Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

megvan a facebook megosztád

(Kurucz Adrienn, 2021.09.20 18:16)

Ha én megosztottam a linket, amit kér, akkor előrébb kerülhetek a várólistán? E-mailt írtam Önnek.

Tisztelettel

Kurucz Adrienn

megvan a facebook megosztád

(Kurucz Adrienn, 2021.09.20 18:14)

Ha én megosztottam a linket, amit kér, akkor előrébb kerülhetek a várólistán?

Tisztelettel

Kurucz Adrienn

Re: Re: meli.soos0722@gmail.com

(Soós Melinda , 2021.04.14 10:03)

Akkor tudna nekem adni egy rövid elemzést
az én születési kepletembol hogy hogyan alakul a szerelmi életem?
Köszönöm.
Szép napot

Re: Re: Re: meli.soos0722@gmail.com

(Soós Melinda , 2021.04.16 14:43)

Köszönöm az elemzését. Sajnos nem írtam le a lényeget és csak egy rövid, értelmetlen kérdést tettem fel.
Én egy olyan kapcsolatban élek ahol a párom lelkileg bánt es örökké együtt vagyunk. Úgy értem hogy mindig mindenhova együtt megyünk. Néha úgy érzem megfulladok ettől. De megismerkedtem valakivel aki teljesen az ellentéte. Ő szerelmes típusú ember, szépen beszél velem,romantikus stb...
Sajnos nem írtam ezeket le így lehet hogy jobban kitudta volna olvasni az elemzést. Én rontottam el, sajnálom.
De köszönöm szépen mégegyszer. További szép napot.

meli.soos0722@gmail.com

(Soós Melinda , 2021.04.13 22:19)

Kedves Mónika!
Szeretném igénybe venni az ingyenes kérdezés lehetőséget.
Én azt szeretném megkérdezni hogy osszeillunk-e egy férfival.
Én 1981.07.22-en születtem délelőtt 9:30-kor Komlón.
Ő 1982. 07.28-an született kb. 14:00-kor Veresegyházon.
Köszönöm szépen előre is.

Re: meli.soos0722@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2021.04.13 22:46)

Ahogy 3-4 éve megírtam már, szinasztriát -azaz két személyről szóló képlet elemzését- nem készítek.

Bp 1148 Fogarasi u 80/c

(Gyurkóné Mátyási Erzsébet, 2020.12.06 18:35)

Tisztelt Mónika
Először is köszönettel igénybe venném az ingyenes kérdezés lehetőségét.
Tavaly júliusban volt egy kérdésem a nárcisztikus férjemmel kapcsolatban, amire nagyon jó, segitő magyarázatot kaptam.
Nos igaza lett, ez a kapcsolat még mindig/igaz szerintem a finisben/ de van.
Én 1951.08.09. 12.30 Bp
Férjem 1959.10.26. reggel 9-10 között Pásztó
közös gyermekünk Alexandra 1988 12.13 . 0.15 körül.

Nos akkor leírtam, hogy gyors szerelem? 1 éven belül esküvő gyerek. 13 évig játszottam, hogy ő járta a világot, utcai zenész volt, hébe hóba megjelent, de nagyon szeret ugye. Az igazság hogy én sem bántam mert már idegesített ahogy egyre jobban kiismertem.
Kitalált sztorival elküldtem, hogy elköltöztünk stb.
Eltünt. Közben volt egy hagyatéki tárgyalás anyukája miatt, de nem találták és halottnak nyilvánitották. ÍMajd 2017 ben jött egy végzés, hogy jelentkezett Németországban utlevél hosszabbitásért.
A lenyeg, 16 év telt el. A lányom rátalált facebookon és sajnos kapcsolatba kerültünk. Nyilván egy hibás sosincs. Ujraéledtek a megmaradt emlékek, gondoltam, talán változott, meg kéne próbálni.
Amikor tavaly írtam, már nem akartam ezt, mert szép lassan verbális bántalmazóvá vált és vissza akart térni a családba, mondván majd ő rendet rak.
Nos még novemberbe utoljára kimentem hozzá Németországba. De az egy pokol volt, a folyamatos megaláztatások miatt.
Szandra lányom tombolt, az apa szót ki se ejti, mondva utálja, fél tőle, nem akar semmit.
Azóta ilyen hónapos kimaradásokkal mindig ujra és újra próbálkozot,beszélgettem vele, de mondtam ne tervezzen.
Jelenleg ott tartunk, hogy ugyan voltak műtétei , az alkoholt abba hagyta. Tehát kvázi józan. Megint megpróbált becserkészni, de ez már nem sikerült.
A lényeg, hogy most fenyegetési, zsarolási fázisba léptünk. Hogy neki már mindegy, készüljek, ő hazajön, kinyir mindenkit.
Hú......azért tartok tőle, mert, az előétele alapján, sportoló, harcmüvész, hagy ne mondjam mikben vett rész. Tehát egy brutáis bosszuálló nárci.
Hát kedves Mónika ha ennek fényében tudna nekem mondani valamit, azt megköszönném. Mit mutat a Horary.
Szeretném már nagyon ha pontot tennék a dolog végére.
Már mindenhonnan tiltva van, csak a pénzes külföldi hivás maradt, max hangpost.
Nagyon köszönöm a segítségét. Izgatottan várom válaszát.
Az oldalt megosztottam.
Szeretettel Gyurkóné Mátyási Erzsébet
mindegy51@gmail.com.
ui: Akkor az elemzés végén, kedvesen figyelmeztetett egy betegség lehetőségére, hogy menjek el orvoshoz. Persze voltak, de nem vészes, esetleg látható hogy ez már volt, vagy lesz?

Re: Bp 1148 Fogarasi u 80/c

(Tisztel Hölgyem!, 2020.12.06 20:56)

Kedves Erzsébet!

Az üzenetében feltett kérdése az előző elemzésből kiindulva az egészségi állapotának alakulására vonatkozik!

A korábbi elemzésben az Ön jelölője, a Merkúr többszörösen támadott volt, ahogy azt akkor le is írtam. A Marssal közeledő együttállásban, a Szaturnusszal közeledő szembenállásban volt, miközben ezek a házak a betegségekért felelős 6. ház egzaltációs, illetve társurai.
Természetesen ez a konstelláció mást is hozhat, de ilyen markáns jelzés esetén nem árt megemlíteni, hogy ilyen természetű problémára is számíthat. Ha akkor nem történt semmi jelentős, akkor ennek a jelzésnek alapján valószínűleg már nem lesz baja. Mivel a jelölők kardinális jegyben, követő házban voltak a kérdés idején, a Merkúr abban az időben az átlagsebességénél gyorsabban haladt, tehát ha a kérdés idejéhez képest pár héten belül jelentkeznie kellett volna egészségi problémának.

Remélhetőleg a volt férje nem váltja be a fenyegetéseit. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Harcművész, de elmúlt 60 és műtétei voltak, ami azt jelenti, hogy nem egészséges, ezért feltételezhetően azért már ő sem ugyanaz, mint 20-30 éve. Azért az fura, hogy alkoholt nem fogyaszt, de így fenyegetőzik. Nem lehet, hogy valamilyen más tudatmódosító szert használ vagy esetleg mentális betegsége van? Az sajnos sok mindent megmagyarázna, sőt még egy esetleges kérdőképlet elemzésnél is számításba kellene venni.

Így megértem, hogy aggódik miatta, vagyis ez továbbra is folyamatosan stresszeli, ami horoszkóptól függetlenül egy rizikófaktor. Ha egyébként egészséges is, az immunrendszerét gyengíteni fogja a folyamatos félelem, és ez a test egész működésére hatással lehet, ami viszont lehet, hogy csak idő múltával derül majd ki. De nem kell túl mélyre ásni: a koronavírus fenyegetésében élünk valamennyien, ahol az immunrendszer állapota kulcsfontosságú. Így, bár a tavaly nyári képlet jelzései talán már elmúltak, de azt javaslom, hogy továbbra is figyeljen oda magára.

Persze az lenne a legjobb, ha az ügyet végleg le tudná zárni, elmaradnának a havonkénti jelentkezések, de a leírtak alapján erre kevés az esély. Erre vonatkozóan viszont nem tett fel kérdést, ezért nem tudtam megnézni, hogy mi a helyzet.

A levelében feltett kérdését megválaszoltam. Ingyenesen legközelebb egy év múlva kérdezhet.

Üdvözlettel
Montero Mónika

gyomber1234567@freemail.hu

(Hódosné Gyömbér Beáta, 2020.09.12 16:10)

gyomber1234567@freemail.hu ere kérem a választ elöre is köszönöm

3780 Edelény szentpéteri ut 24 sz

(Hódosné Gyömbér Beáta, 2020.09.12 16:08)

jónapot! hát én kiváncsi lenék h a kislányomat mikor fogom ujjra visszakapni magamhoz?lesz e még gyermekem,és h akivel most vagyok kapcsolatba velemaradok e?elöre is köszönöm a választ

r.adrienn1991@citromail.hu

(Rácz Adrienn , 2020.08.14 16:28)

Kedves Mónika ingyenes segítséget szeretnék kerni . Más fel éve vagyok a párommal és van egy alap problémánk ami változik de iszonyú lassan. Róla röviden: őt soha nem érdekeltek a nők komolyabban vagy csak félt tőlük . Én vagyok az első komoly nő az életében. Mindig azt mondja hogy nem akar családot gyereket komoly kapcsolatot. Pedig se a szeme se a tettei nem ezt mutatják. Nem tudja eldönteni akar e engem komolyan vagy sem. Azt érzi hogy nem szabad és ő szabadság mániás. Pedig ez sem igaz Ez mind csak a fejében van. Ha közelebb kerülök hozza ő 3 lepés távolságot tart utána.menekul . Nincs semmi baj közöttünk ő mégis keresi vagy generálja. Én tisztán nyitott szívvel vagyok vele. Ő egosan, szerintem tele félelemmel. Fel hogy érzelmileg telejsen kötődni fog és ez miatt függeni tőlem már az agyára ment. Ez mérgezi a kapcsolatot. Engem pedig hogy bizonytalanná tesz ezekkel. Holott Tenlyeg nincs semmi baj velünk. Introvertált személyiség. Kos bika aszcendenssel, 1991.04.10 veszprém én pedig 1991.09.11 14:25 szűz- nyilas. Szeretném kérdezni hogy hogyan tudnám ezt a szabadság mániáját kicsit csillapítani és kinyitni a szemét hogy a szerelem nem rossz dolog és ő ugyan olyan szabad mint mikor én nem voltam
Köszönöm előre is

Munkahely

(Adel, 2020.08.04 11:14)

Kedves Mónika!Ingyenes segítségét szeretném kérni.10 éve egy munkahelyen dolgozom, és ez a hely októberben meg fog szűnni ugy nez ki(felujitasok, koltozesek lesznek).45 éves vagyok, es 10 év után nekem nem mindegy, hogy lesz-e munkahelyem.Igy a kerdesem az lenne mi vár rám munkahely terén?Lesz másik hamarosan?Varom a mielobbi valaszat.Szul.: Budapest, 1975.09.20 delelott 11.15 Koszonom: Adel

Kapcsolat?

(Kati, 2020.02.26 10:34)

Kedves Mónika!
Van párkapcsolatom jó pár éve, de van egy másik férfi az életemben, akivel minden klappol és klappolhatna, de időközben belépett egy nő az életébe, aki "csak" barát. Állítólag a hölggyel nem alkotnak egy párt, de ennek ellenére én úgymond hanyagolva lettem. Bánt, mert nagyon úgy érzem, hogy a férfi félrevezet, illetve az elhanyagoltsággal párhuzamosan továbbra is tartja - ha ritkábban is - velem a kapcsolatot. Elszakadni nem tudok tőle és valamiért ő sem akar engem végleg elereszteni, nem mondta, mondja ki, h velem befejezte.
Van-e még közös jövőnk?
Én: 79.04.28, Ő: 80.09.19., 3.fél: 80.02.04.

Üdvözlettel
E K
ek61459@gmail.com

Nagykanizsa

(Szekeresné, 2019.11.21 21:20)

Kedves Mónika! Én lennék talán a következő az ingyenes elemzésnél, de sajnos nem tudom a feltételeket vállalni.(nincs e-mail-em ), úgy hogy köszönöm, akkor nem kérem az elemzést.Sajnálom. Köszönettel Judit

Nagykanizsa

(Szekeresné, 2019.11.10 22:56)

Elnézést kérek, de lemaradt az előbb a szül. helyem: Nagykanizsa 20.08 Az ő közelebbi adatait nem ismerem. Köszönettel. Judit

Re: Nagykanizsa

(Az asztrológus válaszolt, 2019.11.20 23:08)

Kedves Judit!
Az ingyenes kérdezés feltételei megváltoztak. Kérem, hogy keresse fel az ide vonatkozó oldalt, és eszerint járjon el.
https://artik.eoldal.hu/cikkek/ingyenes-asztrologiai-tanacsadas.html
Köszönöm.

Nagykanizsa

(Szekeresné, 2019.11.10 22:43)

Kedves Mónika! Az ingyenes elemzést szeretném kérni. Derült égből villámcsapásként ért, hogy a minap a főnököm közölte a hozzám fűződő érzelmeit. Utólag visszagondolva azért voltak apróbb jelek, de eszembe nem jutott , hogy mi ,miért történik, hiszen jóval fiatalabb mint én.Én egyedül élek, neki családja van, és részemről semmiképp se működne az ilyen fajta kapcsolat. A nagy dilemmám az, hogy vajon maradhatok -e egyáltalán a helyemen, (rettenetesen sajnálnám,az életem legjobb munkahelye),vagy annyira rosszrafordul a dolog, hogy mennem kell.Nagyon jó volt a kapcsolatunk eddig, vajon mire számithatok a jövőre nézve? Ezzel kapcsolatban szíveskedjék válaszolni! Adataink: én 1956 02.15 Ő:1973. 8.21 Köszönettel:Judit

amegafuru@freemail.hu

(Hamza Borbála, 2019.08.11 15:19)

Kedves Mónika!

Érdeklődni szeretnék, hogy augusztus 23.-án pénteken estére van-e szabad időpontod személyes konzultációra?

Előre is köszönöm: Bori

zsuzsakrajnyakne@gmail.hu

(Krajnyákné Zsuzsa, 2019.06.11 19:44)

Kedves Mónika,
most láttam, hogy az előző levelemben a születési helyemet rosszul adtam meg.
Tehát Sopronban születtem és lakhelyem most is Sopron.

Re: zsuzsakrajnyakne@gmail.hu

(Krajnyákné Zsuzsa, 2019.07.17 19:27)

Kedves Mónika,

Szeretném megkérdezni, hogy a 06.04.-én küldött kérdésemre kaphatok-e választ ?Nem sürgetni szeretném, de fontos lenne.

Üdvözlettel : Krajnyákné Zsuzsa


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Következő »