Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

W.H. 2013.11.18-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.01.18 23:21)

A kérdező úgy érzi, hogy nincs szerencséje a férfiakkal. Volt már hosszú kapcsolata is, de már elég régóta nincs senki, akivel összekötné az életét. Idáig elég jól viselte ezt az állapotot, de közben elért abba a korba, amikor egy fiatal nő már családot szeretne. A kérdés tehát, hogy két éven belül megtalálja-e a férfit, akit neki rendelt az ég.

A kérdés időpontjára érvényes és értékelhető kérdőképlet készíthető Ez világosan mutatja, hogy az érintett időszakban sajnos nem várható komoly partner felbukkanása. A kérdezőt jelképező bolygó távolodik a lehetséges partner jelző bolygótól, és jegyhatár-átlépésre is készül. Ezzel majd el is tűnnek a színről a közben küldött levelekben említett 2 db hódoló és 1 db exbarát. A kérdező figyelme új partner felé irányul, a régiekről teljesen felesleges fantáziálni.

A későbbiekben – valószínűleg a két év eltelte után- több bolygót egy-egy jeggyel tovább tolva a képletben az látható, hogy a kérdező jelölője –a Nap– és egy másik bolygó –a Jupiter– erős uralmi recepcióba kerül, emellett a Hold saját jegyébe, a Rákba kerül, ahol nemcsak önmaga lesz erős, hanem egzaltálni fogja a partnert jelölő bolygót. Emberi nyelvre lefordítva ez jelezheti egy igazi, tartós, hosszú távú szerelem kezdetét, aminek megfelelően erős érzelmi alapja is van.

Egy komoly kapcsolat egyik feltétele a kölcsönös recepció, ami ebben az esetben teljes mértékben teljesülni fog, valamint a fényszögkapcsolat a jelölők között, ami természetesen ilyen távú előre tekintés esetén nem állhat fenn, de a bolygók jegy szerint fényszögkapcsolatba kerülnek egymással, ami véleményem szerint egyelőre elegendő ahhoz, hogy a kérdező bizakodjon, eljön érte a herceg a fehér lovon.

Ami miatt lényeges, hogy közben két férfiú is szóba került, mint partnerek, mert ez az egyelőre számításba nem vett férfi lesz a harmadik. Az őt mutató bolygó a parterkapcsolatokért felelős VII. háztól számított 3. ház ura. Ilyen módon tekinthető ő lehetséges partnernek. A képlet szerint nem egy ismeretlenről van szó. Ez a férfi talán már most is szereti a kérdezőt, nem feltétlenül szerelemmel, lehet, hogy csak barátságból. A kérdező nem látszik viszonozni ugyanilyen mértékben még a barátságot sem, és lehetséges partnerként sem tartja számon. Ez fog megváltozni idő múltán.

Ami még lehetséges, hogy a kérdező megunja a várakozást, és úgy dönt, hogy ha férje nem is lesz, legalább gyermeke hadd legyen. A kialakuló erős kötődés ugyanis magyarázná ezt a verziót is, annál is inkább, mert a gyermekekért felelős 5. ház bezárt jegyének ura ugyanaz a bolygó, mint ami jelképezi a majdan felbukkanó komoly partnert. Persze nem kizárt, hogy két legyet üt egy csapásra - nagy herceg és kis herceg egyszerre- előfordult már ilyen a történelem során.

Két évnél korábban nem várható tehát, hogy az illető színre lép. Utána kérdőasztrológiával elméletben lehet tesztelni, hogy aki megjelenik a kérdező életében, azonos-e a fent említett Jupiterrel. Elképzelhető viszont, legalábbis a képlet alapján én így látom, hogy ez valójában nem is lesz kérdés, hiszen nyilvánvaló lesz a kölcsönös szeretet, ilyenkor már csak meg kell bízni a másikban, hogy az érzelmek valódiak és a szándék is komoly. És azok lesznek.

Re: W.H. 2013.11.18-i levelére

(Hajnalka, 2014.01.19 21:29)

Kedves Mónika !

Először is hagy említsem meg,hogy gyönyörűen fogalmazta meg mondanivalóját,számomra áradt soraiból egyfajta szeretet,ami "átsugárzott"ezt nem hagyhattam szó nélkül,és külön köszönetem érte.
Helyenként olyan volt ahogy olvastam,mint mikor egy nagyon szép igaz történetet olvas ,hallgat az ember,és szinte látja maga elött a történetet,nem nagyon tudom ezt jól megfogalmazni,de mélyen megérintettek szavai.
Különös módon nem lettem csalódott,visszanyertem a türelmem,és építőnek érzem ezt az elöttem álló várakozási időszakot,egyfajta "rendezzük el magunkban s körülöttünk amit még kell" érzet hogy mire a megvalósulás jön el,erős alapokra épűlhessen a majdani kapcsolat.
Személy szerint én a 2 az 1 ben verziónak örűlnék igazán azt gondolom az lenne minden érintettnek a legjobb verzió ;)
Mindenesetre már olvasni is nagyon szép volt s megnyugtató hogy lesz esélyem..
Egy icipici "köd" van csupán amit tán nem teljesen értek,vagy nem látom tisztán,hogy a levélke első szakaszában említésre kerűl a 2 hódoló s 1 exbarát akik ugye a múlt,s nem érdemes velük foglalkozni,majd visszatér rá a levélke 2. szakaszában hogy az említett 2 hódoló helyett (a) 3.( egy) 3.? személy jönne majd szóba,vagyis ezt úgy értelmezzem hogy erre a hármas párosra szoló utalás lehet ez azaz közülük valaki (de ugye ez ellentmond a levélke első szakaszának hogy nem érdemes fogalkozni velük)vagy úgy lenne értelmezendő hogy a 3. személy ugyan ismert,de nem ebben a 3-as "fogatban" volna meglelhető?
Én az utóbbira tippelnék,dehát ez ugye ez most nem "totó-lottó "ugyhogy gondoltam megkérdezem :)


Re: Re: W.H. 2013.11.18-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.01.19 22:59)

Véleményem szerint a kérdéses Jupiter egy olyan személy, aki eleddig partnerként nem került szóba, noha valószínűleg már most sem ismeretlen, de nem tudható, hogy mennyire közeli a kapcsolat. Éppúgy lehet valaki a baráti körből, mint mondjuk a reggeli busz vezetője, akivel szinte naponta találkozik, ha dolgozni megy, és akit látásból ismer.
Még elég távoli időről beszélünk, majd az élet hozza, hogy ki lesz az. Szerintem megkerülhetetlen lesz, úgyhogy nem kell izgulni.

Re: Re: Re: W.H. 2013.11.18-i levelére

(Hajnalka, 2014.01.21 18:44)

Kedves Mónika !

Így már értem,akkor majd meglátjuk :)
Feltétlen vissza fogok jelezni majd ha aktuális lesz,hogy- smint alakultak a dolgok.
Mégegyszer nagyon köszönöm az elemzést,remélem egyszer majd lesz alkalmam megismerni önt aki ilyen szépen lelkiismeretesen elhivatott ebben a hivatásban,és azt is remélem hogy egyszer majd lesz alkalmam kitanulni igazán ezt a szép tudományt.
Kívánok sok jót szépet az életében,sok örömöt és szeretetet a hétköznapokra.

:)
Hajnalka

Munka és anyagiak alakulása

(Tibor, 2013.11.14 13:00)

Kedves Mónika
Ingyenes elemzést szeretnék kérni, ha lehetséges
Nyugdíjas közszolgálati dolgozó voltam. Mikor elküldtek nyugdíjba, nagyon megviselt, aztán jött egy ismerősöm hogy őrzésben dolgozik és keresnek embereket.
Elvállaltam, mert hitelünk van svájci frankba belefutottunk. azaz lakás elveszett így nyögjük a részleteket. Nejem bölcsödébe dolgozik, így nem olyan magas a fizetése én vagyok a pénzkereső.
Sajnos mai nap fel kellett, mondanom a munkahelyem, mert annyira magas, lenne a fizetésem bruttója miatt, hogy nyugdíjam veszélybe került. Nagyon sokat kellene visszafizetnem, és nem lennék, előrébb mert jövő évben ugyanez a helyzet állna elő. Csak sokkal hamarabb, mert ez a teljes bejelentés május óta.
Mindent átgondoltam, hogy mi a helyes út hagyjam veszni a nyugdíjam, és visszafizetem a különbséget. De sajnos a mai világban egyik munkahely sem biztos. Kicsit ideges és feszült,
Vagyok, mert kiadások stb hogyan rendezem.
Arra szeretnék választ kapni, jövő évben milyen esélyeim vannak munkakeresés ügyben és az anyagaik, hogy alakulnak?
Üdvözlettel Tibor

Re: Munka és anyagiak alakulása

(Az asztrológus válaszolt, 2014.01.12 22:28)

A kérdés idejére felállított kérdőképlet szerint a kérdező minden idegszálával arra összpontosít, hogy az anyagiakat rendben tudja. Egyelőre még van valamennyi pénze, nyilván félretett a korábbi időszakban. Ez viszont valaki másnál, például a feleségénél van. Lehet, hogy ő kezeli a megtakarításaikat. Javaslom, hogy óvatosan költekezzenek, mert a pénzt jelölő bolygó kozmikus helyzete egy idő múltán, ami jó esetben lehet 3-4 hónap, romlani fog, ami azt jelenti, hogy a maradék már kevés lesz. Ha elköltik, azért, ha pedig nagyobb kiadást kellene finanszírozni vele, akkor meg azért.

A munka kérdésében az látszik, hogy lesz munka, sőt még azt is el tudom képzelni, hogy vissza fog térni a korábbi munkahelyére, és lehet, hogy valamilyen pozíciót is betölt ott, tehát nem egyszerű dolgozó lesz, hanem egy kicsit komolyabb beosztást kap. Ez viszont lehet, hogy csak annyit jelent, hogy a papíron valami menő nevet szerepeltetnek – ahogy a raktárost sok helyen már logisztikai menedzsernek titulálják, de valójában ő akkor is raktáros- éppen ezért sokat vár tőle, de vigyázni kell, mert előfordulhat, hogy a valóság nem ilyen csillogó-villogó, csak egyszerű, hétköznapi lesz.
Ugyanakkor viszont ez a munka testhezálló lesz, nem kell belerokkanni, emiatt nagy lelkesedéssel vág bele, és örül a fizetésének, ami lehet, hogy több, mint amire számít, de valójában nem sok, épp ezért minden fillérje jól jön majd. Sőt még az is lehet, hogy a cég meg tudja oldani valamilyen úton-módon, hogy a kérdező által leírt probléma ne alakuljon ki, vagyis a nyugdíj ne kerüljön veszélybe amiatt, hogy nyugdíjasként dolgozik. Elsősorban nem a tisztességtelen, zsebbe fizetésre gondolok, hanem inkább valami olyan megoldásra, amit valamilyen kiskapu lehetővé tesz.

8360 keszthely zámor utca 2

(Tóthné Kiss Amália, 2013.11.28 18:37)

Én hiszek az asztrológiában, de ezidáig nem volt rá alkalmam hogy elsajátítsam ezt a tudományt. 1951 június 14. születtem kb. 10, 30_ 11 óra körül. Szegény családba nőttem fel és tudatosan törekedtem arra hogy valamilyen módon kitörjek ebből. 18 évesen mentem férjhez, amit elértem az életembe azt mindent a házasságom révén és a saját becsvágyamnak köszönhetően értem el. Özvegy vagyok 7 éve szeretnék még szerelmes lenni,szeretném megkérdezni hogy megadatik-e egyáltatalán ez a dolog az életembe. A következő amit kérdezni szeretnék. A férjem életében a családi házunkat panzióvá alakítottuk. Engem egyre jobban fáraszt már az ittlét és a munka a nyári melegben, de még nem volt rá lehetőségem hogy elköltözzek vagy hogy élhetőbbé tegyem a helyzetemet a jelenlegi otthonomként szolgáló panzióban. A leányomék született 1978 november 16. de 9 óra tájban,és az élettársa született 1974 augusztus 14. 7,30kor. Ők most építettek egy családi házat és nekem adnák lakhatásként a jelenlegi lakásukat. Kérdésem, lesznek-e bonyodalmaink ezzel kapcsolatban, vagy nyugodt lélekkel fogadhatom el. Szeretnék még kérni grafikai elemzést is a házak megjelölésével, egyenlőre a sajátomról. Mivel elég sok a kérésem szeretném megkérdezni hogy mennyiért vállalná. Fáradozását előre köszönöm! Amália

Re: 8360 keszthely zámor utca 2

(Az asztrológus válaszolt, 2013.12.04 21:48)

Kedves Amália!
Kérem, hogy adja meg az e-mail címét, ahova az üzenetet küldhetem.

Re: Re: 8360 keszthely zámor utca 2

(Tóthné Kiss Amália, 2013.12.08 13:27)

Kedves Mónika! Bocsi, hogy legutóbb elmaradt a megszólítás!
E-mail: tkissamalia@freemail.hu
Köszönöm!!!
Amália

Re: Re: 8360 keszthely zámor utca 2

(Tóthné Kiss Amália, 2014.01.08 16:56)

Tisztelt Mónika! Újév első napjaiban elküldtük az elemzésnek az árát, Reménykedek abban hogy megérkezett az összeg Önhöz és csak a sok munkája, az akadályozza a válaszadásban. Ha így van, várok türelmesen. Boldog és Sikeres Újesztendőt Kívánok! Üdvözlettel: Amália
E-mail: tkissamalia@freemail.hu

érdemes?

(Henriett, 2013.08.10 10:30)

Tisztelt Szakértő!

ingyenes válaszadást kérnék Öntől, köszönöm a lehetőséget!

Henriettnek hívnak és kérdésem a következő lenne, hogy van-e értelme fenntartani a kapcsolatot a régi szerelmemmel Lajossal aki első szerelmem volt és szeptemberben lesz 4 éve, hogy titokban megint jelen van az életemben de kezdek belefáradni abba, hogy én nagyon szeretem de ő már nem szeretne velem komoly kapcsolatot kialakítani és inkább levelezünk de azt napi szinten az egyik közösségi portálon és nagyon ritkán találkozunk mert ő sokszor elzárkózik. Nem egy településen élünk ez is nehezíti a dolgot. Nagyon rossz anyagi helyzetben van, próbáltam támogatni is de szerintem már ez is kellemetlen számára. Vannak néha arra utaló jelek, hogy ha nem lennék férjnél és visszakerülnék a szülővárosomba akkor felvállalna de egyértelműen nem mondja ki ezért ellentmondásos számomra és nem tudok eligazodni rajta. Szerintem szeret, vonzódik hozzám de nem szerelmes. Nem tudom.

Kérdésem: Mi várható vele kapcsolatban és mit érez irántam? Van-e másik hölgy az életében?

Férjem van de rossz a házasságom valamint egy tartósan beteg autista kisfiam aki 6 éves lesz augusztusban és kizárólag a gyerek miatt vagyok még a férjemmel de néhány év múlva mindenképpen szeretnék elmenni a Fiammal, új élet reményében de várok addig amíg valamennyire megérti a helyzetet.

Köszönettel: Henriett

Re: érdemes?

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.05 23:01)

A kérdező sem testileg, sem lelkileg nem érzi jól magát. Hatalmában tartja ez a titkolt kapcsolat, sőt maga a titok, nyilván ezért tart már évek óta, pedig nincs rá jó hatással. Ezt talán ezt ő maga is érzi, mégis beáldozza az erejét, sőt, talán még az egészségét is. A gondolatai az otthona körül pörögnek, amit szeretne elhagyni.

A kérdésben szereplő férfi viszont most meglepően jól van. Ez idővel megváltozhat, de az már egy másik történet. Igaz, hogy anyagilag tényleg nem áll túl jól, de a pénz nem minden. Machoként pedig kifejezetten elemében érzi magát. Rá a kérdező érzelmei hatnak, de könnyen lehet, hogy ez inkább csak a régi szép idők emlékének szól, vagy a sajnálat vezérli. Ha össze is jönnek egyszer-egyszer, igazándiból komoly dolgot egészen biztosan nem tervez vele. Lehet, hogy a hiúságát legyezi, hogy valaki annyira epekedik érte, mint a kérdező, de részéről a mostani helyzetnél többre nem lehet számítani.

Ami az anyagi segítséget illeti, annak ellenére, hogy a férfinak szüksége lenne rá, valószínűleg sose fogja elfogadni, mert megalázónak tartja.

Ezek után lehet, hogy már nem olyan fontos, de úgy tűnik, hogy a férfinak nincs másik nő az életében, de talán nem is akar, mert a mostani helyzetét komfortosnak találja. Az is lehet, hogy józan ésszel végiggondolja a lehetőségeit: az anyagi helyzetén egyhamar nem fog tudni változtatni, így meg nem akar komoly kapcsolatba belemenni. Habár adott az érte rajongó régi szerelme, de tőle már nem akar semmit, és kimondani is ronda dolog, de nem kér az asszony gyerekéből sem, márpedig az a kérdezővel együtt jár.

A kérdező úgy tervezi, hogy pár év múlva elhagyja a férjét és visszaköltözik abba a városba, ahol lánykorában élt, és ahol a férfi még most is él. A terv valószínűleg az, hogy addigra talán elfogadja őt a mostani/régi szerető, és akkor vele folytatná az életét, mert úgy érzi, hogy ha a távolság nem állna közöttük, akkor ennek nem lenne akadálya. Hogy egy rossz házassággal mit lehet kezdeni, ki-ki maga dönti el, de ha úgy alakul, hogy valóban elhagyja a férjét, akkor jó, ha lesz egy B terv is, mert szerintem az lesz az igazi. Még az sem kizárt, hogy a dolgok irányítása végül nem a kérdező kezében lesz, hanem a mostani férjéében. Ő is megunhatja a kihűlt házasságot, de az is lehet, hogy tudomást szerez -sőt talán már tud is- a viszonyról, és végül ő maga kezdeményezi a válást. Az már most is látszik, hogy a feleségét már nem szereti, és így is viselkedik vele.

Re: Re: érdemes?

(Henriett, 2014.01.02 21:50)

Tisztelt Mónika!

Boldog új évet kívánok!

Nagyon találónak érzem elemzését. Sajnos, most adtam ki az illető úr útját mert megelégeltem, hogy nem kapok tőle semmi gyengédséget, szeretetet. Önző ember aki saját magát szereti és csak az számít, hogy neki jó legyen. Nem ér az egész annyit, hogy rámenjen az egészségem mert valóban nem volt jó hatással rám ez a kapcsolat. Remélem, egyszer boldog lehetek valakivel aki méltó rám mert a házasságom valóban nem működik és csúnyán, érzéketlenül bánik velem a férjem. Köszönöm munkáját! Heni

Gyergyoszegi Marika

(Marika, 2013.11.12 15:19)

Kedves Mónika
Ingyenes elemzést szeretnék kérni
Nem igazán hiszek a jóslásban, horoszkópokban, de az egyik barátnőm javasolta ezt az oldalt.
Évekkel ezelőtt kért tanácsot öntől és teljesen visszaigazolta őt. Engem meg győzőt és szeretnék segítséget kérni, hogy tisztán lássak.
Történet nagyon röviden
40 –es éveinkben járó házaspár vagyunk,25 éve élünk együtt. Férjem egy családcentrikus, korrekt egyenes és nem kitekintő a kapcsolatból.
Viszont múlt hét pénteken 2013.11.08 reggeli órákban később jött haza, előző nap 24 ó szolgálatban volt. Azt mondta, hogy egyik kollegájánál volt sörözgetek, mert már nagyon régen nem voltak egy műszakba. Telefonját nem vette fel ,ill valamikor 14ó után jött haza .
Mikor rákérdeztem, merre volt miért nem vette fel a telefonját. válasz ennyi volt, nem hallotta és észre sem vette, hogy elszaladta az idő
Észrevehetően ideges volt és zavarosan beszélt, tudni kell, hogy mostanában úgy érzem, hogy megváltozott olyan mintha ábrándozna valamiről.
Nagyon kíváncsi lennék, azon a napom valójában mi történt, tényleg kollegájánál volt?
Nagyon köszönöm a munkáját és nagyon várom a választ
ÜDV Marika

Re: Gyergyoszegi Marika

(Az asztrológus válaszolt, 2013.11.12 15:52)

Kedves Marika!

Tőlem legjobb esetben kb. egy hónap múlva kaphat választ.
Feltételezve, hogy tényleg korrekt, egyenes ember a férje, addigra valószínűleg az enyémnél részletesebb választ fog tőle kapni erre a kérdésre. Kérem, hogy ha ez megtörtént, értesítsen, ne dolgozzak feleslegesen!
Ha mégis nekem kell megválaszolni ezt a kérdést, értékelnie kell az elemzést!

Re: Re: Gyergyoszegi Marika

(Marika, 2013.11.12 21:59)

Kedves Mónika

Egyenlőre,nem tudok többet mondani 1 hónap még sok idő .
Maradjunk annyiba ,hogy időben jelzem ha-nincs szükségem az elemzésre.
Köszönettel Marika

Re: Re: Re: Gyergyoszegi Marika

(Gyergyószegi Marika , 2013.11.24 22:50)

Kedves Mónika
Azt ígértem hogy jelentkezem, amennyiben,több információm lesz.
Nos a gyanúm egyre jobban ,kezd igazolódni hogy férjem életében
Hol és mikor,ismerte meg és egyáltalán milyen érzelmek,vannak mikor találkoznak nem tudom.
De azt igen hogy ,beszélnek telefonon de hogy mikor tudnak találkozni azt sem tudom ,egyszerűen nem tapasztalom hogy nem tudnám merre van.
Már arra is gondoltam ,hogy csak baráti kapcsolat csak nem akar róla beszélni mert úgy se hinném el neki,
Mivel nagyon sok kérdőjel ,van bennem így szeretném ,akkor segítségét ill a munkáját kérni.
Köszönettel
Marika

Re: Re: Re: Re: Gyergyoszegi Marika

(Az asztrológus válaszolt, 2013.12.27 23:06)

A kérdező nem jelzett vissza, hogy megkapta volna a választ a kérdésére. A kérdésre készített kérdőképlet szerint nem egy nő van a dologban, bár a női megérzés ebben a kérdéskörben igen jó szokott lenni. A férjnek titka van, a feleség meg a titkon rágódik, és van egy kis haragszomrád emiatt.

A jelek szerint viszont, ami őket leginkább foglalkoztatta ebben az időszakban, az a pénz volt. A férj pénze a közös kasszában gyűlt, de ami őt igazán foglalkoztatja, az a pénz, ami ezen felül van, vagyis valaki más pénze kölcsönbe.

A férjet jelképező házban ott van a barát, akivel közösen söröztek. Talán nem is véletlenül jött össze ez a sörözgetés, feltéve hogy a férj tudott róla, hogy a barátnak van megtakarítása. Kicsit szövevényesnek tűnik, hogy pontosan mire kellett a pénz és, vadabbnál vadabb dolgok jutottak eszembe. Az egyik az, hogy valamilyen közös vállalkozásba kezdenének ők ketten. Ha sörözés közben kipattan az ötlet és belefeledkeznek a tervezgetésbe, akkor tényleg észrevétlenül elszaladhat az idő. A másik, hogy meglepetést tervez a férj a feleségének, amihez kellene egy kis pluszpénz, mondjuk vesz neki egy autót, és a baráttól kérne, mert ha a bankba megy, arról esetleg tudomást szerez az asszony is. Meg a bankoktól mostanában nem szeretnek kérni az emberek, mert az utóbbi három évben leszedték róluk a keresztvizet, és a helyére felfestették, hogy azok gonosz uzsorások.
És még az is lehet, hogy arra jutottak, együtt próbálják meg gyorsan fialtatni a pénzüket, teszem azt valutaváltogatással. Itt már kölcsönösen szükségük van egymásra, ha mondjuk az egyiknek csak a tőkéje van, a másiknak meg kapcsolatai, hogy a váltást a legkedvezőbb kondíciókkal tudják elvégezni, és ezzel minél magasabb nyereségre tegyenek szert. Mindez csak három lehetséges változat, hogy mi történhetett. Azóta talán már ki is derült, hogy valójában mi volt a titok.

A jelek szerint belevágtak abba a tevékenységbe, amit azon a hosszúra nyúlt éjszakán elterveztek. Ez magyarázná a még mindig fennálló furcsa viselkedést is. És valószínűleg sikeresek is benne, de a horoszkóp mutatja, hogy valamikor a mostani nyerés bukóba fordul. Minél nagyobb a nyereség, annál nagyobb a kockázata a befektetésnek. Fennáll a veszélye, hogy később mégiscsak veszteségeik lesznek. Ha vállalkozást indítanak, az elviszi a pénzüket. Ha a jóbarát kölcsönt nyújtott a kérdező férjének, esetleg problémák lesznek a visszafizetéssel. Ha pedig valutaváltásba fogtak, az árfolyamok tartós kedvezőtlen alakulása, a tranzakciós adó és más hasonló dolgok elvihetik a nyereséget.

Javaslom, hogy a kérdező tisztázza ezt a kérdést a férjével, mielőtt a krach beütne. És várom a megfejtést, hogy kinek van igaza: nőügybe vagy piszkos pénzügyekbe keveredett a férj

K.D. 2013.11.09-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.12.08 21:07)

A kérdező és egy családos férfi viszont szeretik egymást. Egyelőre plátóian, mert a férfit az erkölcsei visszatartják, és érzi a felelősséget a családja iránt. A kérdés, hogy a férfi érzései igaziak-e a kérdező iránt és lesz-e pozitív előrelépés a kapcsolatban.

A kérdés időpontjára egy radikálisan érvényes, értékelhető kérdőképlet adja meg a választ.

A kérdező a Nap, a partnerjelölt a Szaturnusz. A kérdés feltevésének idején pár fok különbséggel álltak együtt, úgy mondják ezt, hogy a Nap elégette a Szaturnuszt. Emiatt a kiszemelt férfiú (Szaturnusz) nem lát tisztán, vagyis valóban belehabarodhatott a kérdezettbe, aki elvarázsolta őt.

A Szaturnusz azonban elég nehézkes, kemény bolygó, nem könnyű kalandra csábítani, legfeljebb akkor, ha ő és a másik fél egymáshoz több szállal kötődik. Itt viszont a Szaturnusznak épphogy csak tudomása van a Napról. Ha nem lenne az égetettség, akkor valószínűleg nem történt volna semmi.
A másik oldalon ott a kérdező, aki érzelmileg erősen a férfi hatása alatt áll, és emiatt talán többet is képzel a jelenlegi kapcsolat mögé, mint amennyit valójában kellene.

A testi jelölők –a Nap és a Szaturnusz- találkozása már megtörtént. Ez behozhatta volna azt, hogy elhálják a kapcsolatot, de a kérdező leírása szerint ez nem történt meg.

A Szaturnusz és a Hold közötti fényszög közel pontos, még közeledő volt a kérdés feltevésének időpontjában. Mivel a Hold mozgása az átlagosnál gyorsabb volt, arra lehet számítani, hogy a helyzete alapján számolható rövidebb időkulccsal, a kérdés feltevéséhez képest kb. egy hónappal később lett volna alkalmuk eredményesen randizni. Utána a Hold és a Szaturnusz közötti fényszög is távolodóvá válik, vagyis ha a válaszadás időpontjáig nem történt semmi, akkor már valószínűleg nem is fog.

Ahogy a Szaturnuszt elhagyja a Nap, és megszűnik az égetettség, a felfűtött érzelmek is szép lassan kihunynak. Sajnos a kérdező még elég sokáig epekedik majd az illető után, de tudjuk, hogy a szívnek nem lehet parancsolni.

Viszont valami azt súgja, hogy itt egy munkahelyi kapcsolatról van szó. Ha így van, a kérdezőnek vigyáznia kell, mert még akkor is problémái lehetnek belőle, ha egyébként nem teljesedik be a szerelmük. Kihathat a munkájára, romlik a teljesítménye vagy a viselkedése rosszul hat a munkahelyi légkörre, és előbb-utóbb a főnöke emiatt be fogja hívni az irodába.

Ha mégsem munkahelyen szövődnek a szálak, akkor saját magával kerül szembe. Utóbb az esze már azt diktálja, hogy értelmetlen olyanra időt és energiát pazarolni, aki a családját választotta helyette, és ennek ellenére mégis folytatja a reménykedést.

A képletet elnézve a legpozitívabb fejleménynek azt tudom elképzelni, hogy flörtölnek, de ha komolyabb dolog történne is, legfeljebb egyszer-kétszer. Ebben a kapcsolatban sajnos nincs több. Javaslom, hogy amint a kérdezőnek sikerült kiszabadulnia a partner bűvköréből, keressen másik, lehetőleg független férfit, hátha azzal több szerencséje lesz.

Re: K.D. 2013.11.09-i levelére

(K.Dóra , 2013.12.10 21:10)

.Kedves Mónika!!
Először is köszönöm a válaszát. Amit irt 80%biztonsággal megfelel az igazságnak
Tény hogy az érzelmek kihunytak, lassan mert 1 hónapja nem történt találkozás ,mert elmondása szerint mindig annyi dolga van hogy nem tudja mikor.
Mint kérdező, azaz én, azt írod, hogy sokáig oda leszek érte, pasiért. Szerencsére azt kell mondanom nem pont én mondám, hogy ne, keressen, ne érdeklődjön, mi van velem.
Mivel még barátság szinten se működik a dolog, ahogy ő szerette volna, így nem sok értelmét látom főleg úgy, hogy valamikor heti 2x szer, de van mikor csak másfél hetente ir rám mi van velem.
10 percig ráér és utána se kép se hang. Ha igazából barátságot szeretne akkor ez nem így működne, innen látszik, hogy maga sem tudja, mit akar. Napokban irt rám, hogy Nagyon kedvel, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Abban igaza van, hogy munkahelyi, de csak félig meddig, mert ritkán járok be arra a területre, de viszont egy háztömbbe lakunk.
Ebben tökéletesen igaza van ebben nincs több, ennyi volt.
Testi kapcsolat ugyan nem történt fizikai szinten,de itt a kérdés az hogy a csók vagy a simogatás annak számít e?
Van egy gyanúm, igen akkor viszont igaza van ,hogy megtörtént a testi kapcsolat.

Nagyon köszönöm a segítségét, munkáját!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő »