a Jupiter foglalkoztatja. Ettől persze maga a házasság még lehet jó, de ez még elég távoli jövő. Először túl kell lépni a mostani érzelmi holtponton.

Annyi veszély van még, hogy noha a Mars és a Szaturnusz között recepció nincs, de fényszögkapcsolat igen, elképzelhető, hogy megint összebújnak, de akkor nagyon oda kell figyelniük, mert az az áhított kisbaba lehet ennek a pásztorórának a következménye. A képletben a recepció hiánya viszont azt jelzi, hogy a szívtipró nem tervez a kérdezővel közös jövőt, és erre elég nagy kockázat gyereket vállalni, főleg amikor szülhetne olyannak, aki nagyon is akarna a gyereket.

K.Cs. 2013.06.22-i és 2013.07.28-i leveleire

(Az asztrológus válaszolt, 2013.08.04 21:33)

A kérdező fiatal nő,párt keres.Több lehetséges partner van,de szabad a gazda,nyitott olyan személyre is,aki még csak ezután jön.Úgy érzi,a boldogság külföldön vár rá.
A születési képlet alapján inkább úgy látszik,hogy a külföld jön el hozzá,nem ő megy külföldre.Ez nemcsak párkapcsolatban nyilvánulhat meg,hanem általában mindenben.Még azt el tudom képzelni,hogy egy korábban kivándorolt honfitársa végleg visszatér,és úgy lesz kapcsolata „külföldivel”.
A külföldi dolgokért felelős 9.ház csúcsán viszont ott a Neptun,ez hajlamosít arra,hogy illúziókba ringassa magát ezzel kapcsolatban,és mivel nála a Neptunnak van jópár nehézséget okozó fényszöge,ezt a gondolatot nem tudja kiverni a fejéből,pedig könnyen lehet,hogy tévútra viszi.
Ha csak a kérdésére kell válaszolnom,hogy mikor fog teljes értékű,boldog,harmónikus kapcsolatban élni,úgy tűnik,hogy valószínűleg sose.Még akár férjhez is mehet,de nem lesz harmónikus a kapcsolata.A kapcsolatait tekintve (párkapcsolat és bármiféle emberi kapcsolat is) problémái vannak,sok a súrlódás.Ezt jelzi a születési horoszkópjában a szokatlanul sok szembenállás.Ez pontosan úgy működik,mint az emberek közt: ilyenkor két bolygó akarja a saját akaratát érvényesíteni,és megindul a huzavona.Valakinek engednie kell,de aki lemond az akarata érvényesítéséről,békétlenkedni fog,és ez a harmóniát kizárja.Némi lemondás árán persze lehet élhető (pár)kapcsolatot kialakítani,de a lappangó feszültség bizonytalan sűrűséggel bekövetkező kiadós veszekedésben utat fog találni magának.Ilyenkor törekedni kell a békekötésre,és utána ismét megy tovább a szekér egy darabig.
A lehetséges párkapcsolatok tekintetében a kérdező több alternatívát felsorolt,félig vagy egészen exeket is,akiknél meg is írta,hogy velük miért nem tudja a jövőt elképzelni.A fenti kompromisszumra való hajlam viszont visszaköszön,hogy egyáltalán listára kerültek.
Hivatalosan van még barátja,de úgy tűnik,egyre kevesebb az összetartó erő ebben a kapcsolatban,ezért a kérdező egyre inkább nyitottá válik arra,hogy valaki máshoz tartozzon inkább.
Az egyik férfiú –külföldön élő honfitárs- menet közben ki lett húzva.Az első levél időpontjára készített kérdőképletben látszik,hogy az illető külföldön van,a kérdezővel jól kijönnek,de fényszögkapcsolat a két bolygó között még fényátvitellel sem történik.Hosszú távon egyébként a fiú csalódást okozott volna a kérdezőnek,lehet,hogy a viszony a fiú részéről hűlt volna ki.
A második jelölt a férfi,akivel most is jár,vagy már nem jár,nem tudni.A 12.házban álló retrográd Szaturnusz jelzi őt,mint leendő exet.Kozmikusan nagyon rosszul áll,viszont a képlet szerint azzal a szépséghibával van oda a kérdezőért,hogy érzelmileg okoz neki csalódást.Ez gondot is okoz a kérdezőnek,emiatt sokat veszekszenek,félreértések vannak kettejük közt,és többek között ez vezet az eltávolodáshoz,nomeg a távolság,hiszen ez a férfi is külföldön dolgozik.A retrográd mozgás viszont jelzi,hogy vagy hazatér,vagy mint partner vissza fog térni a kérdezőhöz.Ekkor még esélye is lett volna.Egy újabb levélre felállított képletből viszont az látszik,hogy a kérdező már valójában lezárta ezt az ügyet.Ennek alapján azt javaslom,hogy lépjen túl rajta,bár most szólok,hogy azért ő még valamikor fel fog bukkanni,úgy 2-3 hónap vagy 2-3 év múlva,és az nem lesz kellemes élmény.
Van még egy férfi,ugyancsak korábbi kapcsolat,aki okozott már csalódást is a kérdezőnek,emellett fösvény,amit a kérdező nehezen visel el.A képlet mutatja,hogy a férfi vonzódik ugyan a kérdezőhöz,de mindenek előtt még mindig a pénzét szereti,tehát valószínűleg a garast továbbra is a fogához veri.A kérdezőt pedig tényleg nem érdekli ez az udvarló.Nyugodtan vegye le a listájáról őt is.
Itt a sor végére értünk.Mivel a Holdnak már nincs fényszöge,mielőtt jegyhatárra lépne,az események anélkül folynak tovább,hogy bármit tehetne a kérdező.Kérdőképlettel vizsgálható,hogy egy jövőbeli lehetséges partner hogyan viszonyul hozzá,érdemes-e vele tervezgetni.Ha van potenciális jelölt,akkor írhat újra,és megnézem.

B.F. 2013.06.17-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.07.28 23:27)

A kérdező egy vidéki nagyvárosban született. Most a fővárosban él, de gondolkodik rajta, hogy visszamenjen a szülővárosába.

A kérdés felevésének idejére érvényes, értékelhető képlet áll a rendelkezésünkre. A kérdés háttere világosan látszik belőle: a kérdező eléggé le van amortizálódva testileg, és lelkileg sincs jó passzban. Nem azért akar költözni, mert az a másik város szebb, vagy a régi szép emlékek miatt, hanem mert olyan helyet keres, ahol munkát, és ezzel együtt megfelelő megélhetést talál. A mostani lakhelyét szereti, de a lakás nem az övé, tehát igazándiból nem kötődik hozzá és ettől akár máris mehetne.

Valójában lehet, hogy a megérzés nem is rossz, és a másik városban várna is rá munka, de alaposan át kell gondolnia, hogy annyi és olyan munka vár-e rá, amiért érdemes átbútorozni. A képlet szerint ugyanis többet remél a lehetőségtől, mint amennyit az valójában hoz a konyhára, és ennek a vége csalódás lesz. A képlet alapján el tudom képzelni, hogy távmunkában végezze el a feladatot, szükség esetén odautazással, de nem odaköltözéssel.

Ha sikerül egy kicsit megvetnie a lábát a másik városban, akkor érdemes újra elgondolkodni a költözésen, és esetleg újra kérdezni.
A jó hír, hogy a kérdező idővel visszanyer valamennyit az erejéből. A kérdés feltevésekor a kérdezőt jelképező bolygó még pár napig retrográd volt és hanyatló házban állt, emiatt csak negyedgőzzel tudott működni. Ahogy a retrográd mozgás megszűnt, máris megkétszereződött a korábbi ereje. Ezt talán érezte is önmagán, megnőtt tettvágy vagy jobb kedv formájában. A munkát jelző bolygó méltósága és ereje is növekszik majd, és fényszögkapcsolatba lép a kérdezőt jelképező bolygóval. Ez végül hozhat munkát, bár nem teljesen a kérdező szája íze szerint alakulnak a dolgok, de a semminél ez is több. Ha ez bekövetkezik, én ajánlanám, hogy ha lehet, a megbízó hátterének nézzen utána, utólag nehogy amiatt szeressen ki a nehezen megszerzett munkából, hogy a megbízójának (bármilyen természetű) gondjai vannak.

Azt javaslom, hogy mielőbb kezdje el megalapozni a karrierjét a kiválasztott városban is, építsen kapcsolatokat, hirdessen, hogy a lehetséges megbízó megtalálja Önt.

Angyal 2013.06.13-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.07.21 06:46)

A kérdező fiatal nő korában összejött egy idősebb férfival. 10 éve együtt vannak, ebből a fele időben már nem volt az igazi a kapcsolatuk. Közben felbukkant egy harmadik fél is, aki a kérdezőnek tetszik, de fél belemenni az új kapcsolatba. Bizonytalan, hogy továbblép-e vagy marad a mostani társával.

A kérdésre felállított képlet kicsit korai. Ilyenkor felmerül annak a lehetősége, hogy még történhet valami, ami a döntést befolyásolja, vagy minden fent leírt körülmény ellenére a kérdező még nem készült fel rá, hogy továbblépjen. Ezt a koraiságot leszámítva viszont a képlet érvényes és értékelhető.

A horoszkóp azt mutatja, hogy a harmadik fél és a kérdező vonzalma kölcsönös de a kérdező kötődik a mostani társához is. A kérdező és a harmadik fél között viszont nincs fényszögkapcsolat és fényátvitellel sem fognak találkozni, ami lényegében azt jelenti, hogy a kapcsolat valószínűleg nem jön létre köztük.

A régi társát viszont nem engedte el, és bár most vele sincs fényszögkapcsolatban, de hamarosan lesz, és ez inkább azt mutatja, hogy a jelenlegi felállás megmarad. Ami változást jelent, hogy a kettejüket jelző bolygók kozmikus állapota kicsit kedvezőbbé válik: a mostani barátot jelző bolygó, a Szaturnusz mozgása direktbe vált, azaz a Földről nézve előre haladó lesz, a kérdezőt jelképező bolygó, Jupiter pedig belép abba a jegybe, ahol jelenlegi rangvesztettsége helyett komoly méltósága lesz.

Én úgy gondolom, hogy a nála 20 évvel idősebb férfi kicsit apjaként bánt a kérdezővel. Kapcsolatuk kezdetén ez valahol érthető is volt, hiszen az akkor még tapasztalatlan, fiatal lány egy mondhatni apjakorú férfival költözött össze. Közben azonban ő is érett asszony lett, már nem szorulna gyámságra. Ha idáig bele is törődött ebbe a szerepbe, hamarosan megmutathatja, hogy felnőtt lett. Az őt jelképező bolygó rangjának emelkedése valami ilyesmit mutathat.

Ugyanakkor viszont a mostani társat jelző bolygó hamarosan belép a saját 6. házába. Komoly kockázata van annak, hogy valamilyen betegsége támad a jelenlegi partnernek. Ez a tény kettejüket közelebb hozhatja egymáshoz, mivel a kérdező gondoskodó hajlamú Rák szülött –a múlt héten volt a születésnapja, és ezúton is köszöntöm őt- aki nem fog otthagyni egy beteg embert. Az élettársát jelző bolygó pedig nem lesz elég erős ahhoz, hogy ebben az állapotában is megküzdjön a kérdezővel. Minden esetre a kérdezőnek jobb lesz a pozíciója, tehát megpróbálhatja a kapcsolatukat a saját igénye szerint alakítani.

Ez az elemzés azonban nem jelenti azt, hogy a kapcsolatuk holtig fog tartani, csak a mostani válságuk kezelésére vonatkozik, és még ez sem 100 %, mivel a képlet korai.

B.N. 2013.05.28-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.07.17 23:28)

A kérdező tanult és dolgozott már külföldön, most is oda készülne, és úgy látja, ezúttal már nem is akar hazajönni. Emberi jogokkal szeretne foglalkozni. A kérdése, hogy talál-e olyan munkát, amivel a jövőjét építheti.

A jövő több síkon épül. A leírásból arra következtetek, itt arról van szó, hogy sikerül-e a közeljövőben a leírt területen a karrierépítés.

A külfölddel kapcsolatos dolgokat a 9, ház jelzi a képletben. Ennek csúcsa annyira jegyhatárra esik, hogy ha a kérdező két perccel korábban születik, akkor az már másik jegyben áll. Ebben az esetben egy ígéretes direkció már erre az évre jelzi a külfölddel kapcsolatos dolgok bekövetkezésének lehetőségét. Ha a születési idő pontos, vagy pár perccel később következett be a bediktált időhöz képest, akkor már egy másik bolygó uralja a házat, ami a következő születésnapja után fog aktiválódni, tehát ennyivel később jöhet a külföld.

Ami viszont a karrierrel kapcsolatos dolgokat, változásokat mutatja, az az, hogy a Szaturnusz természetes égi útja során tavaly ősszel elérkezett arra a pontra, ahol a kérdező horoszkópjában X. ház csúcsa áll, ami az életcélokat és a karriert jelentik. Onnantól fogva összesen két évig ebben a házban lesz. A kérdező ebben az időszakban nagy energiát fektet a karrierépítésbe. Igen fegyelmezetten, a célokra összpontosítva, és a reményt fel nem adva kell küzdenie, mert a Szaturnusz nem egy kellemes természetű, segítőkész bolygó. Sajnos sok nehézséget gördít az ember útjába, akadályozni, hátráltatni próbálja. A másik gond az, hogy a külföld területét uraló, vagy az előbb leírt születési idő probléma miatt esetleg csak társuraló bolygóval diszharmónikus fényszögkapcsolatban áll, miközben uralkodik felette. A fényszögkapcsolat létrehozza a külföldre jutást, de mindenért, amit ott elér, „vérrel, verejtékkel” meg kell dolgoznia.

Mivel a kérdező Napja és aszcendense is Bak, kétség nem fér hozzá, hogy a céljait még ezen az áron is meg fogja valósítani, mert nagyon erős benne a vágy, hogy bizonyítson. Ezért még azt is bevállalja, hogy akár a magánéletét is beáldozza, bár lehet, hogy ez őt nem érinti majd olyan rosszul, mint ahogy egy érzelmesebb jegy szülöttjét érintene.

A karrier dolgában egy másik dolog is gyökeres változást ígér: az előbb említett Szaturnusz-tranzit tavaly november és most július vége között többszörösen megtörtént a X. ház csúcsa közelében álló Plútó felett. A Plútó lebontja a régit, és abból épít újat, tehát életcélok és karrier tekintetében megújulásra lehet számítani. Az is lehet, hogy a mostani elképzeléseit módosítja. Ha az emberi jogokkal való foglalkozást az utóbbi pár hónapban találta, ki, akkor ez maradhat a fő csapás.

Ami pozitívum ebben az önmegvalósító időszakban, hogy amíg a Szaturnusz a házban jár, csupa jóindulatú, segítő fényszöggel fog találkozni, ami azt jelenti, hogy noha önmagában nehézkessé, lassabbá teszi a dolgok menetét, jobban meg kell dolgozni az eredményekért, a kérdező kap segítséget is (családtól, főnöktől, szomszédtól, meg még ki tudja kitől), ami igencsak jól fog jönni. Ez az időszak egészen jövő év őszéig tart, amikor a Szaturnusz eléri azt a pontot, ahol a születési horoszkópban is állt. Ez kozmikus értelemben az ifjúkor vége, és kezdődik a felnőttkor, de ennek a tranzitnak a kifejtése már túlmutat az eredeti kérdésen.

Re: B.N. 2013.05.28-i levelére

(A kérdező visszajelzett, 2013.07.20 08:15)

Kedves Monika!

Nagyon koszonom a valaszat. Hat el kell ismernem, hogy nagyon beletalat a dolgokba, es minden ugy van ahogy on leirta. Nagyon erdekes volt, amikor arra utalt hogy meg a maganeletet is kepes lennek bealdozni. Ami teljesen igaz is, de ugy veszem eszre hogy a jelenlegi parom mintha valtozna. O teljes mertekben tamogat, es szerintem o lenne az az ember aki bevallalna azt, hogy a gyerekeinkkel otthon marad. Ami viszont nekem jo lenne. Azt is tudom hogy nincs es nem is lesz konnyu dolgom, es az is igaz hogy nagyon sok tamogatast kapok, es igy valahogy minden konnyebb.

Koszonom a segitseget!

Igaz szerelem ez?

(Monami, 2013.07.15 16:42)

Kedves Mónika! Előre köszönöm,hogy foglalkozik a levelemmel. Megmagyarázhatatlan szerelem érzése kerített hatalmába Krisztiánnal kapcsolatban. Sajnos gyanakvó énem nem hagy nyugodni szeretném tudni tényleg egymásnak teremtett-e minket a sors vagy játszik velem? Én 1977.11.08-án 15.15-kor születtem Jászberényben ő 1976.12-03-án 04.30 és 4.45 között Békéscsabán. Ilyet még nem éreztem soha senkivel,ő is ezt mondja nekem,de valamiért nem tudok 100%ban hinni neki. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond a horoszkópunk. Köszönöm. Tisztelettel: Monami

Re: Igaz szerelem ez?

(Az asztrológus válaszolt, 2013.07.15 19:58)

Kedves Monami!
Mivel nem jelezted, hogy ingyenes elemzést kérsz, kérem, hogy add meg az e-mailcímedet, ahova a honoráriummal kapcsolatos dolgokat, a befizetett összegről szóló nyugtát és végül az elemzést küldhetem.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Költözés

(Era, 2013.07.13 18:07)

Tisztelt Mónika!

Erikának hívnak,1983.11.30-án születtem,14:30-kor,Budapesten!
Egyetlen konkrét kérdésem lenne,hogy itthonról,szülői házból mikor tudok reményeim szerint kertes házat venni és odaköltözni,ami saját tulajdon? Előre is nagyon köszönöm!
Erika

Re: Költözés

(Az asztrológus válaszolt, 2013.07.15 19:57)

Kedves Erika!
Mivel nem jelezted, hogy ingyenes elemzést kérsz, kérem, hogy add meg az e-mailcímedet, ahova a honoráriummal kapcsolatos dolgokat, a befizetett összegről szóló nyugtát és végül az elemzést küldhetem.
Üdvözlettel
Montero Mónika

budapest

(ancs, 2013.05.25 07:20)

Kedves Asztrológus! 1971.12.23.Miskolc 10.07kor születtem azt szeretném kérdezni, hogy mikor lesz gyermekem, fel tudom-e nevelni, egyedül fogom-e vállalni.

Re: budapest

(Az asztrológus válaszolt, 2013.07.07 19:34)

A kérdés feltevésének idejére készített képlet érvényes és értékelhető, ennek alapján a következő megállapításokat tettem:

A kérdező a párkapcsolat kérdésén pörög. Keresi azt a férfit, aki a gyerek apja lehetne.
Jelenleg sajnos egyetlen olyan jelzés sem mutatja, hogy lenne a közelben olyan ember, akivel érdemben közös gyermek vállalásában gondolkodhatnak.

Egy korábbi kapcsolat (férj vagy barát), akit a retrográd Szaturnusz mutat, esetleg szóba jöhetne, de vele az a probléma, hogy nem érdekli a gyerek, maximum a szex, és ezzel -meg nyilván több más dologgal is- csak szomorúságot okozna a kérdezőek. Viszont ebből lehetne gyerek.

A közelmúltban a horoszkóp szerint volt egy kapcsolata, amiből születhetett volna gyermek. Kérdés, hogy végül miért nem lett? A kérdező sem volt jó passzban a kapcsolat idején, a kapcsolat is inkább olyan lehetett, mint a héjanász az avaron, talán a két fél sem ugyanazt várta a kapcsolattól, és végül ebből nem származott gyümölcs. Elképzelhető viszont, hogy ez a kapcsolat ébresztette rá arra, hogy már éppen itt lenne az ideje szülni.

Ez a vágy egy ideig elkíséri az embert, a horoszkópban a kérdezőt és annak esetleges gyermekét jelző bolygó oppozíciós fényszögkapcsolatba kerülnek egymással, de mire ez bekövetkezik, a kérdező hozzáállása már megváltozik a kérdéshez. Az érzelmi töltet eltűnik mögüle, és a racionális megfontolás marad meg, ami miatt kell a gyerek.

A kérdőképlet szerinti időkulcs szerint a kérdés feltevéséhez képest 15-18 hét vagy ugyanennyi hónap múlva várható fordulat a kérdésben. (Lehetett volna ugyanennyi nap is, de ha közben az élet megválaszolta volna a kérdést, nyilván kaptam volna róla visszajelzést.) Ilyenformán lehetséges, hogy akár alkalmi kapcsolatból, nyaraláskori ismeretségből idén nyár végén, vagy jövő év végén teherbe esik, vagy utóbbi időpontban akár szülhet is.

Ugyanakkor viszont a horoszkóp jelzi azt is, hogy a kérdező sem érzelmileg, sem fizikálisan nincs jó állapotban. Az esetleges terhesség / szülés kialakíthat nála kóros állapotot, amire az életkora miatt is kiemelten oda kell majd figyelni. Mindenképpen törődjön az egészségével és az orvosi vizsgálatokat ne hanyagolja el!
(Gyermekvállalástól függetlenül is érdemes lenne felméretni az egészségi állapotát, ha esedékes valamilyen szűrés, akkor azt mostanában elvégeztetni.)

A gyermek vállalása kapcsán elég nagy áldozatot kell hoznia, és ha anya lesz, a jelek szerint nem rózsaszín boldogságként éli meg a gyermekkel való együttlétet.

Valószínűleg a gyermeket sajnos apa nélkül kell felnevelnie. A testvére és a közvetlen környezete (pl. szomszédok) segítségére viszont számíthat, illetve alkalmanként bébiszitterre lehet majd szüksége.

Re: Re: budapest

(ancs, 2013.07.08 19:28)

Köszönöm, még se férfi, se gyermek, de beteg az vagyok egyfolytában.

Péter 1969.02.08 Budapest 23.57

(péter, 2013.05.25 07:29)

Kedves asztrológus, 2 éve hű vagyok jelenlegi pármhoz, született gyönyörű gyermekünk, házasságot szeretne, én túl vagyok egy válláson, most még a régi szeretőm is felbukkant. Azt szeretném kérdezni, hogyan alakul a jövőnk?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő »