Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

Kép

Kedves Látogató!
 
Montero Mónika vagyok. Napi munkám mellett több éve foglalkozom asztrológiával, 2010 óta pedig ezen a honlapon keresztül már többszáz alkalommal segítettem a hozzám fordulóknak levélben vagy személyes konzultációval. 
 
Nagyon kedvezményesen,
de akár ingyenesen is*
vállalok horoszkópkészítést.
 
 
A saját horoszkóp nagyon személyes dolog, bizalmi kapcsolat alakul ki az asztrológus és a sorsára kíváncsi ember között. Ez a kapcsolat jó esetben egy találkozás során jön létre amikor pár órácskára beülünk egy kávézóba, hogy beszélgessünk arról, neked mit mondanak a csillagok.
Ha kicsit bátortalan vagy, nem jársz errefelé vagy nincs elég időd, és csak egy-egy meghatározott kérdésre adott válaszra lennél kíváncsi, akkor azt szívesen megválaszolom pl. egy röpke e-mailben is. 
 
Írásban egyébként nem készítek elemzést !!!
 
Az asztrológus a vizsgált személy adatait és a képlet által feltárt dolgokat titokban tartja, senki másnak nem adja ki úgy, hogy abból következtetni lehetne a szülöttre. Ennek értelmében és etikai okokból harmadik személynek nem készítek elemzést, csak abban az esetben, ha szülő kéri a kiskorú gyermekével kapcsolatban, illetve ha a gyermekáldás miatt a Jónás-módszerrel (lásd bal oldali menüsor) kapcsolatban a pár másik tagja kéri az adatokat.
 
Erről a fenti linkre kattintva mindent részletesen leírtam.
Akkor is bátran olvasd el, ha most nem szeretnél költeni ilyesmire! 
 
Ha megfelel, amit idáig leírtam, akkor a következő adatokat szükséges megadnod:
  • Név
  • Elérhetőség (leginkább e-mail cím)
  • Születési hely (ha kicsi falu, akkor egy közeli, nagyobb települést is adj meg!)
  • Születési idő: év, hónap, nap, óra perc. (Legyen egyértelmű, hogy melyik napszak!) *
  • Jelenlegi lakhely (nem kell pontos cím, csak a település neve. Ha kicsi falu, akkor egy közeli, nagyobb települést is adj meg!)
  • Rövid bemutatkozás (amit magadról fontosnak tartasz, illetve háttérinformáció a kérdésedhez. Minél többet tud az asztrológus, annál jobban fogja érteni a csillagok jelzéseit...) 
 

Ha be szeretnél jelentkezni, írhatsz az elérhetőségnél bal oldalon megadott e-mailcím-re vagy kicsivel feljebb kattints a "Bejelentkezés" menüpontra. 
 
Vannak napok, amik nem igazán megfelelőek a kérdezésre (katt a linkre): Hold-Merkúr nehéz fényszög
 
EZ   NAGYON  FONTOS:
Feltétlenül szeretnék visszajelzést kapni a munkámról. Az értékelést elküldheted e-mailben nekem is, vagy rögzítheted hozzászólásként közvetlenül a honlapon, az erre kialakított menüpontban. Ezt előre is köszönöm.
 
Szeretettel várom jelentkezésedet
Üdvözlettel
Mónika
 
*Az ingyenes horoszkóp-készítés feltételekhez kötött, bővebben a Honorárium oldalon az ingyenes elemzésre vonatkozó linkre kattintva olvashatsz.