Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

Kép

Kedves Látogató!

 

Montero Mónika vagyok. Napi munkám mellett több éve foglalkozom asztrológiával, 2010 óta pedig ezen a honlapon keresztül már többszáz alkalommal segítettem a hozzám fordulóknak

Nagyon kedvezményesen vállalok kérdőhoroszkóp-elemzést.

 

Mi a kérdőhoroszkóp? (katt ide)

A saját horoszkóp nagyon személyes dolog, bizalmi kapcsolat alakul ki az asztrológus és a sorsára kíváncsi ember között. Az élet sajnos felülírta azt az ideális állapotot, amikor a kérdező és az asztrológus egy kávé vagy tea mellett elbeszélget a dolgokról, akárcsak arról az egy kérdésről is, amire éppen most választ keresel. Ehelyett levelezni fogunk.

 

Én egy olyan leírást kérek, amiben elmondod, hogy mit szeretnél tudni, és ehhez megadod azt a háttér-információt, amit jó, ha tud az asztrológus, hogy minél jobban tudja értelmezni a horoszkóp adta választ. Ha valami nem világos, vissza fogok kérdezni.

 

Az asztrológus a vizsgált személy adatait és a képlet által feltárt dolgokat titokban tartja, senki másnak nem adja ki úgy, hogy abból következtetni lehetne a szülöttre. Ennek értelmében és etikai okokból harmadik személynek nem készítek elemzést, csak abban az esetben, ha szülő kéri a kiskorú gyermekével kapcsolatban.

 

Honorárium?

Erről a fenti linkre kattintva mindent részletesen leírtam.

 

Ha megfelel, amit idáig leírtam, akkor a következő adatokat szükséges megadnod:

§  Név

§  Elérhetőség (leginkább e-mail cím)

§  Születési adatok (hely és idő, amennyire pontosan tudni lehet. (Legyen egyértelmű, hogy melyik napszak!)

§  Rövid bemutatkozás (amit magadról fontosnak tartasz, illetve háttérinformáció a kérdésedhez). Minél többet tud az asztrológus, annál jobban fogja érteni a csillagok jelzéseit...) 

§  A publikálásra vonatkozó jelzés. Ha nincs egyértelmű tiltás, akkor a szokásos helyen anonimizálva jelenik meg a kérdés és a válasz.

 


Ha be szeretnél jelentkezni, írhatsz az elérhetőségnél bal oldalon megadott e-mailcím-re vagy kicsivel feljebb kattints a "Bejelentkezés" menüpontra. 

 

Vannak napok, amik nem igazán megfelelőek a kérdezésre (katt a linkre): Hold-Merkúr nehéz fényszög

 

EZ   NAGYON  FONTOS:

Feltétlenül szeretnék visszajelzést kapni a munkámról. Az értékelést elküldheted e-mailben nekem is, vagy rögzítheted hozzászólásként közvetlenül a honlapon, az erre kialakított menüpontban. Ezt előre is köszönöm.

 

Szeretettel várom jelentkezésedet

Üdvözlettel

Mónika